Canim ya Hic oyle gazim varmis gibi degil ama :))
Hamilelikte mide çevresinde olan gaz bizim bildiğimiz normal gaz gibi değilmiş zaten canım. Ağrı kramp şeklinde midede veya boşlukta oluyor .hormonlar değişince enzimler de farklı salgilaniyor sanırım. Benim de oluyor zaman zaman

Ne yapmali ki peki :))))) yenilen icilen bir sey iyi geliyor mu

İnşallah kızlar güzel haberlerle gelin Gaz için önerebileceğiniz bi probiyotik var mı belki önceden konuşulmuş kaçırmış olabilirim

Guzel, mutlu geceler kizlar :) Umarim herkes iyidir. Bu ara sehir disindayim, pek girip halinizi hattinizi soramaz oldum. Site de epey degisiklige ugradi. Aliskanliklarina bagli bir toplum olarak bu degisiklige pek sicak bakmamis kimse:) Sahsen ben de. Ama zamanla alisip, daha guzel oldugu kanisina da varabiliriz.... kontrolu olan herkes guzel haberlerle gelsin insallah. Girip yazmasam da okuyorum cogunlukla. Herkesi kucakliyor ve kocaman opuyorum. Bebislerimizle saglikli gunler diliyorum.

Merhaba kızlar bende geldim 6+2 günlüğüz aslında SAT belli değil henüz bir kızım var 11 aylık tekrar hamile oldıgumu öğrendim hayırlısı:) sizlere bir sorum var aranızda benim gibi olan var mı olupta emzirmeye devam eden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…