Amin canim inşallah bende doğum konusunda akışında bıraktım şartlamadım kendimi beebgim ve benim saflığın için hangisi iyi olacaksa oyle olsun diyorum

Bende troid hapı kullanıyorum ilk başta 3.60di kadın doğum dr u hap verdi geçen gün kan verdim dün sonuçlarımı aldim 2.89a düşmüş daha dr a göstermedim sonuçları ama kullaniyorum

Hoş bulduk canim aman o bilmiyo karıştırmaz telefonumu diğer uygulamaya girdiğimi biliyo bise demiyo ona bunada demez dedim
İyi yapmışsın sevindim burda olmana
Benimki de biliyo bilgi aktarıyorum ona da

Öyle yaptim disarda kahvaltidayiz suan kar yagiyor ustelik ankarada simdi deli gibi yurumey dusunuyorum..kafam dagilsin bir iki magaza gezeyim temiz hava alayim..sagol canim benim
Ohhh çok iyi yapmışsın canım. İyi gezmeler bebişinle

Benim kiz yuttu hastanedeyken nst ile tespit ettiler. Zaten sezeryan için hastanedeydim, acil sezeryan oldu. Çok şükür iyi sağlıklı. Hala şükrediyorum normal doğum olsun diye diretmedim diye.
Allah'tan hastanedeymişsin masallah canim tabi ne olacağı belli değil diretmemek gerekiyo

Kızlar benim 20 lik diş hamileyken çıkmaya başladı çok fena ağrım var dişçi hiç bişey yapmaz mı gitsem

Üzme kendini canim internete girip baktığımda oo neler neler yazıyolar oyuzden hic bakma sonucunun gelmesini bekle bol bol dua et Allah'tan başka yardım edecek yok oyuzden böyle düşün Allah'a emanet et herşey iyi olucak

Oyyy masallah kucuk kizda buyumus benim kizlardan 2 ay filan buyuk galiba temmuzlumu agustoslumu benim kizlar ekim de dogdular hangi kizin sana benziyor hepsi bir birinden tatlislar

Kendimide atarım da sonra silinmezseküçük ve büyük kızı benzetirler. En küçük nisanda doğdu canım, nisanda 3ü dolduracak

Ay ne cirkin insanlar ya

Normal doguramadın veya belki doguramayacagız diye bizde 9ay karnımızda tasımıyormu oluyoruz
Keyfileri baz alarak; Evet kimisi canı tatlı oluyor -ki benimde öyledir normalde- sezeryan bile isteye yaptırıyor ama bu demek değilki anne değil
Arkadasım 7 aylık bebegini normal dogurdu suyu geldi sorun oldu ona ragmen sezeryan yapmadılar ama ablam 41 haftalık bebegi o kadar beklemesine ragmen normal doguramadı simdi o anne değilmi yani
Sinir oluyorum o düşünce yapısına

Ay evet bende süper saglıklı besinlerle basladım bu serüvene tamam hala yiyorum onları ama bi yerdede aburcubur manyaklıgım sona ermedi malesef
Ben o kadar şekerden sonra şeker hastalıgından değil ama obez olmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…