Aminn inşallah
İşe geri geldim ama gene doktora gidicem grip olmustum kulagıma vurmaya basladı iş hekimim kulak ici kırmızı olmus doktora sevk etti sanırım bana antibiyotikli günler gebe ısık yakıyor :)
Cok gecmis olsun.. Bende grip gibiyim aynı kulağıma vuruyor dun gittim ben ilaç vermedi başlangıç duruyor ıhlamur limon zencefil bal iç bakalım kendini dinle iki gün dedi bugün biraz daha iyi oldu boğazım falan yumuşadi.. bu arada testlerle alakalı da yanlış anlaşılma olmadı ben anlamadım şahsen. 2li falan yaptırmayı düşünmüyordum ben eşime danıştim anlattım aldiracakmiyiz dedim hayır dedi o zamn gerek var mı dedim kendimiz hazirlikli olalım bunda bişey yok evlat sonucta dedi. Doktorum ısrarla tavsiye etmezse diğerlerini yaptırmayı yine düşünmüyorum sadece detaylı ultrason oda dediğiniz gibi doğum anında mudahale gerekebilir. Yam komşumuz bebeğinin boğazı delik dendi kaç dr aynısını söyledi doğumda o yüzden çocuk cerrahi falan ayarlanmisti ama şükür bebek sapasaglam doğdu. Bu testler taramalar sadece tedbir bence

Ya aşırı hareketliydi bebeğim göremedi bacak arasını :/ millet 11-12. Haftadan beri biliyor biz 16 ya girdik hala öğrenemedik ( çok ultrasona da girmek istemiyorum ama izmire dönünce tekrar doktora gitmek gerekecek anlaşılan.

Bana sadece afp dedi . 3 lü 4 lü bişey demedi . Zaten sormadan da hiç bişey söylemiyor.
Banada öyle soyledi ben o nedirdiye sorunca eskiden 3lu 4luydu simdi sadece afp yapılıyor dedi

M Mimicikk Doğum fiyati iyiymis bence de central de mi yaptiriyo doğumu hastane nereydi ?
Bi de bu doktorun detaylı ultrason fiyatını sorayım
Evet canim centralde yaptiriyor. Ozel sigortasi olanlarada acibadem de yaptirtiyomus. Ben centralde yapıcam insallah

Ay inşallah benimkide doktorun korkuttugu kadar yoktur da kullanmam antibiyotik cok sagol
Bi yakınımızın cocugundada kafasında et parcasıyla dogdu
İki doktor takip ediyordu görmediler büyümüşte büyümüş o parca ki kafasının yarısında vardı resmen
Bazende o kadar doktora ragmen gözükmeyince gözükmüyor hastalıklar
Bizimki sadece önden önlem

kızlar defactonun hamile reyonunda sepette %30 indirim vardı. bi kaç bişey aldım bugün geldi ama hamile kalıpları baya genişmiş . internet üzerinden alışveriş yapacak olan olursa göz önünde bulundurun. tam kendi bedeninizi alın .

Istanbul da olanlariniz ikili ve detayliyi zeynep kamilde yaptırabilir, boşuna para vermeyin aynı işlemi yapıyorlar. Çok anlatmasalrda da risk görünce söylerler. Ben ilkinde hep perinatalojide takip edildim. Içim rahat etsin diye prof da ayrıntılı muayene oldum. Aynisi.gece saat 12 itibariyle randevu alın. Iki hafta önceden başlayın almaya ancak cikiyo randevu. Bir de yaptırın imkanınız varsa herşeyi önceden bilip hazırlanmak bazı imkanları getirebilir sonradan pişman olmayın. Zaten varsa da (Allah korusun ) birşey kaderimizde kabulümüz evlatlarimiz. Nacizane fikrim

Tam kendi bedeninizde sıkıntılı ben söyliyim
Sevmedim defactonun ürünlerini
Lcw cuk oturuyor fiyatlarda neredeyse aynı aklında olsun :)

Tam kendi bedeninizde sıkıntılı ben söyliyim
Sevmedim defactonun ürünlerini
Lcw cuk oturuyor fiyatlarda neredeyse aynı aklında olsun :)
evet aynen öyle . lcw den pantolon almıştım. defactoda kot etek görünce aldım ama sanırım iade edeceğim

Hadi insallah hakkında hayirlisi,hastane hakkında bilgin var mi peki nasil bi yer?
Tabi muaynelerimi orda oluyorum normaldede oraya gidiyorum baska hastalıgım oldukca
Butik bi hastane cok büyük değil
Ama dogum doktoru cok fazla ve dogum sonrası küvez vs üniteleri var
Dogum yapan tanıdıklar cok memnun dogum hastanesi olarak biliniyor genel cevrede :)
Fiyatlarda büyük hastanelere oranla cok uygun

Kizlar ne diyosunuz cinsiyete

Eklentiler

• 15532520243651814361754.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 35
evet aynen öyle . lcw den pantolon almıştım. defactoda kot etek görünce aldım ama sanırım iade edeceğim
Bende tayt aldım denemeden 30-40lira bişeydi aman ne kadar kötü olabilir dedim ama bacakları tam oturdu karnı bosbol oldu
Hadi karnım büyüyecek desek bacaklarım genişlemeyecek mi eş zamanlı bu seferde sıkacak
Sevemedim

Icimi rahatlattın bende bi iki kere gittiğimde cok suratsız ve soguk insanlarla denk gelip ön yargi yapmıştım, iyi bare

Icimi rahatlattın bende bi iki kere gittiğimde cok suratsız ve soguk insanlarla denk gelip ön yargi yapmıştım, iyi bare
O insanların genel ruh durumuyla alakalı olabilir bak
Gecen hafta ekg cekildim onayı falan hep aynı katta yaptılar
Bugun ritim holter icin aynı kişi beni bi altkattan uygunluk almam icin yönlendirdi
E ekg de yönlendirmediniz diyorum o zaman yokmuydu onay diyorum ama işte ya sigortanız onay vermezse kabul ediyormusunuz diyor
Düşün yani bir haftada aynı kişi farklı tepki
Bide olumsuz özellik prosedursel işlemler uzun sürüyor
İlk gittin bölüm kayıt acıyor iyi güzel hos muayne olduktan sonra kimliğini alıp en alt katagişe gibi yerler var oraya gönderiyorlar haydaa sıra al bi daha orda bekle derken yoruyor bi oraya bi buraya

h&m çok güzel yaa

Hahaha tam yerindesin çünkü
Büyük doğum acayip bi hastane orası kadin hastalıkları ameliyatlari da orda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…