merhaba,
ya benim kafam karıştı detaylı ultrasonu kendi doktorumuzda değil de perinatologda mı yaptırmalıyız? benim doktorumun öyle bir titri var gerçi ama sadece buna yönelmiş birini mi bulmalıyım?
Merhaba
Doktor yönlendiriyor olması lazım perinatolog bakacak diye perinatologun uzmanlık alanı bu

Merhaba
Doktor yönlendiriyor olması lazım perinatolog bakacak diye perinatologun uzmanlık alanı bu
anladım teşekkürler.
her detayı düşünmekten kafamdan dumanlar çıkıyor artık. ben ki gamsız umursamaz biriyimdir. bir şeyi eksik hatalı yapacağım diye ödüm kopuyor.

anladım teşekkürler.
her detayı düşünmekten kafamdan dumanlar çıkıyor artık. ben ki gamsız umursamaz biriyimdir. bir şeyi eksik hatalı yapacağım diye ödüm kopuyor.
Hosgeldin anneler klubune :)
Sanırım bu huy bize bebegimizle birlikte zembille iniyor bicogumuz aynı korkuyu yasıyoruz emin ol yalnız değilsin :)

Çin takvimi bazen şans eseri tutuyor o zamanda aa tuttu oluyo tamamen o an X mi Y mi döllendi onla alakalı. Kızındada aynı şekil tam yumurtlama günümü oldu peki?

Telefondan diye sanırım yazarken pat bir anda gidiyor cevap tamamlayamadan evet bir öncekinde perinatoloji uzmanı yapmıştı ,
Okudum şimdi gecmiş olsun tam olarak ne sorun vardı anne karnında cözülebilecek bişeymiydi peki

Yaa ilk mesajda iller gitmiş İstanbulluları bulusma yaparsak nasıl bulup davet edecegiz

Valla bende 16 nisana kadar dayanamayabilirim devlete bı gidip baktırmak istiyorum bakalim

Okudum şimdi gecmiş olsun tam olarak ne sorun vardı anne karnında cözülebilecek bişeymiydi peki
Teşekkür ederim geçti çok şükür diyagramda bir boşluk oluşuyor bagırsaklar ordan girerek, sol akciğere baskı yapıyor ben akciğer ancak % 10 gelişiyor, anne karnında tam olarak çözülemez ama bilinse iyi bir cerrah iyi bir hastane ayarlayabilisn( ameliyat olması gerekiyor çünkü) 2 gün ben başka hastanede oğlum başka hastanede eşim bir orada bir benim yanımda inanılmaz zordu,

Ben bal yiyorum ama propolis kullanmadim hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…