Anadoludayım ben
Bide ne kadar az perinatolog varmıs yahu her hastane zorunlu değil bulundurmakta sanırım
Bende bu detayliyi cok önemsiyorum devlete gidiyorum ama detaylı için bi tane özel hastane buldum pendik kaynarcada bizede yakın ordan randevu alıp ona gidicem inşallah

Bende bu detayliyi cok önemsiyorum devlete gidiyorum ama detaylı için bi tane özel hastane buldum pendik kaynarcada bizede yakın ordan randevu alıp ona gidicem inşallah
Perinatolog varmıymıs
Yorumlarınıda oku bence bak arkadsta görmemişler hastalık oldugunu baya sıkıntı cekmiş

Acıbadem Hastanesi Doç Dr Melih beyin testler hakkında görüşü
Aklınızda olsun

Acıbadem Hastanesi Doç Dr Melih beyin testler hakkında görüşü
Aklınızda olsun

Ben hiçbirini de yaptırmayı düşünmüyorum ya. Ilk çocuğumda da yaptırmadım. Gercekten bazen yanlış sonuçlar cikabiliyor ve insan hamileliği boyunca gereksiz yere üzülüyor. Bizim bi komşumuz yaptırmıştı ikili ve özürlü olucak aldırın dediler. Cok ağladi ama aldırmadı Tabiki de. Ama hamileliği boyunca kadın bitti resmen. Cocuk doğuyor sapasağlam ve sağlıklı ..

Ohhh maşallah. Güle güle kullansın minnak aldığın beşiğin modelini veya resmini atma şansın var mı bizlere de fikir olsun
Bana birinionerdi dr aradim 750 tl
Prof nisantasinda
Ama adam 2 3 v.s. istersen yaptrma o kadar iyiymiski
Doktorun dediğine göre hepsini bilirmiş
O fiyata söylesin ya insan bi bekler herşeyi söylesin diye bu benim dediğime gelinimiz gitti çok memnun kalmıştı fiyatta iyi olunca direkt aldım randevu yu günler geçsin diye bekliyorum şimdi

Ohhh maşallah. Güle güle kullansın minnak aldığın beşiğin modelini veya resmini atma şansın var mı bizlere de fikir olsun
Heyner oval beşik gittigidiyordan aldım 460a falan ama kızımın mothercare büyük ahşap beşiği vardı bir yanını söküm anne yanı beşik oldu 3 yaşındaki kızım ortamızda yatıyor du şimdi yanımda beşik te yatıyor bebek için de rahat olacak ama küçük sallanır beşiği heryere taşırmdiye aldım 6 ay yatsa tmm

pufboregi aaa
sevindim canim Hayırlı olsun kız diyince bi için burulmustu
Aynı kişi mi kız demişti ya bu doktorlara hasta oluyorum
Evet aynı kişi ama ztn onda biz kız dimi demiştik yüzde elli şansımjz var hadi kız demiş olalım ama net diil değişebilir çok kıpırdıyor tam göremedim demişti. Kesin dese yüksek ihtimal verse neyse de baya çelişkiliydi dediği

Günaydın herkese,

Malum detaylı ultrason vakti yaklasıyor önceki gebeliklerinde yaptırmayan var mı ? Veya perinatologdu sanırım ona gözükmeyen ?
Bence yaptır canım bebeğe senden giden kan damarlarında daralma olabiliyor az beslenebiliyor o yüzden kalbine bakıyorlar delik var mı diye tam tarama hem bebek yüzünü gösterirse güzel fotolar oluyo ben 3 ünde de yaptırdım 4.de de yaptırcam inş

Kızlaaaaaar geldim doktordan %100 erkek şoktayım Allah gönlüme göre verdi darısı başınıza. Fbhcg bende tutmasın nolur demiştim tutmadı ahahahaha 97 ydi
kız ne kadar belirgin ahahah. benim de tam aynı pozisyondu doktor %100 kız dedi. tam olarak böyle açıktı bacakları. hadi gözün aydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…