Aneeaaaaben istanbuldayım
valla fiyat olarak bilmiyorum ama en beğendiğim doktor zahide küçük koru hastanesi. ses tonu bile dinlendirici
Devlet mi özel mi dusunuyosun canim :)morcivertkedi hastaneye nereye gidiyorsun?
Belki ankara ya gelme ihtimalim var nereyi tavsiye edersiniz ankara bebelerii.....:)))))
Zahide hanm gibi cok unli doktorlar var fakat benim icin doktorun beni tanimasi istedigim zaman ulasmam ve randevularda beklememek cok onemli..bir de nedense populer olan her dogumu instgramda paylasan doktorlar bana samimi gelmiyor :) arti koru hastanesi olayi diye ekside okursaniz bir yavrumzun engelli dogmasina neden olup hastanenin arkasinda durmadiginida dusunrrek dusunmemistim bile..gidenlerde cok yogun oldugunu kendisini tanimadigini ve son haftalarda zaten gerginken cok beklediklerini soyluyorlar.demem o ki kizlar populerlik neredeyse samimiyet o kadar az ve riskler o kdr artiyor.. :)ben istanbuldayım
valla fiyat olarak bilmiyorum ama en beğendiğim doktor zahide küçük koru hastanesi. ses tonu bile dinlendirici
zahide kücük fanıyım ondanAneeaaaa
Ne alaka yaw hatlarim karıştı
Koru hastanesini falan nerden biliyon bacım
Canım benim kızıma erkek dediler o teoride :) şimdikine de kız diyorlar bakalım kızımda tutmadı bunda tutacak mıGünaydinnn :) en cok su kese yorumlari tutuuyor mu onu merak ediyorum :))) ultrason kagidinda sagdaysa kiz soldaysa erkek diyorlar bir de top gibiyse kiz..doktor erkek gibi dedi hala ben top gibi keseye bakiyorum :)))))) yorumu tutan var mi ya :) oteki beybilerinizin ultrasonlarina bakan var mi:)
evet kız sen konu açmıştın ben dahil olmustum orda da söylemistin. ya ama bu kadının yorumlarına bakıyorum herkes videolarda göründüğü gibi diyor. dikişsiz doğum yaptırması favorim. ayrıca tekniklerini de anlatıyor benim bilgim diye saklamıyor. doktorumla konuşup onun dikişsiz doğum tekniklerini uygulamak istiyorum bende. sıcak uygulama perine masajı vs. hastane hakkında hiçbir fikrim yok tabi ki.Zahide hanm gibi cok unli doktorlar var fakat benim icin doktorun beni tanimasi istedigim zaman ulasmam ve randevularda beklememek cok onemli..bir de nedense populer olan her dogumu instgramda paylasan doktorlar bana samimi gelmiyor :) arti koru hastanesi olayi diye ekside okursaniz bir yavrumzun engelli dogmasina neden olup hastanenin arkasinda durmadiginida dusunrrek dusunmemistim bile..gidenlerde cok yogun oldugunu kendisini tanimadigini ve son haftalarda zaten gerginken cok beklediklerini soyluyorlar.demem o ki kizlar populerlik neredeyse samimiyet o kadar az ve riskler o kdr artiyor.. :)
Canımcım ben ikiliyi yaptırdım cinsiyeti öğrendim bir hafta arayla iki kere gittim gördüm pıtırımı bir ay sonra ilk randevum :)yok yaptırmıyorum ben zaten geçti artık :) çok merak ediyorum yaasizde de öyle mi
Bana diyosun sanirim tatlım aslında özel ama şunu düşünüyorum iyi bir doktor olursa doğumla beraber bi sıkıntım daha var onu da çözmek üzere devlette olabilirDevlet mi özel mi dusunuyosun canim :)
Evet canim baya bir arastirmistim :) yani sans isi biraz insallah beybiler normal gelir de her sey normal ilerler..benim doktor kendini pazarlamamis mesela :) ama 16 yillik devlet macerasi var ankaranin en buyuk kadin dogum hastanesinde 2 kisiyle konustum dogum gerceklestirdigi hepsi yok gibi ameliyatimi cok guzel yapti diyor..sezeryan olursa ondaki basarisida onemli..ilk bir doktora gitmistik her sey cok guzel dedi bizi yolladi bu incelemeden iyi demiyor.pimpirikli olmasi önden bakmasi sorun oluyo bazen ama en azindan onumuzu gormus oluyoruz :) simdilik boyle.Allah herkese hayirli dogumlar nasip etsin..yavrularimizi saglicakla kucagimiza alalim :)evet kız sen konu açmıştın ben dahil olmustum orda da söylemistin. ya ama bu kadının yorumlarına bakıyorum herkes videolarda göründüğü gibi diyor. dikişsiz doğum yaptırması favorim. ayrıca tekniklerini de anlatıyor benim bilgim diye saklamıyor. doktorumla konuşup onun dikişsiz doğum tekniklerini uygulamak istiyorum bende. sıcak uygulama perine masajı vs. hastane hakkında hiçbir fikrim yok tabi ki.
