Bu arada seninle aramizda 4 gun var simdi ben anlamiorm ne zman dort ay bitcek 5 den gun alcam
Bugun benim 16+3 bitiyor. Tam 120 gunluk olunca 1 ay 30 gunden hesaplarsan 4 ay bitip 5e girmis olacagim. Bugun 115 gunluguz biz. Sen de 110 gunluksun. ☺

Çok sağol canım bende normalde çok tez canlıyımdır ama yavaş iniyırdum zaten bir basamak inmiştim ama olacak olursa oluyor demekki Rabbim korudu bizi

Çok geçmiş olsun canım, bebeğin iyi olmasına çok sevindim. Kolunda doku ezilmesi de olmuş olabilir, buz koy canım iyi geliyor
Çok sağol canım baya şişti onar dakika arayla iki saat buz koyduk ama şişti yinede sabaha hafifler inşallah ağrısı canım

Sorma canım bir verdiğimiz karşı geldi çok şükür amin inşallah sanada geçmiş olsun canım neyin var
Kalp carpıntım icin holter takıldı bugun robocop gibi dolanıyorum :)
Gribim ilerlemiş kulagıma vurmus orta kulak iltihabı olmusum antibiyotiğe basladık onun icin burun etlerim şişmiş oda alerjilerimddn kaynaklıymıs nefes alamıyordum zaten onuda spreyle hallediyoruz
Hazır işyeri raporluyken saglık ocagımı halledeyim dedim paşa doktorumuzun bugun ev gezme günüymüş onuda yapamadım gittigimle kaldım derken pertim cıkmış durumda :)

Ay canım ya dikkat et kendine inşallah çabucak toparlarsın holter yarınmı çıkacak inşallah ondada bir sıkıntı çıkmaz canım Rabbim acil şifalar versin dikkat et kendine

Ay canım ya dikkat et kendine inşallah çabucak toparlarsın holter yarınmı çıkacak inşallah ondada bir sıkıntı çıkmaz canım Rabbim acil şifalar versin dikkat et kendine
Amin insallah cok sagol
Evet 24saat duruyormus yarın sabahtan kurtulucam ondan
Valla dikkat edin bak kücücük grip aman c vitamini alıyorum ne olcak dedim girmedim doktora. İşyerinde halıları yıkamıslar deli gibi deterjan kokusu vardı onla bir birleşti alerjim aksam sag kulagım zonkluyordu
Sende kücük cocuk vardı bilirsin gerci bunları cocuk hastalıgı esasen ama icimizdeki cocuktan kaynaklı bizdede oluyor demekki :)

Ya ne dyosun Alla korusun Rabbim meleğini sana bağışlamış cok şükür hemen sadaka ver, coooo geçmiş olsum canim dikkatli ol
Aynen canım çok şükür elhamdülillah bize bağışladı Rabbim yavrumuzu eşim hemen verdi zaten canım valla nasıl olduğunu anlamadım ki canım bi gözümü açtım eşim basımda kafamı dizine almış kalkmaya çalıştım kalkamadım bir beş on dakika sonra anca kendime geldim Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah çok sağol Allah razı olsun canım

BEn ilk hamileligimde yasadim , frenle baslayip , araba kullanamakla son buldu, ilerleyen safhalarinda daha da beter oldu , insallah senin oyle olmaz bir frenle kalir

Tansiyonun mu düşmüş buarada sebep ne daha önce oluyormuydu hic

Evet canım içimizdeki çocuk hiç büyümesin:)

Tansiyonun mu düşmüş buarada sebep ne daha önce oluyormuydu hic
Yok canım olmamıştı ama tansiyonun ani düşüş yapmış olabiliyor hamilelikte dedi doktor bundan sonra daha dikkatli hareket et dedi hastaneye gittiğimizde bile hala büyük tansiyon 6idi küçük 5

Çok geçmiş olsun Allah korumuş seni de bebişini de

Yok canım olmamıştı ama tansiyonun ani düşüş yapmış olabiliyor hamilelikte dedi doktor bundan sonra daha dikkatli hareket et dedi hastaneye gittiğimizde bile hala büyük tansiyon 6idi küçük 5
Oww o yüksek halidir bide düştüğünde kim bilir kactı
Rabbim tekrarını yasatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…