Kesinlikle Allah dusmanim vermesin ilk ve son olsun ikimizinde, hamilelikte bu durum çok zormuş yaniBen de daha önceden bilmezdim ama geçen haftalarda ben de yaşadım aynı şeyi doktora söyledim içinde iki tane olan fitil ve krem verdi kullandım geçti hemen çok şükür Allah kimseye göstermesin yaa
Amin canım insallah kimseye vermesin gerçekten sende bidaha yaşama inşallahGeçmiş olsun bi an önce geçer inşallah bi ara benimde vardi önceden fitille geçmişti gerçekten çok kötü kasiniyo ve insanı deli ediyo hakikaten Allah kimsenin başına vermesin
Olabilir canım, bi de bebek büyüdükçe onun da d vitamini ihtiyacı oluyor sanırım ondan yetmiyor olabilir.Bende suya damlatiyorum oyle içiyorum ama d vitamini değerim dahada düşmüş ondan mi acaba
Amin canimAllah sabır versin valla hepimize özellikle ilki olanlara
Muhtemelen bebisten ama ikimize de anca yetiyo heraldeOlabilir canım, bi de bebek büyüdükçe onun da d vitamini ihtiyacı oluyor sanırım ondan yetmiyor olabilir.
Sende bi an önce kurtulursun inşallah canim valla çok zorAmin canım insallah kimseye vermesin gerçekten sende bidaha yaşama inşallah
Geçmiş olsun cnm geçen hafta bendede hafiften belirti göstermeye başladı drum idrar tahlili yaptı ve anlaşıldı mantar olduğu oda çok bi kaşıntım vs yoktu bi fitil verdi gyno travogen diye tek kullanımlık ama daha etkili gebelik kategorisi b ydi. Sanırım sizin alacağınız c kategorisinde bi fitil ama drun önerdiyse bi bildiği vardır umarım kısa sürede atlatırsın.Kızlar 3 gündür mantar illeti ile uğraşıyorum ne bekarken ne gebelik öncesi daha önce böyle bişey yaşamadım. Üstelik eczacı olmama rağmen hastalar ne kadar zor olduğunu söylese de tam idrak edememişim bu nedir böyle ya. Allah hic birinize yaşatmasın inanılmaz bi kaşıntı batma akıntı. Meğer gebelikte çok sık olurmuş. Insallah bidaha yaşamam doktoru aradım bu saatte atlatırım sandım ama yok. Fitil söyledi hemen kullan çok rahatlarsın dedi. Eşim gitti şimdi nöbetçi eczaneden temin etmeye içinde 3 tane olan ketoral supp. Kullanıcam yangın var gibi yolladım adamı cok fenayım kaşımaktan kanattım öyle böyle değil yani. Insaalllaah yaşamazsınız rezil birşey
Amin inşallah yaa gerçekten zormuş bi de bebeği etkiler mi ona bişey olur mu diye tedirgin oluyo insan çok kötü bişeyKesinlikle Allah dusmanim vermesin ilk ve son olsun ikimizinde, hamilelikte bu durum çok zormuş yani
Canım mantar zarar vermez ama enfeksiyon çok tehlikeli.Kimsenin gözünü korkutmak istemiyorum ama bizim bir akrabamızın başına çok kötü birşey geldi.Kiz gebeliği boyunca sürekli enfeksiyonla uğraştı ilaç kullandı mi bilmiyorum ama sürekli kaşıntıdan şikayet ediyordu.Biraz bilinçsiz bir anne yeri gelmişken detaylı ultrasona da girmedi köyde yaşıyorlardı.Bebek doğdu dehşete düşmeyin kendinize pay çıkarmayın biz önlemlerimizi alırız ve alıyoruz her konuda garibimin 2 gözü de kör.Biri hiç oluşmamış diğeri de oluşmuş ama dışarı doğru bombeli ve sinirleri yok o göz de görmüyor.Malesef şu an için hiç birşey yapamıyor doktorlar büyüyünce bakariz göz nakli sinir nakli tip biraz daha gelisir dediler.Ben hep enfeksiyona bağlıyorum o bebeğin durumunu.O bebek doğduğunda ben 3 aylık hamileydim tüm hamileliğim boyunca neredeyse her ay enfeksiyon testi yaptırıyordum korkudanAmin inşallah yaa gerçekten zormuş bi de bebeği etkiler mi ona bişey olur mu diye tedirgin oluyo insan çok kötü bişey
Canım mantar zarar vermez ama enfeksiyon çok tehlikeli.Kimsenin gözünü korkutmak istemiyorum ama bizim bir akrabamızın başına çok kötü birşey geldi.Kiz gebeliği boyunca sürekli enfeksiyonla uğraştı ilaç kullandı mi bilmiyorum ama sürekli kaşıntıdan şikayet ediyordu.Biraz bilinçsiz bir anne yeri gelmişken detaylı ultrasona da girmedi köyde yaşıyorlardı.Bebek doğdu dehşete düşmeyin kendinize pay çıkarmayın biz önlemlerimizi alırız ve alıyoruz her konuda garibimin 2 gözü de kör.Biri hiç oluşmamış diğeri de oluşmuş ama dışarı doğru bombeli ve sinirleri yok o göz de görmüyor.Malesef şu an için hiç birşey yapamıyor doktorlar büyüyünce bakariz göz nakli sinir nakli tip biraz daha gelisir dediler.Ben hep enfeksiyona bağlıyorum o bebeğin durumunu.O bebek doğduğunda ben 3 aylık hamileydim tüm hamileliğim boyunca neredeyse her ay enfeksiyon testi yaptırıyordum korkudan
