Benim bundan daha büyük şuan göbeğim ama benim normalde de hafif göbeğim vardı onun üstüne hamilelik eklenince sanırım şimdiden 4-5 aylık kıvamında oldum

Ben normaldede zayıfım canım öyle çok göbeğim yoktu, 55le hamile kaldım hala aynıyım tek göbek biraz belirdi :)

Bugün 2li test yaptırdım bende.1.4 çıktı ense kalınlığı.cinsiyet hakkında yorum yapmadı. 11+5 iz,ultrasonda 12+3 gözüküyor. 20 gün sonra cinsiyet netleşir dedi.bacak bacak üstüne atıp poz verdi bebişim.

Eklentiler

• C0F7A55D-2B51-4A88-A6CF-EAD4B921F834.webp
    21 KB · Görüntüleme: 61
Kizlar tatil kasabasindayiz olimpik havuz var ve fazla kimse yok..girsem sorun olur mu ? Saysam suanda derin havuzda 5 kisi vardir ama emin olamadim sezlongta uzaniyorum :)
Bana doktor spor yapabilir miyim dediğimde yüzmeyi ve yürüyüşü öneriyorum demişti. Şu mevsimde denizden bahsedemeyecegi için havuzu önerdi diye düşünüyorum. Eğer sıkıntı olsaydı klor vs uyarirdi muhtemelen

Selam
Gecenlerde bi aksam ıssız gibi bi yolda yürürken yanımdan gecen bisikletli gencler cıglık atıp korkuttu benide ilerde eşim bekliyordu cocukları işaret edip durdurttum basbas bagrındım cocugumu düşüreceksiniz beni diyip hüngür sakır agladım o sinir bozukluguyla :)
Bugun doktor randevum vardı sorduk ona ani korkular düşük veya plesanta patlamasına kadar kalıcı zararlar verebiliyormuş
Aklınızda olsun

Ay Allah korusun, şimdiye kadar gittiğim doktorlardan hiç böyle bişey duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…