Bulantılar Geçince Kilo alımı başlıyor

Baya azaldı aslında hiç yemiyor değilim, tatlı çikolata çok seven ben hamile kaldığımdan beri yiyemedim, çay kahve bir çok yemek hala yok zamanla alicam mutlaka kilo vermek değilde derdim yiyemek oldu sağlıklı beslenemiyorum

Kesinlikle öyle sevgiden daha mühim bir şey yok çocuk yetiştiriken,bende sanırım annemle aramda olan bagdan dolayıböyle geçirdim içimden, hani birşey için benimle konuşmasına gerek yok mesela ben gözünden anlarım annemin , annemde benim ama bir yandanda şimdi bile paylaşılamayan biriyim evde aman kapısını ben açacağım aman bunu ben yapacağım diye yarış halinde oğlum babasıylaşimdi allah nasip ederse bir erkek daha artık 3 ü yarışırlar hayırlısını versin rabbim hepimize

Kızlar 12 hafta 3 gunluk bebiş kız dedi doğru mudur ense de 1.3 cm

Alisana kadar zaman gececek sanirim ama hic iyi olmamis bence
Kızlar bulantılar biraz azaldı ama yemek yedikten sonra bir iki saat midem çok kötü kendine gelemiyor
Böyle rahatlatacak ferahlatacak hiçbir şey de aklıma gelmiyor
Bu tarz sıkıntıya çözüm bulan oldu mu
Sakiz cigniyorum ve naneli seker yiyorum biraz iyi geliyor

Bende gece bi korktum kızlar, ani ses duyar gibi oldum sonra yataktan ani kalkıp çocuklara baktım ama kalbim nasıl çarpıyordu. Gece biraz iğne batar gibi sancı vardı karnımda şükür kanama yok bişey olmaz inşallah. Böyle ani korkular bebeğe zarar verir mi, birde iki seferdir kilolu bebek gördüm çıplak cinsiyeti göremedim

Kizlar tatil kasabasindayiz olimpik havuz var ve fazla kimse yok..girsem sorun olur mu ? Saysam suanda derin havuzda 5 kisi vardir ama emin olamadim sezlongta uzaniyorum :)

Kizlar tatil kasabasindayiz olimpik havuz var ve fazla kimse yok..girsem sorun olur mu ? Saysam suanda derin havuzda 5 kisi vardir ama emin olamadim sezlongta uzaniyorum :)
BEn biraz önce doktordaydım sordum , havuza girebilir miyim diye girebilirsin bir sıkıntı olmaz dedi

BEn biraz önce doktordaydım sordum , havuza girebilir miyim diye girebilirsin bir sıkıntı olmaz dedi
Klor miktari sakincali falan diye okudum ama fazla mi kasiyoruz bilmiyorum.. en son bir dalip cikip dus alcam :))) surekli kalmam herhalde :) simdilik kuzu kuzu oturuyorum :)))

Arkadaşlarım girme sakın mikrop kaparsın falan dediler bende o yüzden sordum çünkü yüzmeyi seviyorum e bide spor olur şu anda di
Klor miktari sakincali falan diye okudum ama fazla mi kasiyoruz bilmiyorum.. en son bir dalip cikip dus alcam :))) surekli kalmam herhalde :) simdilik kuzu kuzu oturuyorum :)))
Yani bilemedim ki bende spor salonu üyeliğimi donduracaktım giremem diye e bi sorayım dedim gitmişken , girebilirsin dedi, yani öncekinde bir kaç defa girdim ben,

Kızlar 7. haftamdan beri sol kasığımda batma var. İnternetten okuduklarım ve dr a sorduğum kadarıyla hep normal olduğunu düşündüm. Ama şuan çocukluktan gelen kasık fıtığımı hatırladım, şişlik yok artık ama hamile kalmadan önce çok merdiven çıktığımda fazla ayakta kaldığımda ya da ağır bir şey taşıdığımda sol kaşıkta sızlama ve ağrı oluyordu. Sanırım onda kaynaklı bu da. Bu hafta gidince dr a da söyleyeceğim. İnşallah ilerleyen haftalarda sorun çıkarmaz.

Bence vermiyor dün bende çok korktum düşün kolumu çıkartamadım bazaya kisti baya ststres oldum gerildim canım yandı agladim hatta gece dediğin gibi rahmimde iğne gibi bıçak batar gibi ağrılar oldu dr gittik bebeğin keyfi gayet yerindeydi doktor da stres olmuşsun ağlama nöbetlerin de oluyor mu nu haftalarda dedi bende yok bi bugün ağladım dedim güldü 18. Haftaya kadar evde tek başına rahatça ağlayabilirsin bişey olmaz dedi bana

Ben olsam çoktan girmiştim oğluma hamileliğimde 35-36 haftaya kadar devam etmiştim yüzmeye, bunda da 12 haftadan sonra yüzebilirsin dedi doktor, sabırsızlıkla bekliyorum :) 5 kişiyle de kirlenmez zaten havuz büyükse ve su girişi çıkışı varsa :)

Çok sağol canım

Benimde solda kistim var canım, iş gördüğümde benimde ağrıyor

Canım benim doktorum en iyi spor yüzmektir hamilelikte demişti. Enfeksiyon riski her yerde her zaman var, bence çok dert etme keyfine bak

Ben hemen enfeksiyon kaparim havuzlarda normaldede
ayrica havuz temizleme kimyasalları da sorgulanmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…