Sebamed bebeğinize bişi yapmamışsa şanslısınız. Dermatit yüzğnden gelen çok bebek var hastaneye ve hepsinin ortak noktası sebamed kullanmalarıydı. Değiştirince tüm cilt problemleri geçti.

Cok sukur benim de 0.9du... Kan sonuclarinda benim gibi temiz ciksin insallah canim. Nedense ben de erkek hissettim goruntulere bakinca. Anlamam ama.. hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun insallah. :)))

Cok sagol canim benim..ogluslar gelsin o zaman :) tabi senin durum gelio aklima yanilma payi var 11 haftalik ama nedense erkekte daha az yanilabilir :) kiz dese goremedi derdim :))) hayirlisi olsun insallah deerin bir ohh cektim.saglik her seyin basinda

Valla canım ileri hfta olmadan emin olmayın, ben ortanca kızımda 11 haftalıkken erkek gibi dedi öbür ay netleştirelim dedi 15 haftalıkken gittim kız dedi

Valla yüzde yetmiş dedi ama tüm bilgiler kız oldugunu gösteriyor :) inşallah gönlünüzden gecen olsun hepinizin
Ay seninki gene sempatik daha simdiden hastane cantası düşünmüş şükret bak gör neler var :)

Kız mı dedi doktor canım kese yorumu tuttu mu sende

Bosver hiç kafana takma üzme canını hamileliğin in tadını çıkar herkes ettiğini buluyor uveye etme öz de bulursun geline etme kızında bulursun derler
Vuhhuu söze gel bayılıyorum su eskilerin deyimlerine
Valla kendime getirdiniz kinimi sindirdim sayenizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…