Aaa gözün aydın cnm ne güzel ya Allah gönlüne göre verdi kaçıncı haftanda kız demişlerdi
Saol tatlımmm. 12. Haftada kıza benziyor diyelim dedi. Ama her şey değişebilir demişti. Şimdi 16 bitti bizim iyiki heyecan ypıp erkenden gelmedin bu hafta kesin diyebilcez çünkü dedi.(gitsem mi demiştim geöen hafta meraktan iyi ki gitmemişim) sonra evet cinsiyet tamamen belli dedi. Kız demiştik dimi dedi evet dedik. Ama alın size pipi dedi ultrasonda. Biz tabi şok. Eşim hele inanamadı kesin kız diyordu. Nasıl olur dedi. Ben ağlamaya başladım. Bnm mutluluğuma sevindi o da garibim. Tam kız babası bnm eşim Valla dedi bu değişmez toplara kdr olmuş dedi

Burda ne demişlerdi :) birde senin ebe takvimi tuttu mu
Yok tutmadı. Hurafesinden takvimlere nuba hepsi kızdı. Makasa oturdum , bhcg yüksekti, çin ebe takvimi kızdı. Meme ucu ve göz ke alakalı takvğmde yzan şey vardı ya o da kızdı.
Ama kızıma gebeliğimle farklıydım. Birincisi kızımda rüyamda kız görmüştüm bunda erkek. İkimcisi kızımda günde üç kez kusarak tamamlamıştom 12 haftamı bunda 12 haftada toplam 5 kez kustum daha iyiydim yani. Karnım kızımda çok yayvandı basen döt almış başını gidiyordu bunda bacaklar inceldi döt aynı ama göbek büyük. Eşi aşağıda ama yukarı çıkar o daha dedi doktor. Sanırım erkek daha aşağıda oluyor onu diyebler vardı. Bir de memeler dana gibi oldu hemen

Bana da kız dediler burda nub felan ama kızımdaki gibi değil gebeliğim. Henüz bir tahmin bile yapmadı doktor. gerçi kendi doktoruma gitmedim. İkili de ki doktordan bahsediyorum. Kendi doktoruma Salı günü randevum. Erkek hissediyorum bende. Bakalım bizimki ne cıkcak :)

pufboregi aaa
sevindim canim Hayırlı olsun kız diyince bi için burulmustu
Aynı kişi mi kız demişti ya bu doktorlara hasta oluyorum

Ya kızlar bu afp testi 3 lü tarama yerine mi geçiyor? Bi sonraki kontrolde bana da afp yapıcaz dedi

Canım ya gözün aydın

Ayy ne kadar güzel duygular yaa. Bende cok ısrar edince 12. haftada tahmin yaptı dr ama kesin değil dedi umarım değişir darısı başıma diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…