Kızlar en erken ne zaman öğrendiniz cinsiyeti
Ben 12+2 de öğrendim ama birisinin arkası hep dönüktü ense kalınlığını bile doğru düzgün ölçemedik ama doktorum kız dedi ona diğerine de erkek dedi ben çok erken değilebilir ama dimi dedim yok değişmez dedi hele bi değişsin sorucam ona

Kızlar az önce eşim marketten bişeyler aldı bende mutfağa götüreyim derken çok ağır olduğunu gördüm az götürdüm, eşim sen bırak dedi ama ben çoktan sürükleyerek götürmüş oldum kanamam yok ama az kasığım ağrıdı bişey olur mu, ister istemez öncesinde çocuğu olanlar kucağına alıyorlardır demi

13 kiloluk oğlum var ve sürekli kucağıma alıyorum. Almamaya çalışsam da istiyor kucak diye,bende dayanamıyorum alıyorum. İlk zamanlar çok tepki gördüm, niye alıyorum diye ama o da daha annesinin kuzusu,kıyamıyorum hiç. Bu zamana kadar bende bişey olmadı cnm.

3 kızın var en tecrübelimiz sensin aslında. Fazla mı takıyorsun böyle seyleri :) biraz rahatla. Kızım 14,5 kg. Her gün kucağımda kasık agrım arada oluyor ama çok normal. Ağır kaldırıyorum çünkü. Biraz rahat ol. Stres sana da bebeğine de iyi gelmez

Aynı canım poşet falan almasam bile benimde küçük çocuğum var

Evet canım çok stres oluyorum, diğer hamileliklerimde de öyleydi ufak bişey de şöylemi böyle mi diye hep endişeliydim. Dedim ya burda çarpıntı ataklarım oluyordu diye, o zaman Panik atak ve anksiyeten var demişlerdi ondan oluyor herhalde

Ondandır tabi. Rahat ol. Sıkıntısız bitecek bu süreç. Sağlıkla doğacak

15 kg oğlum. Günde 4-5 kez alıyorum kucağıma mecbur. Almazsam Ağlıyor , kucağıma alınca çok mutlu oluyor yapışıyor boynuma sevinç sesleri çıkarıyor :) nasıl reddedeyim.
Üstelik benim ondaki gebeliğimde erken Doğum riskim vardı.
Bugün de Pazar ve market paketlerini koridordan mutfağa götürdüm.
İki gün önce halı geldi yıkamacıdan, şampuan kokusu çıksın diye balkona serdim akşama da toplayıp salona serdim. Kimse yok yanımda. İş ertelemeyi hiç yapamam rahat edemezdim halı öyle kalsaydı.
Çok şükür bişey olmadı, Rabbime emanetler

Aynen canım benimde yanımda kimse yok

Kızlar selam bugün 13+1 şükür. Ama hala mide bulantısı. Onu da geçtim de karnimda ve alt tarafımda baskı kasilma hissediyorum zaman zaman var mi sizde de? Ilk doğumumda erken doğum riski olduğundan korkuyorum...

Kızlar selam bugün 13+1 şükür. Ama hala mide bulantısı. Onu da geçtim de karnimda ve alt tarafımda baskı kasilma hissediyorum zaman zaman var mi sizde de? Ilk doğumumda erken doğum riski olduğundan korkuyorum...
Bende hissediyorum canım arada öyle

Ben de yaşıyorum ağırlık ve baskı hissi gibi. Normal olduğunu düşünüyorum ama serviks kontrolü yaptırmakta fayda var, doktorum bakacak pazartesi

13 kilo kızımı sürekli kucağıma alıyorum mecbur bence birşey olmaz çok ağır olmadikca

Kızım 15 kg kucağıma alıyorum sallıyorum bana çok yapışık arabada bile kucağımda oturuyor karnım ağrıyor bazen ama Allah yardım ediyor benim 4. Olduğu için hepsinin arasında 3 er yaş hepsinde boyleydim herhalde vücudum alışık sen yine de dikkat et

Şikayetinden dolayı mi kontrol?
Yok canım hamile kalmadan önce doktor rahim ağzında kısalık var demişti. Muhtemelen serklaj yapacak pazartesi kontrol edecek 12+5 olacağım. Serklaj zaten 12-14. Haftalarda oluyor önlem amaclı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…