Kızlaaaaaar geldim doktordan %100 erkek şoktayım Allah gönlüme göre verdi darısı başınıza. Fbhcg bende tutmasın nolur demiştim tutmadı ahahahaha 97 ydi
Hadi gözün aydın canmm.Bi erkek bi kız nE güzel valla:)
Şimdi senin ultrason resmî bakınca benmki kız olduğuna emin oldum benimkinde pipi yok

Eklentiler

• 3BCA8E69-7317-4851-AD0C-B63F847E4B45.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 35
Araştırma hastanesinde bakıyorlarmis sanırım onları aradınız mı.?
Araştırma hastanesinde anadolu yakasında yapan yer nereler bilmiyorum ama randevu bulmak sıkıntı bide yorumlardan okuduğum kadarıyla 5 yada 10 dk bakip raporu yaziyolarmis memnun olan duymadım ben

Kızlar şimdi düşündükçe hatırlıyorum. Ben kızımdayken hep ateş basardı kar yağarken pencereleri açardım ayaklarım alev alevdi. Bında buz gibi hep bi ısıtamadım izmirin sıcağında hemde. Kızımda cildim pürüzsüzdü bundq sivilcelendim ergen gibi. Kaan kocatepede demişti ya erkek testesteron salgılıyor o yüzden cildi bozabilir diye bende oldu o

Sendeki belirtilerin yarısı bende de var, yarısı yok bakalım benim kutudan ne çıkacak bu arada oğluşun için tebrik ederim, sağlıkla doğar inşallah geleceğin kaynanaları hazır

Cinsiyeti belli olan arkadalar, 12 ya da 13. Haftalarınızda doktorunuz cinsiyetle ilgili bir tahmin yürütüp, sonradan fikri değişti mi?

Cinsiyeti belli olan arkadalar, 12 ya da 13. Haftalarınızda doktorunuz cinsiyetle ilgili bir tahmin yürütüp, sonradan fikri değişti mi?
benim içime erkek doguyordu ilk çocugumda erkek hiç bir farkı yoktu ama 12 hafta da %99 kız pembişleri hazırla dedi doktorum bu kadar erken olucagını tahmin etmemiştim canım

Aboooo o zaman benimki de erkek. Kizimdayken cok sivilcelenmistim ama sonra gecmisti ve cildim guzellesmisti. Simdi yine cok sivilceliyim ama hala gecmedi. Zaten 2 doktor da erkek gibi dedi. Bakalim yarin netlesecek mi. Doktora gidecegim yarin.
Devletteki doktorum 2 haftada 1 cagiriyor. Yarin ozele gidecegim.
Ilk gebeligimden farkli olarak bunda ben de isitamadim kendimi. Ve memisler en basindan beri cok buyudu.

Ayyy çok sevindim biliyor musun canım, Allah herkesin gönlüne göre versin ☺çok mutlu oldum valla, iyiki bende erken gitmemişim büyüdükçe belli oluyor. Bide doktor bana dese erkek diye
Ben de kiz dese de kizlari ciftlesem diyorum ama kiza benziyor diyen doktor da oglana benzetti. Hala net degil.

Canım benim bundada böyle, ayaklarım kendim çok üşüyordum ilk zaman daha çoktu şimdi arada oluyor. Yüzüm benimde sivilceli bakalım ne olacak

benim yüzümde sivilceli normal hayatta hiç sivilce çıkmaz ve bu ara çok çirkinleştim rengim sarı soluk oglumda çok güzelleşmiştim tenim parlamıştı bebek gibi oldum derlerdi bunda yüzüme bakan kız mı diyor kız güzelligi alırmış güyaa bi de erkek bebek bekleyen annişler ayıp olmazsa idrar renginize dikkat ettiniz mi? ogluma hamileykende acık sarı parlaktı bunda da öyle acık sarı ve parlak kızda mat ve koyu olur diyorlar bi fikriniz var mı

Benim açık sarı parlak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…