diger hamileliklerin aklına geliyor mu canım nasıldı ? kız da mat ve sarı oluyor diyorlar bana 12 haftada %99 kız diye kesin konuştu doktorum ama idrarım açık sarı parlak ilk hamileligimden hiç bi farkı yok
bence idrar teorisi yanlış. sabah koyu gün içinde su tükettikçe rengi açılır idrarın . bende öyle

Benim sabahlari koyu sari ve bulanik ama su ictikce gun içince seffaf gibi bir sarioluyor. Su icme durumu ile alakal8 bence.

bence idrar teorisi yanlış. sabah koyu gün içinde su tükettikçe rengi açılır idrarın . bende öyle
bende acaba dogrulugu var mı diye merak ediyordum canım onun için sordum. sabah ilk idrarım da acık renk benüm gece uykulu uykulu bakıyorum yine acık bol su içtigim için olabilir çünkü doktorumun yanılacagını sanmıyorum %99 kız die net konuşmazdı görmeseydi

Aynen bende en son 12de görmüştüm nasil die cok merak ediyorum
Ben salı günü gördüm devlete gittiğimizde. Ama doktor pek ilgisizdi çok bse anlamadım. Sadece kımıl kımıldi bebisim. Doktorun suratsizligina rağmen güldüm kendi kendime şimdiden kendilerine aşık ediyo patates haliyle. İleride naparim ben bilmem

suyu azalttığınız zaman koyu renk gelir mesela . çok su içince artık bildiğiniz su gibi renksiz oluyor :) ahh benimde taaa nisan 11 de netleşecek daha çok var

Ben de bazen çok sicakliyorum bazen de tir tir titriyorum. Yüzümde bazen sivilceler çıkıyor. Ama bugün teyzem gördü çok guzellesmissin dedi bi fark yok oysa. Bakalım bizimki ne olacak

ya kızlar benim ikili testin sonuçları ne e nabız da var ne hastanenin sitesinde . bugün doktoru arayıp sormasam sonucundan haberim olmayacaktı. sonuçların gayet güzel dedi. özel tetkikmiş o yüzden hastane sitesinde görünmüyormuş. hem para ver test için hem göreme çok sinir oldum.

suyu azalttığınız zaman koyu renk gelir mesela . çok su içince artık bildiğiniz su gibi renksiz oluyor :) ahh benimde taaa nisan 11 de netleşecek daha çok var
içim yanıyor kendimi sürekli su içerken buluyorum yaa bende aslında bu kadar erken ögrenicegimi bilmiyordum doktorum aceleci davrandı oglumda 12 haftada kız dedi özel hastaneye gidiyordum onda son 14 haftada erkek denildi bu hamileligimde 12 hafta pel umuyordum ama net bi şekilde %99 kız dedi degişexeni danmıyorum saglıkla gelsim minigim rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah

Aynı senin anlattığın gbi bazen renksiz oluyor su gün içinde en fazla 2 bardak içerim. Sadece sabah kalkınca az koyu oluyor

bana da kız dedi ama pufboregi ne de kız denmişti . sonra erkek olarak kesinleşti. gönlüm kızdan yana inşallah süpriz olmaz :)

Aynı senin anlattığın gbi bazen renksiz oluyor su gün içinde en fazla 2 bardak içerim. Sadece sabah kalkınca az koyu oluyor
çok az içiyormuşsun amaa. normalde bende çok içmezdim ama bebişi öğrendiğimden beri 3 litreyi zorluyorum. işyerinde elimde şişeyle geziyorum.

Canım ben de devlette yaptırdım orda da sonuç gözükmüyor. Elden gidip alınıyordu. Belki biz uzaktan ulaşıp gereksiz evham ya da yorum yapmayalım diyedir

bana da kız dedi ama pufboregi ne de kız denmişti . sonra erkek olarak kesinleşti. gönlüm kızdan yana inşallah süpriz olmaz :)
yaa sanada mı kız dedi bende hiç bulantı olmadı çok rahat bi hamilelik gecirdim oglu daki gibi ben erkek dir diyordum ama çok net % 99deyince kesin gözüyle bakıyorum canım sende yüzde belirtmişmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…