Allah iyiliğini versinzahide kücük fanıyım ondanaslıhan yazıcıoğlu var instagramda ünlü olanlar bunlar
Bende aksi bi durum olursa özelde doğum yaparım diye özele gidiyorum ama düşününce devlet hastanesinde de özel oda sansi oluo
Dediğin gibi devlete gittiğimde garanti gibi hissediyorum özelden sonra en iyisi diğer doktora randevu almak diğerinin gitmesini beklemeyeyim bari yolun başındayken değiştireyim
Medicana ayla aktulaya gidiyorum.riskli gebelik uzmani.her seye önden bakiyor detayli anlatiyor.bir arkadasim henuz yeni sezeryan oldu cok detayci bir kizdir oje dahii surmezdi hamileliginde o memnun kaldiysa diyorum:))) ozel hastaneler de cok yogun burda liv hoospital goggle yorumlar dahii yeterli gormek icin koru hastanesi olayi var zaten orasini elemistim.memorial cok iyi ama 11 bin gibi fiyati var ben o kadarina gerek yok dedim..imkan el verse memorial olurdu.medicanada dogum yapanlar personelin skntili oldugunu soyluyor ama onemli olan dogum ve ekip diye dusunuyorum..bazilari prenses muamelesi gormek istiyor herkes isini yapsa yeterli benim icin.. :)Bana diyosun sanirim tatlım aslında özel ama şunu düşünüyorum iyi bir doktor olursa doğumla beraber bi sıkıntım daha var onu da çözmek üzere devlette olabilir
Maddi sikintim çok şükür yok ama özel hastane personeline asla guvenemiyorum
Normal doğum olsa
Kesinlikle ama kesinlikle özel
Ama benim sezaryen böyle olunca ameliyathane cerrahin çok opertion yapmasi v.s. daha önemli
Dediğim gibi sezaryen olacağı için prenseslik falan zaten yapamam yarı baygın ama ozel hastanelerde bir damr yolu açarken 20dk uğraşan bir sonda takmayi olaya çeviren saglik memuru ve hemsireler v s. Görünce insan devlette havaya atip damara ok gibi dalan sağlık personeline duacı oluyor yaşadıklarimdan gördüğüm buMedicana ayla aktulaya gidiyorum.riskli gebelik uzmani.her seye önden bakiyor detayli anlatiyor.bir arkadasim henuz yeni sezeryan oldu cok detayci bir kizdir oje dahii surmezdi hamileliginde o memnun kaldiysa diyorum:))) ozel hastaneler de cok yogun burda liv hoospital goggle yorumlar dahii yeterli gormek icin koru hastanesi olayi var zaten orasini elemistim.memorial cok iyi ama 11 bin gibi fiyati var ben o kadarina gerek yok dedim..imkan el verse memorial olurdu.medicanada dogum yapanlar personelin skntili oldugunu soyluyor ama onemli olan dogum ve ekip diye dusunuyorum..bazilari prenses muamelesi gormek istiyor herkes isini yapsa yeterli benim icin.. :)
ben görmeyeli uzun zaman oldu insana dönmüştürCanımcım ben ikiliyi yaptırdım cinsiyeti öğrendim bir hafta arayla iki kere gittim gördüm pıtırımı bir ay sonra ilk randevum :)
amiiiinn. ben kendi doktorumdan memnunum zaten. ama galeyana getirip sezeryana almaması önemli benim icin. sağlık problemi yoksa normal doğum yanlısı olmalıEvet canim baya bir arastirmistim :) yani sans isi biraz insallah beybiler normal gelir de her sey normal ilerler..benim doktor kendini pazarlamamis mesela :) ama 16 yillik devlet macerasi var ankaranin en buyuk kadin dogum hastanesinde 2 kisiyle konustum dogum gerceklestirdigi hepsi yok gibi ameliyatimi cok guzel yapti diyor..sezeryan olursa ondaki basarisida onemli..ilk bir doktora gitmistik her sey cok guzel dedi bizi yolladi bu incelemeden iyi demiyor.pimpirikli olmasi önden bakmasi sorun oluyo bazen ama en azindan onumuzu gormus oluyoruz :) simdilik boyle.Allah herkese hayirli dogumlar nasip etsin..yavrularimizi saglicakla kucagimiza alalim :)
E Elwing6 bu işlerin piriAllah iyiliğini versin
Fenomen doktor olmasa da olur iyi cerrah lazim bana
Evettt cok tatlılar ya dürttük dürttük arkasını dönsün yüzünü göstersin diye el kaldırdı ne dürtüyorsunuz der gibi
bizimki de en son 10 haftalıkken takla atıyoduEvettt cok tatlılar ya dürttük dürttük arkasını dönsün yüzünü göstersin diye el kaldırdı ne dürtüyorsunuz der gibi
Sorma bacım gitte bi gör minişini :)bizimki de en son 10 haftalıkken takla atıyodubugünlerin bile tadı çok başka yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?