Valla canım ileri hfta olmadan emin olmayın, ben ortanca kızımda 11 haftalıkken erkek gibi dedi öbür ay netleştirelim dedi 15 haftalıkken gittim kız dedi
Aaaa kizi nasil erkek goruyorlar acaba hadi erkek gizler falan :)))

Bebeklerimiz sağlıkla doğsun, kocalarımızla bağımız kuvvetli kalsın, gerisini görmezden geleceğiz napalım
Ya ben grip oldum doğal yöntemlerle atlatmaya çalışıyorum. Üşütünce oldu kimseden bulaştığını sanmıyorum. Ateşlenmemek lazımmış bebeğe iyi gelmiyormuş, inşallah yükselmez ateşim.

senin de bana hep erkek geliyor ya kuzum senin randevun ne zaman?? aynı gün alalım hadi totem olsun hatta aynı saat
Yaa bana 19 ya da 20sinde gel dedi sen daha önce gidicen sanırım. Acele etme tam belli olsun dedi ya zaman geçmiyor resmen ama eşim de daha önce gidemeyiz sonra değişmesini istemiyorum neyse o dedi bilmiyorum ben de

Ben de dün çok üşüdüm dışarda ve şu an nasıl boğazım ağrıyor öksürük de başladı. Korkuyorum ya. Limon sıkıp içtim pekmez yedim öksürüğü kesen ama boş yani düzelecek gibi görünmüyor

Yaa bana 19 ya da 20sinde gel dedi sen daha önce gidicen sanırım. Acele etme tam belli olsun dedi ya zaman geçmiyor resmen ama eşim de daha önce gidemeyiz sonra değişmesini istemiyorum neyse o dedi bilmiyorum ben de
aslında bende o kadar beklerim ama 1 aylık ilaç verdi. bitince gel dedi bide tahlil vericem o yüzden vaktinde gitmem lazım. 12sine almayı düsünüyorum bu kez sabah alıcam kan vereceğim icin. zaten artık hareketlerini hissetmeye baslayınca 20. haftalardan sonra pek gitmeyi düşünmüyorum

bence deeben zaten sabahtan hep derslerim var ondan öğleden sonra gidiyorum. Bu sefer tutmaz saat gün. Ama olsun biz yine iyi enerjimizi gönderelim canımm Allah çok sağlıklı bebisler versin hepimize.
amiiiin sağlıklı olsunlar da
sen ne hissediyorsun cinsiyet?

Kızlar 2li tarma sonucumu yorumlar misiniz. Dosya yüklenirken hata oldu yazısı cıktı sürekli dosya yükleyemedim.
1/8600 miadinda yazıyor. Veriler kullanılarak alınan sonuç.
Yalniz materyal yaş nedeniyle olan down sendromu riski ise 1/270 dir yazıyor.
Trizomi 18 için yüksek risk kategorisinde değildir yazıyor.

Cut off değerinin altında ya da üstünde gibi bişi yazmış mı tatlım?

İyi akşamlar kızlar
Karın ağrısı olan var mı
Benim 2 gündür karnım ara ara ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…