Bende bu detayliyi cok önemsiyorum devlete gidiyorum ama detaylı için bi tane özel hastane buldum pendik kaynarcada bizede yakın ordan randevu alıp ona gidicem inşallah
Merhaba hanımlar benim de bebeğim erkek olacakmış hayırlısı ile inşallah. Doktor her ihtimale karşı %90 diyelim dedi ama bir yandan gösterdi de. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım kuzularımıza...❤
Bende bu detayliyi cok önemsiyorum devlete gidiyorum ama detaylı için bi tane özel hastane buldum pendik kaynarcada bizede yakın ordan randevu alıp ona gidicem inşallah
Ben hiçbirini de yaptırmayı düşünmüyorum ya. Ilk çocuğumda da yaptırmadım. Gercekten bazen yanlış sonuçlar cikabiliyor ve insan hamileliği boyunca gereksiz yere üzülüyor. Bizim bi komşumuz yaptırmıştı ikili ve özürlü olucak aldırın dediler. Cok ağladi ama aldırmadı Tabiki de. Ama hamileliği boyunca kadın bitti resmen. Cocuk doğuyor sapasağlam ve sağlıklı ..
O fiyata söylesin ya insan bi bekler herşeyi söylesin diye bu benim dediğime gelinimiz gitti çok memnun kalmıştı fiyatta iyi olunca direkt aldım randevu yu günler geçsin diye bekliyorum şimdi
Heyner oval beşik gittigidiyordan aldım 460a falan ama kızımın mothercare büyük ahşap beşiği vardı bir yanını söküm anne yanı beşik oldu 3 yaşındaki kızım ortamızda yatıyor du şimdi yanımda beşik te yatıyor bebek için de rahat olacak ama küçük sallanır beşiği heryere taşırmdiye aldım 6 ay yatsa tmm
Evet aynı kişi ama ztn onda biz kız dimi demiştik yüzde elli şansımjz var hadi kız demiş olalım ama net diil değişebilir çok kıpırdıyor tam göremedim demişti. Kesin dese yüksek ihtimal verse neyse de baya çelişkiliydi dediği
Bence yaptır canım bebeğe senden giden kan damarlarında daralma olabiliyor az beslenebiliyor o yüzden kalbine bakıyorlar delik var mı diye tam tarama hem bebek yüzünü gösterirse güzel fotolar oluyo ben 3 ünde de yaptırdım 4.de de yaptırcam inş