Günaydinnn :) en cok su kese yorumlari tutuuyor mu onu merak ediyorum :))) ultrason kagidinda sagdaysa kiz soldaysa erkek diyorlar bir de top gibiyse kiz..doktor erkek gibi dedi hala ben top gibi keseye bakiyorum :)))))) yorumu tutan var mi ya :) oteki beybilerinizin ultrasonlarina bakan var mi:)

Kokusuz sarı akıntı hamilelikte normal diye biliyorum, bende de oluyor. Böyle açık sarı, bulanık olmayan bir akıntı.

Erkek deyince pek değişmiyor deniyor canım hayırlısı. 3 gün sonra benim de randevum var, her şey normal çıksın şuan düşündüğüm sadece bu. Elbette merak ediyoruz ama merak süreci bile güzel

Erkek deyince pek değişmiyor deniyor canım hayırlısı. 3 gün sonra benim de randevum var, her şey normal çıksın şuan düşündüğüm sadece bu. Elbette merak ediyoruz ama merak süreci bile güzel
Ya benimki 11 haftalkti ya pek inanasim gelmedi 12 13 olsa tamam diyicem :))) senin kac haftalikti..hadi hayirli haberlerle don canm :)

Valla canım benim kızımın birinin kese fasulye gibiydi ama bebek sağdaydı, biride soldaydı ama kese top gibiydi. Bunda kese hem fasulye gibi hem bebek solda bugün ikindi gideceğim ama daha erken

Benimde o dedikleri 126,5 herkesde tutmuş düşükse erkek yüksekse
kız diye hala umutluyum inşallah kızım olacak:):):)

Sana cinsiyete erkek mi dedi canım, hani kız çocuğunda mide bulantısı çok olur derler ya alakası var mı

ay benim çok var hala devam inşallah vardır:):)

Benimde o dedikleri 126,5 herkesde tutmuş düşükse erkek yüksekse
kız diye hala umutluyum inşallah kızım olacak:):):)

ay benim çok var hala devam inşallah vardır:):)
Benim kızım olucak nasipse ama hic mide bulantım yok olmadıda :)
Alakalı oldugunu sanmıyorum malesef annem bana kaynanam eşime hamileyken cok mideleri bulanmıs bünye meselesi belki

Bizde aynı 11+4 te çıkıntıyı gördük erkek gibi duruyor dedi erkektir artık yanı ona alıştım 2 gunde o kadar güzel ve kıpır kıpırdıkiiiii yerınde durmuyorduuuh

Selam bana doktorum vinalac önerdi henüz kullanmadım ama arastır istersen :)
Multivitamin multimineral içeren vinalac mı yoksa sırf probiyotik olanı mı çıktı onun acaba? Bnm doktorum multivitamin içme sakın dedi de, sırf probiyotikse alabilirim

Multivitamin multimineral içeren vinalac mı yoksa sırf probiyotik olanı mı çıktı onun acaba? Bnm doktorum multivitamin içme sakın dedi de, sırf probiyotikse alabilirim
Dediginden multivitaminli
Doktor neden içme dedi ?
Bana 4 tane gıda takviyesi yazdı bi güzel kullanıyorum onları:)

selam kızlar;
hafta sonu 2 li test sonucu için gittik çok şükür güzel çıktı
t-bhcg değerimi ne var ya benim 126,5 çıktı inşallah doğruluk
payı vardır ve kızım olur diyorum büyük umudla hala..

Nasıl bir tedavi gördünüz? Bende de enfeksiyon çıktı üromisin şase verdi 1 kullanımlık ama emin olup kullanamadım hala belki bol suyla geçer diye. Korkuyorum da ama ya geçmezse diye ne yapacağımı bilemedim.

Kokusuz sarı akıntı hamilelikte normal diye biliyorum, bende de oluyor. Böyle açık sarı, bulanık olmayan bir akıntı.

Bende sarı akıntı çok oluyor ya.. doktora söyledim yeşil olmadığı sürece sıkıntı yok dedi gerçi idrar yolunda enfeksiyon da çıktı. O sarı akıntı da tuvalet kağıdında sarı ama zaman geçince kuruyup çamaşırda kahverengiye dönüyor insan her tuvalete gittiğinde stres oluyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…