Ben hiç bebek görmüyorum rüyalarım da ya da bebeğe dair herhangi bişey
Kuyumcu vitrini gördüm misal bu gece kimi kız kimi erkek diyor altına da
Bol altin goren biri olarak bebisim erkek ☺ hatta 2 kere esimle yine evlendim ruyalarimda. Nikahimda bile o kadar altin takilmamisti. Ve bir kac kere de at gordum. Sonuc erkek bende

Hadi ya takvimde daha 13. Haftanin içi yazıyo
Ama pzrtsi 13 +2 bir haftadan fazla buyuk çıkmış
Birde doktor kimdi senin canım

Bide senle gün aynıyız
Benim ultrason ölçüm sonuçları buyuk takvim de ve dr. Banu nun uygulamasinda yazan olculerden
fakat hafta olmasi gereken yaziyordu

Gunaydin kizlar. Ben de anadolu yakasindayim ve hala hastane ve doktora karar veremedim. Kızım riskli gebelikti zeynep kamilde doğdu. Ama ikinciyi özelde olsun istiyorum. Özel hastanelerin donanımlı olanlarından tavsiyeniz var mi.

Baya baya yanlıs anlasıldık :)
Daha anne bile değilken annelik sorgular olmusuz :)
Hormonlar hormonlar sonucta bu site dısarıdanda okunuyor bir kişide bile olsa farkındalık yaratırsak ne mutlu bize :)
Canim benim yanlis anlasilacak hicbir sey yok aslinda. Konuyu takip ettim de, hic kimseye negatif bir yorum yapilmamis. Ben de 2li, 3lu,4lu test yaptirmam diyordum. Ama 2liyi yaptirdim ve temiz cikti. En yuksek dogruluk payi 2li testmis. Doktorum da o temiz ciktigi icin digerlerine ozellikle 3luye gerek duymadi. Ama detayli ultrason gercekten hayati onem arz ediyor. Eskilerde ultrason mu varmis? 2li test mi varmis diyen arkadaslara sunu hatirlatmak isterim. Yenidogan bebek olumleri de bir o kadar cokmus. Sisteme karsi olan biri olarak saglik konusunda belli basli seylerin yapilmasi gerektigini dusunuyor ve onemsiyorum. Kendim rahat bir 9 ay gecireyim diye amaaan nolcaksa olsun diye dusunemem. Hamileligim ultra rahatlikta gecip, kucagima hasta bebek aldigimda (Allah hepimizin evlatlarini bize bagislasin), mutlu mesut gecirdigim 9 ayin ne onemi kalacak? Kizlar tersini dusunen varsa ne olur kizmasin bana. Bir evlat kolay dunyaya gelmiyor. Gunumuzde hamile kalmak bile mucize. Bunun icin yillarca emek harcayan var. Bize bu mucizeler bahşedilmis ve onlarin iyiligi icin her seyi olmasa da onemli ve velli basli tetkitleri yapmaliyiz. Dun doktorumla gorustum. Seker yuklemesi hakkinda fikirlerini sordum. Kesinlikle yapilmasi gerek dedi. Gecmis zamanda bu test hakkinda negatif gorus belirten ve yapilmamasini savunan doktorlar meslekten men almis. Litre litre kola icen, kilo kilo baklava yiyen gebelerimiz var. Onlar saglikli cocuk dogurabiliyor da, seker yuklemesi mi cocugun sagligini etkileyecek dedi. 1 bardak kolada 8 kup seker var, yuklenen seker miktari abartildigi gibi degil dedi. Ve ben kesinlikle onu da yaptiracagim. Hatta miktarini da soyledi guldum ben. Aman kizlar bebislerimiz icin ne yapilmasi gerekiyorsa yapalim. Yabana atmayalim bu tarz tetkitleri. Hicbir sey yaptirmiyorsak en azindan detayli ultrasona onem verelim. Hepinizi seviyorum ve yanlis anlasilmamayi umuyorum ☺

Canım bende öyleyim. Hiç anlamıyorum. Unutuyorum gebe olduğumu.

