Bana birinionerdi dr aradim 750 tl
Prof nisantasinda
Ama adam 2 3 v.s. istersen yaptrma o kadar iyiymiski
Doktorun dediğine göre hepsini bilirmiş

B @Bercestes
Ben baya baya örneğim bu konu için
Tek ilişki tam yumurtlama günü
Rus. Erkek
Çin erkekki kizimda da erkek ti arkadasimin oglu benim kizim oldu aynı yas aynı ay...
Kese erkek
Nub erkek
Ama kizim hergün dua ediyoki kız olsun

2. Hamilelik için cok zor karar verdim olana kadar da bi kızım daha olsun derdim
Şimdi nötr durumdayım sadece sağlık diliyorum

O kişiler biraz da kıskançlıktan diyor sanırım erkek olacak diye. Yeni doğum yapan bir arkadaşıma da kız istediğini bilen herkes erkek bence demiş. Ama kızı oldu :) Hayırlısı neyse o olsun canım. Ben başka bir doktora daha görüncem. Belki ultrason cihazı daha iyi çıkar ve görür.

Günaydın herkese,

Malum detaylı ultrason vakti yaklasıyor önceki gebeliklerinde yaptırmayan var mı ? Veya perinatologdu sanırım ona gözükmeyen ?

Günaydın herkese,

Malum detaylı ultrason vakti yaklasıyor önceki gebeliklerinde yaptırmayan var mı ? Veya perinatologdu sanırım ona gözükmeyen ?
Canım detaylı ultrason taraması çok önemli ihmal etme derim. Allah korusun bazı organlarda sıkıntı görülebiliyor, takip altına alınıyor ve hatta doğar doğmaz ameliyat bile gerekebiliyor. Malesef bir arkadaşın öyle oldu, oğlunun kalbinde sıkıntı çıktı doğduğundan beri ameliyatlarla uğraşıyorlar

Yaptıracagım aslında ama hastanemde sanırım perinatolog dısardan anlasmalı adamın cvsinde yurtdısında bi ünide akademisyen olduğu acıbadem hastanesinde calıstıgı vs yazıyor böyle oldugunda genelde kovalamak gerekiyor randevu icin
Acaba doktorum bakabiliyormudur kağan kocatepe bakabilir demiş ama bilemedim ya

Belki bakıyordur bak onu bilemiyorum doktoruna sor muhakkak. Benim de doktor geçen kontrolde mesanesine varana kadar kontrol etti hatta ben de düşündüm bu kadar ince bakabiliyorsa ayrıyetten periontoloğa yollamaz belki diye. Kontrolüm 16.haftada artık o zaman sorarım. Bu arada detaylı ultrasonu illa aynı hastanede yaptırmak zorunda değilsin o doktora randevu alamazsan korkma başka bi yere gidersin.

Kizlar ne yersem yiyeyim yani saglikli beslendim bugun mesela yemek borum yaniyo resmen 2 gündür...saclar cikiyormus sanirim ama bunun icin kullandiginiz bir sey varmi doktorlada konuscam
Gaviscon kullanabilirsin cnm ben simdiden 3 sise bitirdim

Benimkide baya bi ilgilendi sagolsun 8.45teki randevudan 10.30gibi cıktım
Cocugum şeysini göstermeyince, sırtı dönük ölcemiyoruz bişey diye üc kere mola verdik onar dk sacmadı basından
İnternette yorumda bulamadım kendimi yapıyor diye ki oladabilir hatta bence direk öyle
cunku 7 kadın dogumcu calısıyor gittigim hasanede hepsinin hastası, bide acıbademdekiler, eğitmenliği vs derken tek perinatolog yetişemez
Baska hastaneyi de arastırabilirim dedigin gibi ama ugrasmak istemiyorum acıkcası ne bileyim

Kızımda prof Atıl Yüksel e gitmiştim ben. İstanbuldaysan tavsiye ederim. Ama Suan müsaitlik olmayabilir çok önceden doluyor randevuları

O zaman en güzeli ara doktorunu sor kafan rahatlasın. Doktorun illa periontoloğa git derse şimdiden randevunu alırsın benim gittiğim merkezde de periontolog var ama çok yoğun olsa doktorum uyarırdı şimdiden randevu al vs diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…