Doğru soyluyosun heryerin iyiside var kötüsü de Allah iyilerle karşılaştırsın, Eger Kanadaya gitmezsen central de kim doğumunu yaptiracak

Kizlar ikizlere bi tahminde bulunrmusunz doktor soyledi ama kesin degil

Eklentiler

• 473961C1-F850-4A83-B894-011BC6D51A7E.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 34
Bi tane mi oda türü var biliyormusun ?
Genelde suit odada olur ücrete baglı
Bilmiyorum canim ama o kattakiler /aynı istikametteki odalar aynı tipti belki daha ferah i da vardır sana kaç dediler fiyat
Oda tipine göre söyledilerse seçenek vardir...

Bilmiyorum canim ama o kattakiler /aynı istikametteki odalar aynı tipti belki daha ferah i da vardır sana kaç dediler fiyat
Oda tipine göre söyledilerse seçenek vardir...
Ben dogumu aksilik olmazsa kanada da düşünüyorum o yüzden hic fiyat oda vs bilgim yok

Aminn inşallah
İşe geri geldim ama gene doktora gidicem grip olmustum kulagıma vurmaya basladı iş hekimim kulak ici kırmızı olmus doktora sevk etti sanırım bana antibiyotikli günler gebe ısık yakıyor :)
Geçmiş olsun canım. Dikkat et, sana anne öğütleri vereyim saçını ıslak bırakma hemen kururt, kulağına su kaçırmamaya dikkat et

Geçmiş olsun canım. Dikkat et, sana anne öğütleri vereyim saçını ıslak bırakma hemen kururt, kulağına su kaçırmamaya dikkat et
Ya dün cok afedersin burnum tıkalıydı hınkırırken kulagıma basınc oldu o basınc bugune sarktı derken suanda doktor sırası bekliyorum :)
Sacımda coktur ıslak bırakmamak na mümkün ama bu defa sucu yok sacımın :)

Ne güzel canım Allah gönlüne gore vermiş. Kucağına da almak nasip olsun inşallah. Sana birşey soracagim benim kafam karıştı. Son adet tarihine gore söylüyorsun yine de değil mı haftasını. Mesela benim bugün sata gore 12+6 . 18 inde senin gibi usg ye gore 13+0 idi. Biz sata gore olanı baz alacağız değil mi? Doğum, gelişim takibi, vs. İçin.Doktora soracaktim unuttum

Evet canım, benim de her ölçümde farklı çıkıyor bazen 1-2 gün önde bazen geri de çıkıyor. O yüzden son adet tarihini baz alıcaz

Sen de kız istiyordun değil mi? Yanlış hatırlıyor da olabilirim. Daha önceki yazılarından öyle kaldı aklımda. Eğer öyleyse , nasıl alıştın mi ? Ben de kız istiyordum, dun öğrendim erkek olacağını.

Kizlar cok tavsiye edilen bir doktor var gittigim hastanede ama sgk anlasmasi yokmus. Sgk anlasmasi olmamasinin ne gibi dezavantajlari olabilir. Bilgisi olanlardan yardim bekliyorum

Kizlar cok tavsiye edilen bir doktor var gittigim hastanede ama sgk anlasmasi yokmus. Sgk anlasmasi olmamasinin ne gibi dezavantajlari olabilir. Bilgisi olanlardan yardim bekliyorum
Ücret farkı tamamen :)
Sgk anlasmalılarda ücretin bi kısmını sgk ödüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…