Sen extremsin canım

Hadi ya takvimde daha 13. Haftanin içi yazıyo
Ama pzrtsi 13 +2 bir haftadan fazla buyuk çıkmış
Birde doktor kimdi senin canım
Bide senle gün aynıyız
Benim ultrason ölçüm sonuçları buyuk takvim de ve dr. Banu nun uygulamasinda yazan olculerden
fakat hafta olmasi gereken yaziyordu
Cnm benim ilk başlarda 1 hafta geriden geliyordu artık o günleri tamamlıyor sanırım doktoru bilir misin bilmiyorum usak şehrindeyim ben Ümmühan hanıma gidiyorum özel de artık bu bayana yeni başladım sayılır önceden farklıydı o bu 1 hafta açıktan dolayı beni hep tedirgin etmiştı bi daha gitmedim bende.

Kızlar merhabalar :) Normalde bugün saat 13.00 te İzmir’de Volkan Dede’de randevum vardı ancak 2 gün önce ani bir kararlar Ankara’ya gelme durumumuz oldu. Ben de Zübeyde Hanım Doğumevinden randevu aldım. Birazdan gireceğim nasipse:)) gösterirse cinsiyeti öğreneceğim çok heyecanlıyım. Bir oğlum var Allahım sağlıklı bir kız nasip etsin diye dua ediyorum hayırlısıyla :)) ailedeki herkes erkek diyor ama bakalım ne olacak :) bu arada hastane o kadar kalabalık ki tüm Ankara Hamile sanki offf... Dua edin önce sağlıklı haberler sonra bir kız haberi alayım hayırlısıyla :))

bana da yazmayı unutma bak görür sanırım artık cinsiyeti. hadi güzel haberlerle gel
Amin inşaallah. Herşey yolunda olsun yeterki. cinsiyeti oğlum için erkek olmasını istesem de benim için fark etmez. Muayeneden çıkar çıkmaz yazarım kısmetse
Bazen içerde oyunlar oynayıp bazen 1hafta süren hissetmeme durumlarımız olucak ilkten biliyorum ama analık işte hep bi evham
Canım bende öyleyim. Hiç anlamıyorum. Unutuyorum gebe olduğumu.
Uykusuz kaldığım gecelerde hamilelik zamanlarımı özlediiiiimmm dedim şimdi de doğsa şuracıkta dursa diyorum

Valla kusum ikili üclü dörtlü testler tarama testi sonucta ama detaylı dedigin gibi hayati önem arz ediyor
Yani az cok anne karnında ameliyat yazınca google a detaylı ultrasonda gözüken bicok hastalıgın daha bebek dogmadan anne karnında bile müdahele edildigi haberleri bi dünya var
Ben kimseye vicdansız demedim ama benim Allah korusun öyle bi durumum olsa ve doktorum keske detaylıyı yaptıraaydın erken tanı hayat kurtarır derse kesinlikle kendimi affetmem ama bu benim düşüncem herkes ayn hissetmek tabiki zorunda değil ben kendime asıl o zaman dünyayı zindan ederim ama işte bu benim yapım benim bebegim benim fikrim yoksa sen kötüsün o iyi diye kimseyi kıyaslamam herkesin yapısı farklı
Sanırım bu aşamada yanlıs anlasıldık
Olsun
Sonucta dısardanda insanlar üye olmadan aratıyor kelimeleri buluyor yorumları belki acaba diyen birinde bi tıkta olsa ısık yakmısızdır :)

Temiz sonuclar al canim insallah ☺
Aminn inşallah
İşe geri geldim ama gene doktora gidicem grip olmustum kulagıma vurmaya basladı iş hekimim kulak ici kırmızı olmus doktora sevk etti sanırım bana antibiyotikli günler gebe ısık yakıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…