Bugun benim 16+3 bitiyor. Tam 120 gunluk olunca 1 ay 30 gunden hesaplarsan 4 ay bitip 5e girmis olacagim. Bugun 115 gunluguz biz. Sen de 110 gunluksun. ☺
erensar
canım çok geçmiş olsun
Ben de cok hızlı hareket eden bi insanim kendimi yavaslattim daha dogrusu bulantılar yavaşlattı ben de korkarım yani hep bu tip kazalardan
Bir de yasayan var mi bazen de trafikte anormallikler oluyor korkuyorum
Ani frenler v.s.
Kalp carpıntım icin holter takıldı bugun robocop gibi dolanıyorum :)
Gribim ilerlemiş kulagıma vurmus orta kulak iltihabı olmusum antibiyotiğe basladık onun icin burun etlerim şişmiş oda alerjilerimddn kaynaklıymıs nefes alamıyordum zaten onuda spreyle hallediyoruz
Hazır işyeri raporluyken saglık ocagımı halledeyim dedim paşa doktorumuzun bugun ev gezme günüymüş onuda yapamadım gittigimle kaldım derken pertim cıkmış durumda :)
Kalp carpıntım icin holter takıldı bugun robocop gibi dolanıyorum :)
Gribim ilerlemiş kulagıma vurmus orta kulak iltihabı olmusum antibiyotiğe basladık onun icin burun etlerim şişmiş oda alerjilerimddn kaynaklıymıs nefes alamıyordum zaten onuda spreyle hallediyoruz
Hazır işyeri raporluyken saglık ocagımı halledeyim dedim paşa doktorumuzun bugun ev gezme günüymüş onuda yapamadım gittigimle kaldım derken pertim cıkmış durumda :)
Ay canım ya dikkat et kendine inşallah çabucak toparlarsın holter yarınmı çıkacak inşallah ondada bir sıkıntı çıkmaz canım Rabbim acil şifalar versin dikkat et kendine
Ay canım ya dikkat et kendine inşallah çabucak toparlarsın holter yarınmı çıkacak inşallah ondada bir sıkıntı çıkmaz canım Rabbim acil şifalar versin dikkat et kendine
Amin insallah cok sagol
Evet 24saat duruyormus yarın sabahtan kurtulucam ondan
Valla dikkat edin bak kücücük grip aman c vitamini alıyorum ne olcak dedim girmedim doktora. İşyerinde halıları yıkamıslar deli gibi deterjan kokusu vardı onla bir birleşti alerjim aksam sag kulagım zonkluyordu
Sende kücük cocuk vardı bilirsin gerci bunları cocuk hastalıgı esasen ama icimizdeki cocuktan kaynaklı bizdede oluyor demekki :)
Aynen canım çok şükür elhamdülillah bize bağışladı Rabbim yavrumuzu eşim hemen verdi zaten canım valla nasıl olduğunu anlamadım ki canım bi gözümü açtım eşim basımda kafamı dizine almış kalkmaya çalıştım kalkamadım bir beş on dakika sonra anca kendime geldim Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah çok sağol Allah razı olsun canım
erensar
canım çok geçmiş olsun
Ben de cok hızlı hareket eden bi insanim kendimi yavaslattim daha dogrusu bulantılar yavaşlattı ben de korkarım yani hep bu tip kazalardan
Bir de yasayan var mi bazen de trafikte anormallikler oluyor korkuyorum
Ani frenler v.s.
BEn ilk hamileligimde yasadim , frenle baslayip , araba kullanamakla son buldu, ilerleyen safhalarinda daha da beter oldu , insallah senin oyle olmaz bir frenle kalir
Aynen canım çok şükür elhamdülillah bize bağışladı Rabbim yavrumuzu eşim hemen verdi zaten canım valla nasıl olduğunu anlamadım ki canım bi gözümü açtım eşim basımda kafamı dizine almış kalkmaya çalıştım kalkamadım bir beş on dakika sonra anca kendime geldim Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah çok sağol Allah razı olsun canım
Amin insallah cok sagol
Evet 24saat duruyormus yarın sabahtan kurtulucam ondan
Valla dikkat edin bak kücücük grip aman c vitamini alıyorum ne olcak dedim girmedim doktora. İşyerinde halıları yıkamıslar deli gibi deterjan kokusu vardı onla bir birleşti alerjim aksam sag kulagım zonkluyordu
Sende kücük cocuk vardı bilirsin gerci bunları cocuk hastalıgı esasen ama icimizdeki cocuktan kaynaklı bizdede oluyor demekki :)
Yok canım olmamıştı ama tansiyonun ani düşüş yapmış olabiliyor hamilelikte dedi doktor bundan sonra daha dikkatli hareket et dedi hastaneye gittiğimizde bile hala büyük tansiyon 6idi küçük 5
Selam kızlar nasılsınız ben bugün çok kötü bir kaza atlattım merdivenlerden yuvarlandım çok şükür bebeğim iyi kanamamda olmadı kayımvalideme iniyordum kızımda yanımdaydı bir basamak indiğimi hatırlıyorum gözümün mnü karardı tansiyonun düitü birden sanırım kendime geldiğimde herkes başımdaydı kolumu kendime siper etmişim dirseğim çok ağrıyor acile gittik röntgen çekemediler ama çok şişerse ihmal etme gel dediler şuan çok ağrım var ama çok şükür bebeğim iyi onuda gördük ultrasonda içim rahatladı onu görene kadar kendi ağrım hiç gelmedi aklıma ona bişey oldu diye çok korktum Rabbim kimseye yaşatmasın sizde dikkatli olun kızlar ani tansiyon düşmesi yaşanabiliyormuş şuan heryanım dayak yemiş gibi ağrıyor inşallah çabuk geçer ağrılarım dua edin olur mu
Yok canım olmamıştı ama tansiyonun ani düşüş yapmış olabiliyor hamilelikte dedi doktor bundan sonra daha dikkatli hareket et dedi hastaneye gittiğimizde bile hala büyük tansiyon 6idi küçük 5