Evet ya panik ataktan süphe ettim ilk ama belirtilerin geri kalanı yok bende
Doktor kardiyolojiye yönlendirebiliyormus ben bu hafta anlatıcam yasadıklarımı seninde aklında olsun
Canım belirtilerin panik atak olabilir. Bu anı yaşadığında tansiyonunu mutlaka ölç nabız yuksek tansiyon normal ise panik ataktir belki. Bendede oluyordu ama benim tansiyonumda yükseliyordu
Kardiyoljiye gjttim baya baktilar bisey yok dendi sonra kendiliğinden geçti. Suan taniyon ilacı kullanıyorum

Canım bekle ben söyledim kiz olabilirmiş diye. Şimdi oğlan olabilirmiş diyemiyorum. Çocuk kiz istiyor. Erkek olursa ıstemem diyor.
Kesinleşince söylemek mantıklı.
evet kesinlikle öyle, eşimi ikna etmeye çalışıyorum , eşim ilk öğrendiğimizden bu yana erkek olacak dedi, şimdi bak bekleyelim biraz daha değişebiliyormuş diyorum ama o kadar emin ki bir an önce söylemek istiyor, oğlum sürekli erkek olsun diye dua ediyor, söyleyip sevindirip sonra üzmek ne kadar kötü olur, düşünürken bile içim gidiyor...

surma cinsiyet ne canim
Hayırlı olsun
Teşekkür ederimmm erkek geliyor sanırım ben hala sanırım diyorum , hep kız hissettim çünkü ama doktor söylerken büyük ihtimalle falan demedi, çok kesin söyledi, hatta emin misiniz falan deyince hadi senin hatrına bari % 10 luk yanılma payım olsun dedi ama öylesine ve gülerek

Valla biz sanirim bariz cıkıntıyı görduk :) zaten basindan beri erkek hissediyorum..ilginc olan ruyamda kiz bebek gormustum ogrenmeden once ruyama cok inanmistim:))))) kız derkerse sonradan o supriz olacak :)) yani kesin demedi tabi doktor.gibi dedi gibisi icinde biseyler gormustur herhalde :)))

Ay benim esimde boyleydi ya :))) en basindan beri oglum dedi doktorda erkek gibi dedi bugun nasil guluyo :) cok keyiflendi bizde de tüm aile kız bekliyordu ama ilk bebis zaten :) kiz erkek farketmez saglikli olsunlat yeterli

Kaç hafta kaç günde bu kesinliğe vardı

H honey bunch canım çarpıntı ve tansiyonun mu yükseliyor. Ben ne çektim o tansiyon düzensizliğinden ve çarpıntı dan hâlâ geçmiş değil çarpıntı arada geliyor. Kızıma doğumdan sonra başladı 3 senedir çekiyorum, kaç kardiyolojiye gittim herşey normal çıktı. Bu Kasım ayında faranjit olup ateşim yükseldi hastaneye gittik ,ateş düşürücü serum takınca bende çarpıntı atağı başladı bi ölçtler nabız 135 sonra doktor az bekledi EKG taktılar nabız kendinden yavaştan düşmeye başladı, ekgde svt türü taşikardin var dedi ama sanki panikatak seninki dedi, ertesi özele kardiyoloji gittim kalpte herhangi bi sorun çıkmadı tansiyon guatr normal, nabız yükselince atak sırasında tansiyonda hafif yükseliyordu. Sonra kardiyoloji rahatlamam için bi ilaç verdi onu kullandım iki ay daha kullanacaktım, sonra hamile kaldığımı öğrenince yavaştan kestik. Şimdi öyle yükselmiyor nabzım ama çarpıntı tekleme arada geliyor yine bende soracağım doktora, inşallah doğumda bi sıkıntı olmaz sezeryan olacak

Hem tansiyon hem nabız yükseliyor
Tansiyon 11/9 oluyo nabız 120leri görüyor beş dk sonra tansiyon 8/6 nabız 70lere düşüyor
Panik atakta endişe cesit cesit kötü düşünceler ortama sıgamamalar vsde var bende onların hic biri yok belirli zamandada değil mesela öglende oldu gece yatmadan öncede
Hepsinde tek bir ortak özellik vardı yorgundum kmlerce yol yürümüştüm veya saatlerdir uyumamıstım gibi
Cok yasayan varmıs aslında burda baslık falanda acmıslar vaktiyle tabi yinede doktoruma anlatıcam

Kızlar göğüs hassasiyetleriniz ne durumda?

Malesef simdiye kadar üc kere bikaç gün arayla yasadım
Bes dk icinde tansiyon nabız yükseliyor sonra nefes terapisi yaparak sakinleşiyorum
Hamilelikte bazı hastalıklar altta yatan sinsirellalar hortlayabiliyormus ama panik atak oldugunu sanmıyorum
Hem kötü düşünceler ypk hem acık havadada oldu
Cok yoruldugum ortak noktaydı cunku birinde actım birinde toktum biri geceydi evdeydi biri aksamdı bogazdaydık biri öglendi evde uzanıyodum falan
Bende doktoruma anlatıcam umarım gercekten sadece yoruldugum icin vücut bi otur dinlen diyordur

Canım anksiyete de olabilir

Canım anksiyete de olabilir
Onunda belirtileri uymuyo onada bakmıştım ondada sinirlilik huzursuzluk terleme vs gibi seyler vardı
Birinde mesela tiyatrodan cıktım son derece keyifli ama yorgun bi aksam gecirmiştim bogazda oturuyoduk eşimle tiyatronun kritiğini yapıyoduk konusurken birden geldi
Ne sinir ne kapalı ortam ne huzursuzluk ne aclık ne bileyim hic bişey yoktu sadece 7km yürümüşüm ogun yorgundum

Ben bugun cok oldum ama aklımdayken bunu da yazayım :)
Bebegimin yüksek ihtimal kız oldugunu ögrendigimden beri aklımdan kalbimden öykü ismi geciyor
Ki daha önce hic bu ismi sevdigimi veya cocugum olursa koyarım gibi bi düşüncem yoktu hatta isim listem vs bile yoktur ama gökten zembille inmiş gibi öykümde öyküm icimden sesleniyorum yavruma :)
Varmı aranızda benim gibisi ?

Insanlar adının enerjisini taşır ve evrende bir akış var inanırım ben buna canım. Eğer birden içine doğuyor ve öyle sesleniyorsan öykü köy bence. Üstelik çok güzel bir isim :)

Evet oydu. 50 altı erkek diyorlar
Canım free b hcg 18 fakat kızımda da 20ymis. Yanı 50 altı erkek olayı nasıl olur bilmiyorum.
Fakat doktorum oğlan olabilir demişti. Diğer doktorum da ondan 1 gün önce 2. Kiz geliyor olabilir dedi. Benim içime oğlan doğuyor. Gonlum kiz istiyor.
Erkek olursa adi hazır Ayaz olacak nasipse. Kiz adi düşünmedim daha. Fakat ayaz da soğuk bir isim. Kızda ışıl adını da seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…