Resmen kramp gibi iki büklüm kalıyorum az önce yine oldu
Benim kasıklarımda oluyor kramp gibi ağrı. Doktora sordum yoğurdu peyniri azalmışsındır dedi. Hakikaten yoğurt yemeyi bırakmıştım. Hemen o gün 2 bardak ayran içtim. Sürücüye sipariş verdik yoğurt yapacağım. Yoğurt tüket düzenli hergun 1 kase.

Az önce güzel güzel kahvaltimizi yaptik masada kv arayayim dedim 4 kez caldi o son calista tam kulagimda ki taraftan bir agri saplandi bir bas donmesi dünyam sasti resmen.Allahtan cevapta vermemisti.ayaklarimin altindan cektiler sanki dunyayi o neydi ya..telefonun radyasyonu muydu yoksa yemek sonrasi mi oldu ama hayatimda ilk kez oldu boyle bir basdönmesi.. sarhos gibi :))) uzandim simdi

Canım geçmiş olsun. Dinlen haftasonu. Çıkma yataktan.

Ani tansiyonun düşmüş olabilir canım. Evde tansiyon aletin varsa ara ara ölç ve de dinlen. Eğer tansiyonun düşükse tuzlu bişeyler ye

Kızlar ben bu hafta kendime biraz alışveriş yapayım diyorum ama acaba şimdilik idareten 1 tane hamile pantolonu 1 tane hamile taytı mı alsam çünkü göbek iyice büyüyünce bu aldıklarım yine dar gelmeye başlar mı? Yoksa hamile pantolonları esnek olduğu için doğuma kadar aynı beden giyilebiliyor mu?

Kız bebeklerde genelde yerleşme kanaması olmazmış bu doğrumu kızı olan yada cinsiyet ögrenenler cvplar mısınız :)
Benim oğlumda da hiç kanamam akıntım lekelenmem olmadı. Bu gebeliğimde de yok. Kız bebekte şöyle erkek bebekte şöyle olur hikayelerinden inandığım tek şey Dr Kaan Kocatepe nin anlattığı gibi sivilcelenme farkı olabiliyormuş o da her zaman olacak diye birşey yokmuş

aa sivilcelenme durumu ne peki? benim yüzümde birkaç sivilce var küçük küçük. ergenliğimde bile bilmem. yüzüm soyulmuş gibi çirkinleştim iyice. bu da mı kız belirtisi

Canım bence tayt al üzerine tunik ve elbiselerle idare et. Benim ilk hamilelikte 2 pantolonum vardı. Biri sonradan dar gelmeye başlamıştı birini 6 ay giydim.
Taytlarim hamile taytı degildi büyük beden tayt almıştım ama o zaman bu kadar yaygın değildi hamile çorabı tayti. Arkadaşı. Hamile tayti ile çok rahat ettiğini söyledi. Doğum sonrası da giymişti.

aa sivilcelenme durumu ne peki? benim yüzümde birkaç sivilce var küçük küçük. ergenliğimde bile bilmem. yüzüm soyulmuş gibi çirkinleştim iyice. bu da mı kız belirtisi
Onu da çok hatırlamıyorun ki.. Bir ara izlemiştim unuttum gitti. Sanırım kız olunca hormon değişimi sebebiyle sivilcelenme fazla oluyordu

Benim kızdaki gebelikte heryer sivilce tarlasıydı. Cadı sigili gibi kocaman sivilceler de vardı küçük sivilcelerde. Bu hamileligimde de çok sivilcem var. Ve sadece yüzüm değil göğüs bölgem ve sırtım da dahil heryer sivilce.

Ona da inanmıyorum annemin hem gebelikleri hem de dogumlari çok kolay geçmiş ben de tam tersi gelin kaynana toprağı demişler benim kv de çok zorlanmis gebelik dogumda ben de. Annem çok kolay geçirmiş abimin eşi de kolay geçirdi hiç sancısız 5 cm açıklıkla 2 saat içinde normal doğum yaptı kız ah ahh bazıları çok şanslı :)

ayy omuz bölgemde de var isilik gibi. yüzümde sadece alnımda var minik minik. diğer yerlerde soyulma var. ama çirkinleştiğim kesin
deme ya benim kv çok zorlanıyomuş. annem 5 kilo bebeği dikişsiz doğurmuş kadın. valla şuan gebelik olarak anneme çekmişim kv 8 ay mide bulantısı yaşarmış. inşallah doğumum da anneme çekmiştir bir de ben genetik olarak anneme daha çok benziyorum tek hamilelik değil. kaslarımız esnek bizim

Anladım cnm sanırım yapı meselesi birazda

Dilini ısır dilini :) çok şanslısınız canım inşaAllah hepinizin dogumları kolay olur. Bak zaman çok hızlı geçiyor 12 eylül de doğum yaptım kızım 5.5 aylık oldu çok güzel zamanlar kıymetini bilin

ay inşallah dua et bize biliyorum ya, hele benim açımdan ilk bebeğim olduğu için fazlaca rahat günlerim. 3 ay da bitti. hamileliğin balayına girdim sadece son zamanlarımız tam yaza denk geldiği için korkuyorum biraz. sen zorlandın mı çok? o yüzden az kilo almaya bakıcam

Canım kilo değil de sıcak zorluyor malum tüm yaz bitiyor eylül e kadar :) ne kadar dikkat etsen de özellikle son 1 ay da bebek hızlı kilo aldığı için sen de kilo alıyorsun biraz. Sıcak olacağı için çok çok şu içmeyi ihmal etmeyin bir de tuzu minimuma indirin şimdiden şişmeyin o daha zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…