Kombine risk 1/8600 ise sıkıntı yok ins. Sadece yaştan dolayı risk görünüyor o da zaten dikkate alınması gereken bir değişken değil bence.

Cut off değerinin altında ya da üstünde gibi bişi yazmış mı tatlım?
Yazmamış canım. Dawn için negatif yazıyor.
Raporun orijinali değil verdikleri. Orijinal rapor 3 4 güne gelir dediler özel hastaneden.
Test ic8n kan verdiğim gün çok geç bir saatti o nedenle özel hastanenin acilinden verdim. Gündüz olsaydı özel laboratuvarda yatırırdım.

Bizde oğluma cinsiyetini söyleyecektik , biraz daha eğlenceli olsun diye , balonla söyleyelim diye düşündük , şimdi diyorum acaba beklesem mi
Bence soylemeyin. 9 gun arayla kizdan erkege dondu bizim. En azindan 2 hafts beklerseniz netlesir. :)

Negatif yazıyorsa korkma kuzum sen. Rahat ol. Ztn bikaç güne doktor da sölicektr. Ben özel hastanede yaptırdım ama 10 gün sonra sonuç dediler pzt yi bekliyorum

Negatif yazıyorsa korkma kuzum sen. Rahat ol. Ztn bikaç güne doktor da sölicektr. Ben özel hastanede yaptırdım ama 10 gün sonra sonuç dediler pzt yi bekliyorum
Cinsiyet için olan değer free b hcg miydi. O değer 20 çıkmış bende.

Bizde oğluma cinsiyetini söyleyecektik , biraz daha eğlenceli olsun diye , balonla söyleyelim diye düşündük , şimdi diyorum acaba beklesem mi
Canım bekle ben söyledim kiz olabilirmiş diye. Şimdi oğlan olabilirmiş diyemiyorum. Çocuk kiz istiyor. Erkek olursa ıstemem diyor.
Kesinleşince söylemek mantıklı.

Ah ya valla ne biliyosan uygula sakın ateşini yükseltme
Bende ateş vardı 38küsürlerde gezinmiştim doktor üc gün düşüremeyince antibiyotik vermişti mecbur ama bişey olmadı şükür :)
Atesini max 37-37.5da tut demişti içerde bebek yarım derece daha fazla hissediyormus

Sebamed bebeğinize bişi yapmamışsa şanslısınız. Dermatit yüzğnden gelen çok bebek var hastaneye ve hepsinin ortak noktası sebamed kullanmalarıydı. Değiştirince tüm cilt problemleri geçti.
Aaa öyle mi. İkinciye kullanmayayım o zaman. Oğlumun cildi hep kuruydu, kremi de sebamed. Sürekli krem sürdüm ama yenidoğana sürmek zor oluyordu, üşütmeden giydireyim diye hızla hareket ediyordum. Çok emmesine rağmen cildi aşırı kuruydu, kendi gen’ime bağlıyordum durumu. Halaa kullanıyorum

Ya kızlar bana vajinal bakti ya bugun agrim var simdi benim

Çok fazla ise doktorunla iletişime geç canım. Neren ağrıyor tam olarak. Ölçüm yaptı mı, kaç çıktı servikal uzunluk
Servikal uzunlukla ilgili bana bir sey demedi bende ense kalinligina takildigim icin sormayi unuttum acikcasi bu sekilde daha net ölctü..valla tam rahim ici agriyor sanirim döndürdügü icin icinde (( siddetli degil ama huzursuz oldum..bise olsa kanama falan olurdu herhalde

Kızlar su pazarlama harikası görünen gümüş gögüs kapagı hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Benim bi yakınım kullanıyor Allah nasip ederse bende alıcam cok memnun hic yara olmadi göğüs ucum diyor

Benim ikinci bebeğinde 12.haftada erkek demişti.17 de kız dendi ve kızım oldu.Ben o yüzden 16li haftaları bekleyeceğim.Simdi kız çıksa oğlum kıskanacak erkek çıksa kızım.Simdiden birbirlerini yiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…