Teyzeleri geldik biiizzz. %100 erkek dedi, ense kalınlığı 1.4 cm cıktı. 5 gün önden gidiyormuş herşey yolunda dedi doktor şükür. Darısı ogrenmeyenlerin başına
Teyzeleri geldik biiizzz. %100 erkek dedi, ense kalınlığı 1.4 cm cıktı. 5 gün önden gidiyormuş herşey yolunda dedi doktor şükür. Darısı ogrenmeyenlerin başına
Ooh gözün aydın hadi oğlan anası oldun demek :))) yalnız enseleri bile aynı bizimkilerin benim de 1.4 tü yavrumun :) bakalım benimkinin cinsiyeti ne olacak. Bende yüksek ihtimal erkek diye düşünüyorum ama bakalım :) gözün aydın Rabbim sağlıklı kucağına almayi da göstersin
Ooh gözün aydın hadi oğlan anası oldun demek :))) yalnız enseleri bile aynı bizimkilerin benim de 1.4 tü yavrumun :) bakalım benimkinin cinsiyeti ne olacak. Bende yüksek ihtimal erkek diye düşünüyorum ama bakalım :) gözün aydın Rabbim sağlıklı kucağına almayi da göstersin
Yok mecburi bir durum devlette ikili testi yaptırıcam özelde ki doktoruma da kontrole gidicem ama normal ultrasonun bir zararı yok korkmayın ses dalgaları ile çalışan bir sistem üniversitede detaylı anlatılmıştı. Yani ayda 2-3 kere ultrasona girmenin zararı yok, riskli gebelik çoğul gebelik olanları nerdeyse her hafta kontrol ediyorlar. Tabi herşeyin aşırısından uzak durmak lazım
Yok mecburi bir durum devlette ikili testi yaptırıcam özelde ki doktoruma da kontrole gidicem ama normal ultrasonun bir zararı yok korkmayın ses dalgaları ile çalışan bir sistem üniversitede detaylı anlatılmıştı. Yani ayda 2-3 kere ultrasona girmenin zararı yok, riskli gebelik çoğul gebelik olanları nerdeyse her hafta kontrol ediyorlar. Tabi herşeyin aşırısından uzak durmak lazım
Herkese iyi haftalar! Bu sabah kalktığımda 2 defa bayılacak gibi oldum yattım 2 3 dk sonra tekrar kalktım. Şimdi karın kismimda bir ağırlık var sanki. Vücudumda da hiç güç yok. Peçeteye de akıntıya beraber çok hafif pembe bir sıvı geldi. Bugün doktora gideceğim ama inşallah bir sorun yoktur çok korkuyorum
Uzun bir sürwdir gebelere gerekli gereksiz multivitaminler verildi ve bebekler uyuyamayan uyumakta güçlük çeken ve hiperaktivite oranı yüksek bebekler oldular dedi. Birçok araştırma okumuş bunla ilgili. Bir de sende diyelimki demir eksik çıktı tahlilde onu veririm dedi niye eksik olmayan şeyi boşa yükleyeyim dedi. İnstagramında gebelikte verilen multivitaminlerin toksik etki yarattığna dair bir yazı da paylaşmış hatta. İngilizcen var mı bilmiyorum ama atayım buraya da
Medicana ayla aktulaya gidiyorum.riskli gebelik uzmani.her seye önden bakiyor detayli anlatiyor.bir arkadasim henuz yeni sezeryan oldu cok detayci bir kizdir oje dahii surmezdi hamileliginde o memnun kaldiysa diyorum:))) ozel hastaneler de cok yogun burda liv hoospital goggle yorumlar dahii yeterli gormek icin koru hastanesi olayi var zaten orasini elemistim.memorial cok iyi ama 11 bin gibi fiyati var ben o kadarina gerek yok dedim..imkan el verse memorial olurdu.medicanada dogum yapanlar personelin skntili oldugunu soyluyor ama onemli olan dogum ve ekip diye dusunuyorum..bazilari prenses muamelesi gormek istiyor herkes isini yapsa yeterli benim icin.. :)
Medicana personelinden memnun olmayanlardan biri benim. 5 sene oldu gerçi belki değişmiştir :) prenses muamelesi olarak görme kuzum bak anlatayım sana. Epidural makinesi var ameliyat sonrası ordan ağrı kesici geliyor sana kesi acısını hissetmemen için. Onu açmayı unutmuşlar bende. Ağrı eşiğim çok yüksek olmasına rağmen ölcektim ağrıdan ağladım hep ama kimse müdahale etmedi. En son kayınvalidem bende sezaryen oldum ve gelinimi de tanıyorum asla canım acır demez o gözünden yaş akıyor kızın diye hastaneyi ayağa kaldırdı sonra bi baktılarki makine kapalıymış. Herkes gelip özğr diledi. Anestezi uzmanı gidip başhekime kadar arkadaşını şikayet etti öyle diyim. Artı ameliyata giderken damar yolunu açtıktan sonra serum takılması gerekiyormuş. Ameliyata indim aldıklarında eee niye takılmamış bu serum bunlar ne iş yapıyor yaa dedi hemşire. Yukarı çıktım damarlarım aşırı belirgin olmasına rağmen ve hayatımda hiç damar bulanamam sorunum olmamasına rağmen 6 kez deldiler. Tüm kollarım ve el üstlerim delik deşik oldu.kesi ağrım geçmişti o morarmalar 1 ay geçmedi. Ah annem de hemşire kafayı yedi kadın yanımda. En son aldı kendi açtı damar yolunu. Doktoru anlatmıyorum o da ayrı olay. Nefret ediyorum ordan