Teyzeleri geldik biiizzz. %100 erkek dedi, ense kalınlığı 1.4 cm cıktı. 5 gün önden gidiyormuş herşey yolunda dedi doktor şükür. Darısı ogrenmeyenlerin başına
Kaç haftaydin canim hayirli olsu

Teyzeleri geldik biiizzz. %100 erkek dedi, ense kalınlığı 1.4 cm cıktı. 5 gün önden gidiyormuş herşey yolunda dedi doktor şükür. Darısı ogrenmeyenlerin başına
Ooh gözün aydın hadi oğlan anası oldun demek :))) yalnız enseleri bile aynı bizimkilerin benim de 1.4 tü yavrumun :) bakalım benimkinin cinsiyeti ne olacak. Bende yüksek ihtimal erkek diye düşünüyorum ama bakalım :) gözün aydın Rabbim sağlıklı kucağına almayi da göstersin

Yok mu başka kontrolden gelen iyi haberliler :) bekliyoruzzzzz

Amin canım hepimize inşallah:)

Benim kontrol çarşamba ve cuma. İki farklı doktor görecek minnoşu bakalım cinsiyet tahminleri aynı olacak mı

Yeni geldim doktordan ama söylemedi cinsyeti 11+5 im.sizin tahminlerinizi merak edyrm

Eklentiler

• IMG_20190304_114403.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20190304_114352.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 41
Her ay iki kere ultrasona mı giriyorsunuz zararlı olmaz mi
Yok mecburi bir durum devlette ikili testi yaptırıcam özelde ki doktoruma da kontrole gidicem ama normal ultrasonun bir zararı yok korkmayın ses dalgaları ile çalışan bir sistem üniversitede detaylı anlatılmıştı. Yani ayda 2-3 kere ultrasona girmenin zararı yok, riskli gebelik çoğul gebelik olanları nerdeyse her hafta kontrol ediyorlar. Tabi herşeyin aşırısından uzak durmak lazım

Ohhh maşallah hadi gözün aydın darısı bize artık inşallah

Anladım haklısınız bir ara öyle duymuştum

İyi haftalar
Gecmiş olsun cok bendede halsizlik fazlasıyla var
Bazen akıntılar öyle olabiliyormus saglıkla gör bebegini inşallah :)

Dediginden multivitaminli
Doktor neden içme dedi ?
Bana 4 tane gıda takviyesi yazdı bi güzel kullanıyorum onları:)
Uzun bir sürwdir gebelere gerekli gereksiz multivitaminler verildi ve bebekler uyuyamayan uyumakta güçlük çeken ve hiperaktivite oranı yüksek bebekler oldular dedi. Birçok araştırma okumuş bunla ilgili. Bir de sende diyelimki demir eksik çıktı tahlilde onu veririm dedi niye eksik olmayan şeyi boşa yükleyeyim dedi. İnstagramında gebelikte verilen multivitaminlerin toksik etki yarattığna dair bir yazı da paylaşmış hatta. İngilizcen var mı bilmiyorum ama atayım buraya da

Eklentiler

• 713945FC-C963-4F32-8A32-76795647E096.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 22
Medicana personelinden memnun olmayanlardan biri benim. 5 sene oldu gerçi belki değişmiştir :) prenses muamelesi olarak görme kuzum bak anlatayım sana. Epidural makinesi var ameliyat sonrası ordan ağrı kesici geliyor sana kesi acısını hissetmemen için. Onu açmayı unutmuşlar bende. Ağrı eşiğim çok yüksek olmasına rağmen ölcektim ağrıdan ağladım hep ama kimse müdahale etmedi. En son kayınvalidem bende sezaryen oldum ve gelinimi de tanıyorum asla canım acır demez o gözünden yaş akıyor kızın diye hastaneyi ayağa kaldırdı sonra bi baktılarki makine kapalıymış. Herkes gelip özğr diledi. Anestezi uzmanı gidip başhekime kadar arkadaşını şikayet etti öyle diyim. Artı ameliyata giderken damar yolunu açtıktan sonra serum takılması gerekiyormuş. Ameliyata indim aldıklarında eee niye takılmamış bu serum bunlar ne iş yapıyor yaa dedi hemşire. Yukarı çıktım damarlarım aşırı belirgin olmasına rağmen ve hayatımda hiç damar bulanamam sorunum olmamasına rağmen 6 kez deldiler. Tüm kollarım ve el üstlerim delik deşik oldu.kesi ağrım geçmişti o morarmalar 1 ay geçmedi. Ah annem de hemşire kafayı yedi kadın yanımda. En son aldı kendi açtı damar yolunu. Doktoru anlatmıyorum o da ayrı olay. Nefret ediyorum ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…