Ben de eskiden mantarla çok uğraştığım için çok dikkat ediyordum ama hamilelikte hormonlar yüzünden olabiliyormuş tatil günü rahatsız etmeyeyim diye doktoruma mesaj atmadım, pazartesi ararım artık
İlaç tedavisi olmadan olmuyor geçmiyor krem de vardı benim msj atıp sorduğumda krem önermişti 3 gün sonra kontrolde fitili verdi de rahatladım. Aynen hormonlardan oluyormuş
İlaç tedavisi olmadan olmuyor geçmiyor krem de vardı benim msj atıp sorduğumda krem önermişti 3 gün sonra kontrolde fitili verdi de rahatladım. Aynen hormonlardan oluyormuş
Allah yardımcın olsun cnm ben sinirden ağlıyordum durduramiyordum içten gelen kasintiyi. Ilik suya azcık elma sirkesi koyup yıkayıp iyice kuruluyordum bı ara buz bile koydum ama şimdi riskli olabilir usutmemek lazım. Sirkeyi falan da internette okumuştum yanlış olabilir belki ama rahatlatiyordu. Birde bol yoğurt tuket
Bende bugün tansiyon iniş cıkıslarım nabız yükselip alcalmalarım icin kardiyolojiye gittim
Kalp ultrasonu cekti temiz cıktı ekg de temiz cıktı
Holter takılcak birgün boyunca ritim hareketlerim izlenecek
Doktor göründüğü kadarıyla bi sıkıntı yok herşey güzel görünüyor dedi cay kahve sigara sordu hic bişey yok dedim kahve ikigünde bir o şimdi gebe oldugun icin hormonlardan kaynaklı vücut alısmaya calısıyorda olabilir yinede holter sonucuna göre yapılacak bişey varsa yaparız dedi
Carpıntısı olanlara duyurulur :)
Bazen benimde tansiyonum düşüyo nabzim yukseliyo bi korku oluyo sora geciyo hamileliktendir die üstünde duramiyom bende sevindim senin adına bise çıkmaz inşallah o makineden sonrada
Kızlar az önce arkama yaslanmış bi şekilde oturuyordum, sonra bi hapşurdum kasıklarım çok fena sancıdı 4-5 saniye sürdü ama çok kötüydü yaşayanınız oldu mu, bebeğe zarar vermiş midir
Kafama takılan bişey var kızlar ben ense kalınlığı falan için ultrasona girdim ama tahlil alınmadı doktor 3 hafta sonra kontrole çağırdı şimdi doktora sorsam mı yoksa o gerekli gördüğü zaman mı isteyecek
Allah yardımcın olsun cnm ben sinirden ağlıyordum durduramiyordum içten gelen kasintiyi. Ilik suya azcık elma sirkesi koyup yıkayıp iyice kuruluyordum bı ara buz bile koydum ama şimdi riskli olabilir usutmemek lazım. Sirkeyi falan da internette okumuştum yanlış olabilir belki ama rahatlatiyordu. Birde bol yoğurt tuket
Tamam canım çok sağol, pazartesiye kadar ben de öyle yapmayı düşünüyordum. Zaten şuan daha başlangıç sanırım çünkü ara ara hafif kaşıntı oluyor, şuan yok mesela.
Hala düşük riskin devam ediyor mu ben ilk haftalarda haftada bir gidiyordum nerdeyse 10. Haftada düşük riskin neredeyse kalmadi 2 hafta sonra gel demişti 12 bitti gittim şimdide bir ay sonra gel diyo ara ara kipirdanma hissetsemde henüz bebegimin hareketini tam hissedemiyorum e bu durumda 4 hafta çok uzun ya
Ya aslında bende tavsiye üzerine gittim. Eşimin kız kardeşi (görümcem kelimesini sevmiyorum kaba geliyor) de talat beyle doğum yaptı. Bende o yüzden direk ona gittim. Bi bu hafta sanki çok ilgili gibiydi. İnsan sen sormadan bişeyleri anlatmasını istiyor . Ben sormadan hiçbişey söylemiyordu başlarda o yüzden sürekli söyleniyordum ben bu adamı sevmedim diye. Bir de çok hızlı konuşuyor anlamıyordum ilk başlarda. Ama bu hafta güzel geçti . Isındım biraz. Bakalım bundan sonrası nasıl geçicek. Abdurrahman bey varmış aynı hastanede ona da çok iyi diyorlar ama o da doğumların çoğuna girmiyormuş seminerde falan oluyormuş hep . Talat beyle ilgili hiç kötü yorum görmedim internette o yüzden de değiştirmedim. Sonra pişman olurum diye
Zaten ilk 3 ay sadece tutunacak mi , tutunamayacak mi kısmıyla ilgileniyorlar. Çok ayrıntıya girmiyorlar. Dedigim gibi ben de olumsuz birşe duymadım ama , elektrik alamadım. Abdurrahman beyi bilmiyorum canım. İçin nasıl rahat edecekse bence oni yap. Durumuz çok hassas çok özel. İyi hissetmeliyiz kendimizi. sen benden 2 hafta öncesin. Bugün doğumla ilgili fiyat aldım, içeriğini öğrendim. Hoşuma gitti