Ben de eskiden mantarla çok uğraştığım için çok dikkat ediyordum ama hamilelikte hormonlar yüzünden olabiliyormuş tatil günü rahatsız etmeyeyim diye doktoruma mesaj atmadım, pazartesi ararım artık
İlaç tedavisi olmadan olmuyor geçmiyor krem de vardı benim msj atıp sorduğumda krem önermişti 3 gün sonra kontrolde fitili verdi de rahatladım. Aynen hormonlardan oluyormuş

İlaç tedavisi olmadan olmuyor geçmiyor krem de vardı benim msj atıp sorduğumda krem önermişti 3 gün sonra kontrolde fitili verdi de rahatladım. Aynen hormonlardan oluyormuş
Evet bende de nüksetti mi anca fitille filan geçiyor.

Evet bende de nüksetti mi anca fitille filan geçiyor.
Allah yardımcın olsun cnm ben sinirden ağlıyordum durduramiyordum içten gelen kasintiyi. Ilik suya azcık elma sirkesi koyup yıkayıp iyice kuruluyordum bı ara buz bile koydum ama şimdi riskli olabilir usutmemek lazım. Sirkeyi falan da internette okumuştum yanlış olabilir belki ama rahatlatiyordu. Birde bol yoğurt tuket

Bazen benimde tansiyonum düşüyo nabzim yukseliyo bi korku oluyo sora geciyo hamileliktendir die üstünde duramiyom bende sevindim senin adına bise çıkmaz inşallah o makineden sonrada

Kızlar az önce arkama yaslanmış bi şekilde oturuyordum, sonra bi hapşurdum kasıklarım çok fena sancıdı 4-5 saniye sürdü ama çok kötüydü yaşayanınız oldu mu, bebeğe zarar vermiş midir
Ben hapsirdigimda oksurdugumde kasığında batma oluyo normal canim bebek iyidir bende yasiyom aynısını

Ikili test yaptiricam die söylemedin mi dr a ilk once ultrasonla bakıp sonra kan veriyosun

Tamam canım çok sağol, pazartesiye kadar ben de öyle yapmayı düşünüyordum. Zaten şuan daha başlangıç sanırım çünkü ara ara hafif kaşıntı oluyor, şuan yok mesela.

Doguma kadar devam eder dedi doktor malesef ki benim icinde iyi oluyo sık sık gitmek minigimin kalp atışlarını falan duyuyorum

Zaten ilk 3 ay sadece tutunacak mi , tutunamayacak mi kısmıyla ilgileniyorlar. Çok ayrıntıya girmiyorlar. Dedigim gibi ben de olumsuz birşe duymadım ama , elektrik alamadım. Abdurrahman beyi bilmiyorum canım. İçin nasıl rahat edecekse bence oni yap. Durumuz çok hassas çok özel. İyi hissetmeliyiz kendimizi. sen benden 2 hafta öncesin. Bugün doğumla ilgili fiyat aldım, içeriğini öğrendim. Hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…