Öyle bir annenin normal doğum yapmamasi gerekiyorduCanım mantar zarar vermez ama enfeksiyon çok tehlikeli.Kimsenin gözünü korkutmak istemiyorum ama bizim bir akrabamızın başına çok kötü birşey geldi.Kiz gebeliği boyunca sürekli enfeksiyonla uğraştı ilaç kullandı mi bilmiyorum ama sürekli kaşıntıdan şikayet ediyordu.Biraz bilinçsiz bir anne yeri gelmişken detaylı ultrasona da girmedi köyde yaşıyorlardı.Bebek doğdu dehşete düşmeyin kendinize pay çıkarmayın biz önlemlerimizi alırız ve alıyoruz her konuda garibimin 2 gözü de kör.Biri hiç oluşmamış diğeri de oluşmuş ama dışarı doğru bombeli ve sinirleri yok o göz de görmüyor.Malesef şu an için hiç birşey yapamıyor doktorlar büyüyünce bakariz göz nakli sinir nakli tip biraz daha gelisir dediler.Ben hep enfeksiyona bağlıyorum o bebeğin durumunu.O bebek doğduğunda ben 3 aylık hamileydim tüm hamileliğim boyunca neredeyse her ay enfeksiyon testi yaptırıyordum korkudan
Cnm bebeğin gözleri oluşmamış yani doğum esnasında enfeksiyon bulaşsa da bulaşmasa da ayni şey.Zaten sezeryan olmuştu onun doğumu.Bebek bir doğmuş herkes şok.Anneye göstermeden direkt götürmüşler emziremedi bileÖyle bir annenin normal doğum yapmamasi gerekiyordu
Doğum esnasinda da oluyo enfeksiyon durumlarinda ben de doğum esnansinda bulaşan örnekler tanıyorum ama tabiki bizler fazlasiylanerdeyse hafta da bir kontrol altındayız
Allahın izniyle bişey olmaz...
Ama enfeksiyonlarin icabına bakmak gerek...
Sık mantar olanlar korunmalı ilişkide bulununun nacizane tavsiyem çamaşır kurutma cihazı kullanmiyorsaniz çamaşırlarinizi utuleyin bol su için kuşburnu kızılcık gibi enfeksiyon engelleyici urunleri (ölçülü ve dr. Nuza sorarak tüketin)
Çok geçmiş olsun
Canim cok gecmis olsun. InInsallah agrilarin da gecer. Allah bebekleri ve anneleri koruyor.Çok sağol canım eşim işte ama oğlum büyük yatıyorum sağolsun bakıyor bana
Beni de gebeliğin basında o alerji maffetti. Ilac kullandim gecti. Simdi yine yoklamaya basladi oksuruk hapsuruk. Burun spreyi sıkıp yatiyorum aksamlari.Alerji varsa özellikle dikkat :)
Allah yardımcıları olsun. Çok zor evlatla imtihan, Rabbim evlatlarımızın varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın bizi.Canım mantar zarar vermez ama enfeksiyon çok tehlikeli.Kimsenin gözünü korkutmak istemiyorum ama bizim bir akrabamızın başına çok kötü birşey geldi.Kiz gebeliği boyunca sürekli enfeksiyonla uğraştı ilaç kullandı mi bilmiyorum ama sürekli kaşıntıdan şikayet ediyordu.Biraz bilinçsiz bir anne yeri gelmişken detaylı ultrasona da girmedi köyde yaşıyorlardı.Bebek doğdu dehşete düşmeyin kendinize pay çıkarmayın biz önlemlerimizi alırız ve alıyoruz her konuda garibimin 2 gözü de kör.Biri hiç oluşmamış diğeri de oluşmuş ama dışarı doğru bombeli ve sinirleri yok o göz de görmüyor.Malesef şu an için hiç birşey yapamıyor doktorlar büyüyünce bakariz göz nakli sinir nakli tip biraz daha gelisir dediler.Ben hep enfeksiyona bağlıyorum o bebeğin durumunu.O bebek doğduğunda ben 3 aylık hamileydim tüm hamileliğim boyunca neredeyse her ay enfeksiyon testi yaptırıyordum korkudan
Aynen doktorda böyle dedi :)Insallah canım temiz çıkacağını düşünüyorum ama için rahat etmis olsun
Canım valla hem grip üstüne alerji derken orta kulak iltihabı oldum gripte iyileşmedi üçü birada şimdiBeni de gebeliğin basında o alerji maffetti. Ilac kullandim gecti. Simdi yine yoklamaya basladi oksuruk hapsuruk. Burun spreyi sıkıp yatiyorum aksamlari.
Ben ara ara alısveriş yapıyorumGunaydin kizlar aliexpresten alisveris yapaniniz var mi? Bebenin odasi icin ve simdilik esyalari koymak icin sundan istiyorum..resmen turkiyede yok hangi siteye baktiysam..cok gec geliyo diye duydum dogru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?