Selam hamişler..Öyleydi böyleydi bulantıydı ikili testti derken ilk trimesterları çoğunluk olarak devirdik.Dusuk tehdidinin sona erdiği,bulantıların azaldığı ve ya tamamen yok olduğu,bol iştahlı ve en rahat dönem olan 2.trimesterda bakalım bizleri neler bekliyor ama tahminimce cinsiyetlerin belli olmasiyla birlikte çokça isim seçimi,alisveris,çatlaklar ve doğum hikayeleri konuşacağız.Yani konular çok daha keyifli olacak

Yok canım hamile kalmadan önce doktor rahim ağzında kısalık var demişti. Muhtemelen serklaj yapacak pazartesi kontrol edecek 12+5 olacağım. Serklaj zaten 12-14. Haftalarda oluyor önlem amaclı
Anladım teşekkürler. Bende böyle birşey yok sanirim. Ilk cocugumda 32de sancim başladı 37+3 E kadar ilaçla ve yatarak durdurduk. Dr yorgunluktan stresten demişti o zaman. Şimdiki doktorum o olayı idrar yolu enfeksiyonu da olabilir diyor falan. Bu vaktinde sağlıklı gelir umarim...

Kızlar günaydın. Sabah uyandığımda lavaboda tuvalet kağıdına silince çok açık pembelik gördüm. Sonra şüphelenip tekrar sildim daha koyu pembe geldi ama ne devamı oldu ne bişey anlamadım. Tam da Pazar günü doktora gitmek gerekir mi acaba? Kendi doktoruma sorsam bugün çalışmıyor. Devamı gelmediği için çok korkmadım ama yine de takıldı aklıma ne yapmalıyım? Acile mi gidilir böyle durumlarda?

Günaydın hanımlar ben de merak ettim gece saat 2 gibi lavaboda ben de iki üç damla çok açık pembe gördüm endişelenmedim baktım sabaha kadar iyiydi

Günaydın hanımlar ben de merak ettim gece saat 2 gibi lavaboda ben de iki üç damla çok açık pembe gördüm endişelenmedim baktım sabaha kadar iyiydi
Kızlar haftalarınızı bilmiyorum ama progestan üretme görevi plasentaya geçerken lekelenme olabiliyormuş normalmiş birkaç damla olduğu müddetçe. Sanırım 10. Hafta civarı oluyor bu

Bence de sıkıntı olmaz bu saatten sonra korkmayın artık.Hele 12 haftayı devirdikten sonra hiçbirşey olmaz çünkü vücut sağlıksız gebeliği ilk haftalarda sonlandırıyor 10.haftaları pek bulmuyor

Kızlar haftalarınızı bilmiyorum ama progestan üretme görevi plasentaya geçerken lekelenme olabiliyormuş normalmiş birkaç damla olduğu müddetçe. Sanırım 10. Hafta civarı oluyor bu
12+5 teyim ama olabilir belki yine de.
Bi de tam yolculuktan dönmüştüm belki ondan olmuştur şimdilik iyiyim çok şükür

Yok bende pazartesi gideceğim belli olur mu bilmem
Hayırlısı diyelim 12. haftada benim gibi bulantısı artan var mı acaba? Bu hafta bebeğin tırnak ve saçları çıkıyormuş, bu da annede mide bulantısı yapıyormuş, bir kaç hafta daha devam edebilirmiş.

12+5 teyim ama olabilir belki yine de.
Bi de tam yolculuktan dönmüştüm belki ondan olmuştur şimdilik iyiyim çok şükür
Bende de kahverengi leke olmuştu, yanılmıyorsam 7. hafta civarıydı, progestanın dozunu günde ikiye çıkardık, kesildi.

Ben varım.2 haftadır rahattım bu hafta coştu yine bulantılar.Birkac haftaya geçer kanaatindeyim.Yani umarım

Kızlar bende de 2 gündür karnımda bir ağırlık baskı hissi var aşağı doğru hayırdır inşallah

Memlekete geldim ben 4saatlik mesafeydi...sevdigim bi tatli vardi bir pastanenin meshur dun ilk kez asermisim resmen beynime gitti yedigim sey.sabahta 2tane yengem gomdum lise yillarimin gectigi bir tostcuda esim hayretlerle beni izliyor :) bu arada 11+4üm bulantim bas donmelerim var azicik..yinede bunada sukur..

Kızlar bende de 2 gündür karnımda bir ağırlık baskı hissi var aşağı doğru hayırdır inşallah
Canım idrar yollarını üşütmüş olabilir misin. Ben hamile kalmadan önce usuttugum de aşağı doğru mesanem gbi sankı aşağı sarkıyor hissiyati gibi oluyordu. Gebelikte yaşamadım ama belki üşüttüysen olabilir

Hahah oohhh yarasın bebişine kan can şifa olsun

Benim de ay ya niye arttıki diye düşünüyordum bundanmış demekki

Bilmiyorum canım geçen bir ishal oldum belki dediğim gibi üşüttüm. Ama kötü psikoloji bebek kayıp gidecek gibi içimden tövbe tövbe

Bilmiyorum canım geçen bir ishal oldum belki dediğim gibi üşüttüm. Ama kötü psikoloji bebek kayıp gidecek gibi içimden tövbe tövbe
Allah korusun uzun zamandir kontrole gitmedigin için boyle düşünüyor olabilirsin. Bebegi merak edip endise ediyorsun. Kan yada şiddetli ağrın yoksa korkma ayrıca 3 ayı devirdik şükür. Bebeğini görünce ferahlicaksin yakındaydı sanırım randevun hic korkma bebegin sapasaglam Allahin izniyle :)

Ay Allah korusun, şimdiye kadar gittiğim doktorlardan hiç böyle bişey duymamıştım
Amin Allah korusun tabi ama korktuktan sonra bende uzunca süre kasıklrım agrıdı
Birde ciddi bir korku durumu atlatsaydım Allah muhafaza neden olmasın dedim sonucta adam on binlerce kadın muayne etmiş binlerce dogum yaptırmıs illaki yasamıstır benzerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…