Canım hayırlı haberler alacaksın. Hiç üzme kendini. Okuma çünkü hep olumsuz seyler yazıyor internette. Stres sana da bebeğine de zarar. Bi sıkıntı çıkmayacak Çarşamba da rahatlayacaksın

Dr a mesaj attım iki gecedir bacağım kasılıyor baldırıma kramp giriyor diye. Bana Calcimax d3 yatmadan önce alın 1 haftaya geçer yazdı. Kalsiyum ve d vit birarada

Geçmiş olsun canım doktorundan onay istiyo sanirim 16.haftadan sora tedavi uygulanabiliyo die biliyorum
Teşekkür ederim inan çekilmez oldu yemek de yiyemez oldum bi de ilaç var bissürü yemek yiyemediğim için ilaçları almakta da zorlanıyorum inşallah geçer tez zamanda :)

Düşük riski oldugu için 15 günde bir gidiyorum
Hala düşük riskin devam ediyor mu ben ilk haftalarda haftada bir gidiyordum nerdeyse 10. Haftada düşük riskin neredeyse kalmadi 2 hafta sonra gel demişti 12 bitti gittim şimdide bir ay sonra gel diyo ara ara kipirdanma hissetsemde henüz bebegimin hareketini tam hissedemiyorum e bu durumda 4 hafta çok uzun ya

Rüyasında doğumunu gören oldu mu hiç :)
Ben iki kere falan gördüm rüyamda cok rahat bi şekilde doğum olmuştu yavrumu kucağıma aldim hatta dün gecede rüya gördüm bebeğimi doğurmuşum ama kesmesiyle birlikte kesesinin ici kan dolmuş bide diyom ki kan sulandirici kullaniyom okadar neden kan toplanmış falan sora hareket ettirmeye calisiyolardi sora uyandim ne oldu bilmiyom sora uyandigimdada cok korkmuştum

Rüya işte sıkma canını Allahım o günün kolaylığını verecektir inşallah iyi düşünelim iyi olsun :) ben de geçenlerde gördüm benim şu an doktorum erkek ama doğumumu bayan doktor yaptırmıştı sezeryan olmuştum hatta beni kontrole çağırmıştı dikişlerimi falan kontrol ediyodu bayan doktorlara karşı biraz önyargı oluştu ama o çok tatlı bi doktordu çok ilgileniyodu benimle bebeği falan soruyodu nasıl büyüyor mu iyi bakıyo musun falan diyodu rüyası bile güzeldi yaa :)

Güzel olmaz mı canim ya tabiki rüya işte takıldı kafama sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…