diger hamileliklerin aklına geliyor mu canım nasıldı ? kız da mat ve sarı oluyor diyorlar bana 12 haftada %99 kız diye kesin konuştu doktorum ama idrarım açık sarı parlak ilk hamileligimden hiç bi farkı yok
benim yüzümde sivilceli normal hayatta hiç sivilce çıkmaz ve bu ara çok çirkinleştim rengim sarı soluk oglumda çok güzelleşmiştim tenim parlamıştı bebek gibi oldum derlerdi bunda yüzüme bakan kız mı diyor kız güzelligi alırmış güyaa bi de erkek bebek bekleyen annişler ayıp olmazsa idrar renginize dikkat ettiniz mi? ogluma hamileykende acık sarı parlaktı bunda da öyle acık sarı ve parlak kızda mat ve koyu olur diyorlar bi fikriniz var mı
bende acaba dogrulugu var mı diye merak ediyordum canım onun için sordum. sabah ilk idrarım da acık renk benüm gece uykulu uykulu bakıyorum yine acık bol su içtigim için olabilir çünkü doktorumun yanılacagını sanmıyorum %99 kız die net konuşmazdı görmeseydi
Ben salı günü gördüm devlete gittiğimizde. Ama doktor pek ilgisizdi çok bse anlamadım. Sadece kımıl kımıldi bebisim. Doktorun suratsizligina rağmen güldüm kendi kendime şimdiden kendilerine aşık ediyo patates haliyle. İleride naparim ben bilmem
bende acaba dogrulugu var mı diye merak ediyordum canım onun için sordum. sabah ilk idrarım da acık renk benüm gece uykulu uykulu bakıyorum yine acık bol su içtigim için olabilir çünkü doktorumun yanılacagını sanmıyorum %99 kız die net konuşmazdı görmeseydi
suyu azalttığınız zaman koyu renk gelir mesela . çok su içince artık bildiğiniz su gibi renksiz oluyor :) ahh benimde taaa nisan 11 de netleşecek daha çok var
Kızlar şimdi düşündükçe hatırlıyorum. Ben kızımdayken hep ateş basardı kar yağarken pencereleri açardım ayaklarım alev alevdi. Bında buz gibi hep bi ısıtamadım izmirin sıcağında hemde. Kızımda cildim pürüzsüzdü bundq sivilcelendim ergen gibi. Kaan kocatepede demişti ya erkek testesteron salgılıyor o yüzden cildi bozabilir diye bende oldu o
Ben de bazen çok sicakliyorum bazen de tir tir titriyorum. Yüzümde bazen sivilceler çıkıyor. Ama bugün teyzem gördü çok guzellesmissin dedi bi fark yok oysa. Bakalım bizimki ne olacak
ya kızlar benim ikili testin sonuçları ne e nabız da var ne hastanenin sitesinde . bugün doktoru arayıp sormasam sonucundan haberim olmayacaktı. sonuçların gayet güzel dedi. özel tetkikmiş o yüzden hastane sitesinde görünmüyormuş. hem para ver test için hem göreme çok sinir oldum.
suyu azalttığınız zaman koyu renk gelir mesela . çok su içince artık bildiğiniz su gibi renksiz oluyor :) ahh benimde taaa nisan 11 de netleşecek daha çok var
içim yanıyor kendimi sürekli su içerken buluyorum yaa bende aslında bu kadar erken ögrenicegimi bilmiyordum doktorum aceleci davrandı oglumda 12 haftada kız dedi özel hastaneye gidiyordum onda son 14 haftada erkek denildi bu hamileligimde 12 hafta pel umuyordum ama net bi şekilde %99 kız dedi degişexeni danmıyorum saglıkla gelsim minigim rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah
içim yanıyor kendimi sürekli su içerken buluyorum yaa bende aslında bu kadar erken ögrenicegimi bilmiyordum doktorum aceleci davrandı oglumda 12 haftada kız dedi özel hastaneye gidiyordum onda son 14 haftada erkek denildi bu hamileligimde 12 hafta pel umuyordum ama net bi şekilde %99 kız dedi degişexeni danmıyorum saglıkla gelsim minigim rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah
ya kızlar benim ikili testin sonuçları ne e nabız da var ne hastanenin sitesinde . bugün doktoru arayıp sormasam sonucundan haberim olmayacaktı. sonuçların gayet güzel dedi. özel tetkikmiş o yüzden hastane sitesinde görünmüyormuş. hem para ver test için hem göreme çok sinir oldum.
Canım ben de devlette yaptırdım orda da sonuç gözükmüyor. Elden gidip alınıyordu. Belki biz uzaktan ulaşıp gereksiz evham ya da yorum yapmayalım diyedir
yaa sanada mı kız dedi bende hiç bulantı olmadı çok rahat bi hamilelik gecirdim oglu daki gibi ben erkek dir diyordum ama çok net % 99deyince kesin gözüyle bakıyorum canım sende yüzde belirtmişmiydi