ben hamile kalmadan önce diyetteydim, şimdi tatlı da yiyorum sinir oluyorum kendime. Az önce burnumda kaynamış yerli mısır kokusuyla uyandım. Dikkat ettim de normalde sevdiğim şeyleri aşeriyorum ama üzerinde durmuyorum zor bulunacak bi şeyse unutuyorum şimdilik.
Ben sigarayı anında kestim çok şükür aklıma bile gelmedi 2-3 kez dışında. Ben ki kola içmeyen insandım şimdi ne oluyorsa canım istiyor. Eve kola almıyoruz ama geçen misafir getirmiş, yarım bardak içeyim dedim nasıl iyi serin serin.
Kızlar sizdede oluyor mu bilmiyorum ama eşim bana yaklaşınca istemiyorum, yani ilişkide bulunacak gibi oluyor öyle olsa bile canım istemiyor. Çocuktan dolayı değil, yani bişey olur mu korkusu değil fakat istek yok. Önce böyle değildim 2-3 güne olsun isterdim. Adam sarılmak istiyor yada öpmek istiyor ben istemiyorum neden acaba
Cnm benim de öyleydi şimdi 16. Haftamdayım bir istek bi istekki sorma . Ay rüyamda seni gördüm bu arada esmer bir kadındın kızlarınla gördüm hatta maşallah çok güzellerdi
Sabah yine endiselerle hortladim..nete yaziyorum afp yuksekligi diye bir doktor fbhcg yuksekligine spina bfida olabilir demis..benim planli degildi hamilelik basindan beride regenesis vermislerdi ayri folik asit kullanmamistim..hangi doktora sorduysam yeterli icindeki demisti..simdi onun eksikligi mi oldu Allah korusun kimisi annede seker olabilir diyor..babamda var seker bir de 2liye girrmeden once cikolata yemistim acaba hcg yukselmesjne neden olmus mudur...yine bir yerde okudum 11.haftada yapti 2liyi erken oldugundan olabilir yukseklik diyor..afp yuksekligi anne karninda sonlanmanin belirtisi olabiliyormus..bir suru ihtimal var..carsamba gelse...bittim ben artik
Cinsiyet görmedim kuzum ya tabirleri öyle
Ben kızımda hep erkek gördüm
Cinsiyeti belli olacağı gün iki kere kız bebek gördüm
Ay ne güzel valla anneye kız şart Çok sevindim senin adına canım
Cinsiyet görmedim kuzum ya tabirleri öyle
Ben kızımda hep erkek gördüm
Cinsiyeti belli olacağı gün iki kere kız bebek gördüm
Ay ne güzel valla anneye kız şart ❣ Çok sevindim senin adına canım
teşekkür ederim kuzum :) valla kız annesi olmak zor ama bir o kadar da kutsaldır benim gözümde. çok şükür sağlıkla da kucağımıza alırız insallah.
kızın var hadi bu da erkek olsun ne zaman kontrol? belli olur sanırım artık
Cnm benim de öyleydi şimdi 16. Haftamdayım bir istek bi istekki sorma . Ay rüyamda seni gördüm bu arada esmer bir kadındın kızlarınla gördüm hatta maşallah çok güzellerdi☺
teşekkür ederim kuzum :) valla kız annesi olmak zor ama bir o kadar da kutsaldır benim gözümde. çok şükür sağlıkla da kucağımıza alırız insallah.
kızın var hadi bu da erkek olsun ne zaman kontrol? belli olur sanırım artık
Çok güzel bi duygu emin ol Paylaşacak çok şeyin olacak kızınla
İnşallah canım
İki gün önceydi ama hiç söylemediler
Zaten söylemedikleri daha iyi çünkü yanılma payları çok yüksek küçük olduğundan
Ben garanti olsun istiyorum birazda
Kızımda da geç öğrendim
Arkadaşlar benim ikili test sonucum çıktı serbest beta hcg 27.2 papp-a 2,44 doktor kıza benzıyor demıstı ama beta hcg ye göre erkek gıbı duruyor o zaman
yaa maşallah çok ponçikler sen belki onlar büyürken yorulmuş yıpranmışsındır ama emin ol az daha büyüdüklerinde o kadar güzel olacak ki. arkadaş gibi olucaklar. cefasını sen sefasını onlar yani
Çok güzel bi duygu emin ol ☺ Paylaşacak çok şeyin olacak kızınla
İnşallah canım ❣
İki gün önceydi ama hiç söylemediler
Zaten söylemedikleri daha iyi çünkü yanılma payları çok yüksek küçük olduğundan ☺
Ben garanti olsun istiyorum birazda
Kızımda da geç öğrendim
yaa maşallah çok ponçikler❤ sen belki onlar büyürken yorulmuş yıpranmışsındır ama emin ol az daha büyüdüklerinde o kadar güzel olacak ki. arkadaş gibi olucaklar. cefasını sen sefasını onlar yani
evet bende garanti olsun diye 15. haftanın son günü gittim. yanılma payı olmaz diye düsündüm öyle de oldu açtı bacaklarını sıpa
yaa maşallah çok ponçikler sen belki onlar büyürken yorulmuş yıpranmışsındır ama emin ol az daha büyüdüklerinde o kadar güzel olacak ki. arkadaş gibi olucaklar. cefasını sen sefasını onlar yani
evet bende garanti olsun diye 15. haftanın son günü gittim. yanılma payı olmaz diye düsündüm öyle de oldu açtı bacaklarını sıpa
Arkadaşlar benim ikili test sonucum çıktı serbest beta hcg 27.2 papp-a 2,44 doktor kıza benzıyor demıstı ama beta hcg ye göre erkek gıbı duruyor o zaman