benimde oyle oldu bence cok guzel bisi ya sirt agrim yok ama bacak agrim var

Cok geçmiş olsun Inşallah bi an önce toparlanirsin ağrıların geçer cok dikkatli olmak gerekiyo dediğin gibi Allah korumuş sizi

Tam kendi bedeninizde sıkıntılı ben söyliyim
Sevmedim defactonun ürünlerini
Lcw cuk oturuyor fiyatlarda neredeyse aynı aklında olsun :)
Aynen yaa geldi benim siparişler ki bedenimin büyüklüğünden korkarak almıştım ama pantolon hiç rahat değil ağ kısmı aşağı çekiyor resmen taytlarda LCW gibi ayarlanır değil yani bende beğenmedim lcw candır

Geçmiş olsun sen baya fazla hastalanıyorsun sanki?Ben de sinüzit yüzünden antibiotik kullanıyorum.Hamile olunca daha mi çok hasta oluyoruz ne

Kaç gündür sırt ağrısı arttı bende vardi öncesinde ama şuan dayanılmaz derecede oluyo

Çok geçmiş olsun Allah korumuş çok şükür dikkat et kendine insan çok yoruluyor bazen hamile olduğumu unutuyorum ben de aç kalmamaya dikkat et cnm

Hem uygun hem modern
Bak bide hm varmıs aklında olsun

Geçmiş olsun sen baya fazla hastalanıyorsun sanki?Ben de sinüzit yüzünden antibiotik kullanıyorum.Hamile olunca daha mi çok hasta oluyoruz ne
Malesef ben normaldede cok hasta oluyordum ama bu kadar cok değil hamileyken ücüncü antibiyotigim oluyor biri 4 haftalıkken biri sekiz biride işte simdi onyedinci haftamda
Bünye mi artık dayanmıyor hastalıklara daha mı acık oluyoruz vardır bi sebebi Rabbim beterinden sakınsın ne diyelim :)
Sanada cok gecmiş olsun ne kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…