Cok geçmiş olsun Inşallah bi an önce toparlanirsin ağrıların geçer cok dikkatli olmak gerekiyo dediğin gibi Allah korumuş sizi
[/QUOTE]
P Papatyam3422 Amin canım inşallah çok sağol

Son düzenleme:
aug..tin 1000 lik

Cok gecmis olsun

Hmmm bak ama sana da endşelenme demiş erken demiş. Demekki endişelenmemeliyiz. E ama şimd ben taa bir ay sonra gidicem kontrole. Nerden bilcem çıktı mı yukarı çıkmadı mı? Öff. Senin ne zmn kontrol?

Günaydın hamiş annecikler bugun çok degişik Dbir rüya gördüm rüyamda doktora gidiyoruz kontrolde tuttugu dosyayı görüyorum kocaman erkek yazıyor doktor bey siz bize12 hafta da %99 kız dediniz burda erkek yazıyır diyorum gülüyor bişi demiyor ultrason odasına geçiyoruz ultrasyonda bebişi görüyoruz çok hareketli sonra pipisini gösteriyor bu erkek ben eşinize şaka yaptım diyor çok degişik bi rüyaydı burda kız denilip erkek çıkıyor onları mı okudum bilinç altımda kaldı bilmiyorum

M Mimicikk T tuboz
Kızlar selam
Malum bugun holteri cıkarttırmaya yine centraldaydım ve fiyat öğrendim
Sadece standart oda değil geniş oda ve suit odalarıda varmıs
Geniş oda gecelik +190tl suit oda gecelik +350tl imiş
Ben Allianz sigortalıyım normal dogum 6250+650, sezeryan 5800+650, zorunlu sezeryan 2350+650tl
Sgklı icin normal dogum 3350, zorunlu sezeryab 4600, isteğe baglı sezeryan 5600tl imiş
fiyatlar cok sacma ama bilemedim nedne böyle neden allianzda normal dogum böyle ucuk dedim anlaşmadan kaynaklı vs dedi ama sanırım sezeryana yönlendirmek asıl amac veya doktoru daha cok para alsın diye normale şevklendirmek bilemedim.
Sgkda bunu yapamaz diye düşündüm

Ah ya geçti mi senin
Gripten sonra mı oldu benimki alerjikte olabilirmiş kadın sadece burnum ve kulagımla ilgilendi bogazıma vs bakmadı sagolsun
Largopen 2 hafta kullanım sana ne yazmıstı
Gripten sonra oldu tam geçti derken burnum tıkandı ardından kulağım ve halâ tam anlamıyla açılmış değil bana rovamycin yazdı 5 günden fazla kullanma geçer dedi

Gripten sonra oldu tam geçti derken burnum tıkandı ardından kulağım ve halâ tam anlamıyla açılmış değil bana rovamycin yazdı 5 günden fazla kullanma geçer dedi
Bende 7 gün kullanmayı planlıyorum tabi işyeri hekimimle takip ettirip 14gün cok fazla bencede
Ay aynısı ya demekki hamilelikte olabiliyor böyle seyler

Valla fiyatlar uçuyor ama Allahtan özel sigortan varmış. Eskiden benim de vardı ne büyük rahatlıktı, eşim bankacılığa devam etseydi keşke bi de yazık tam müdür olacakken çıkartıldı.

Bakalım holter sonuçların nasıl çıkacak.

Kızlar benim 2 gündür göğüs hassasiyetim bayağa bayağa azaldı. 2.trimesterde azalır yazıyor 14.haftayı yarıladık. Normaldir herhalde değil mi? Siz de durumlar nasıl?

Zaten sigorta icin calısıyorum öyle diyim hamilelikte calısmak cekilmezmiş :)
Eşinin bankası kücülmeye mi gittide cıkardılar Allah yardımcınız olsun
İstanbul icin bu fiyatlar cok uygun aslında bi memorial 10binden baslıyor mesela acıbadem grubuna girmiyorum bile bu hastane kücük butik bi hastane ondan uygun :)

Bende 7 gün kullanmayı planlıyorum tabi işyeri hekimimle takip ettirip 14gün cok fazla bencede
Ay aynısı ya demekki hamilelikte olabiliyor böyle seyler
Aynen bende bilmiyordum böyle olunca çevremde bikaç kişi bizde aynısını yaşadık dediler. Biran önce toparlanırız inşlh ilaç kullanmayı hiç istemiyorum

Teşekkür ederim canim bilgi için sonucun nasıl

Fiyatlar çok ilginç degil mi allianz la sgk farkı
Gerçekten sacma biri normalde uçmuş biri sezaryende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…