Günaydinnn :) en cok su kese yorumlari tutuuyor mu onu merak ediyorum :))) ultrason kagidinda sagdaysa kiz soldaysa erkek diyorlar bir de top gibiyse kiz..doktor erkek gibi dedi hala ben top gibi keseye bakiyorum :)))))) yorumu tutan var mi ya :) oteki beybilerinizin ultrasonlarina bakan var mi:)
Hemen hemen aynıyız 10+2 yim bende
Benimde var enfeksiyonum mantar dahi olmuştum 5 haftalık falandim o zaman mecbur tedavi uygulandi daha sonra da tahliller de kum döküyorum die çıktı ama ona bi tedavi olmadı bol sıvı dediler enfeksiyon da da aynıymış bolca sıvıya ihtiyac oluyor şimdi akintilarim yok denecek kadar azaldı
Günaydinnn :) en cok su kese yorumlari tutuuyor mu onu merak ediyorum :))) ultrason kagidinda sagdaysa kiz soldaysa erkek diyorlar bir de top gibiyse kiz..doktor erkek gibi dedi hala ben top gibi keseye bakiyorum :)))))) yorumu tutan var mi ya :) oteki beybilerinizin ultrasonlarina bakan var mi:)
Erkek deyince pek değişmiyor deniyor canım hayırlısı. 3 gün sonra benim de randevum var, her şey normal çıksın şuan düşündüğüm sadece bu. Elbette merak ediyoruz ama merak süreci bile güzel
Erkek deyince pek değişmiyor deniyor canım hayırlısı. 3 gün sonra benim de randevum var, her şey normal çıksın şuan düşündüğüm sadece bu. Elbette merak ediyoruz ama merak süreci bile güzel
Valla canım benim kızımın birinin kese fasulye gibiydi ama bebek sağdaydı, biride soldaydı ama kese top gibiydi. Bunda kese hem fasulye gibi hem bebek solda bugün ikindi gideceğim ama daha erken
ben de tam belli olsun yanıltmasın diye bekliyordum. ay artık cok merak ediyorum 14. haftadayım şuan haftaya gidicem 15 bitmiş olucak net görünür sanırım. onu görmek icin sabırsızlanıyorummm
Kızlar ikili sonuçlarım çıkmış çok şükür temiz :) darısı sizlere inşallah bhcg 98 bu arada. Kız sanırsam bütün yollar ona çıkıyo. Gerçi bir kişi 50 altı olmasına rağmen kız demişti dimi? Hala ümit var ehehehe neyse şaka bi yana çok şükür sağlıkla gelsinler içim rahatladı
ben de tam belli olsun yanıltmasın diye bekliyordum. ay artık cok merak ediyorum 14. haftadayım şuan haftaya gidicem 15 bitmiş olucak net görünür sanırım. onu görmek icin sabırsızlanıyorummm
Benim kızım olucak nasipse ama hic mide bulantım yok olmadıda :)
Alakalı oldugunu sanmıyorum malesef annem bana kaynanam eşime hamileyken cok mideleri bulanmıs bünye meselesi belki
Valla biz sanirim bariz cıkıntıyı görduk :) zaten basindan beri erkek hissediyorum..ilginc olan ruyamda kiz bebek gormustum ogrenmeden once ruyama cok inanmistim:))))) kız derkerse sonradan o supriz olacak :)) yani kesin demedi tabi doktor.gibi dedi gibisi icinde biseyler gormustur herhalde :)))
Bizde aynı 11+4 te çıkıntıyı gördük erkek gibi duruyor dedi erkektir artık yanı ona alıştım 2 gunde o kadar güzel ve kıpır kıpırdıkiiiii yerınde durmuyorduuuh
Multivitamin multimineral içeren vinalac mı yoksa sırf probiyotik olanı mı çıktı onun acaba? Bnm doktorum multivitamin içme sakın dedi de, sırf probiyotikse alabilirim
Multivitamin multimineral içeren vinalac mı yoksa sırf probiyotik olanı mı çıktı onun acaba? Bnm doktorum multivitamin içme sakın dedi de, sırf probiyotikse alabilirim
selam kızlar;
hafta sonu 2 li test sonucu için gittik çok şükür güzel çıktı
t-bhcg değerimi ne var ya benim 126,5 çıktı inşallah doğruluk
payı vardır ve kızım olur diyorum büyük umudla hala..
Hemen hemen aynıyız 10+2 yim bende
Benimde var enfeksiyonum mantar dahi olmuştum 5 haftalık falandim o zaman mecbur tedavi uygulandi daha sonra da tahliller de kum döküyorum die çıktı ama ona bi tedavi olmadı bol sıvı dediler enfeksiyon da da aynıymış bolca sıvıya ihtiyac oluyor şimdi akintilarim yok denecek kadar azaldı
Nasıl bir tedavi gördünüz? Bende de enfeksiyon çıktı üromisin şase verdi 1 kullanımlık ama emin olup kullanamadım hala belki bol suyla geçer diye. Korkuyorum da ama ya geçmezse diye ne yapacağımı bilemedim.
Bende sarı akıntı çok oluyor ya.. doktora söyledim yeşil olmadığı sürece sıkıntı yok dedi gerçi idrar yolunda enfeksiyon da çıktı. O sarı akıntı da tuvalet kağıdında sarı ama zaman geçince kuruyup çamaşırda kahverengiye dönüyor insan her tuvalete gittiğinde stres oluyor :))