Havalianne__ canım merhaba daha önce bana tahminde bulunmuştun keseye göre erkek demistin. Bugün doktora gittik buda yeni ultrasonu 11+3 üz

Eklentiler

• 15533550163497434256537889218532.webp
    23 KB · Görüntüleme: 34
Inşallah bi an önce hissetsek o heyecani yaşasak ne güzel olucak bende o uygulamayı kullanıyorum oyle yazıyı hatirladim azalabilir diodu Allah'a emanetler bebislerimiz

Kızlar d vitamini kullanan var mı damla şeklinde yan etkisini yaşayan var mı karın ağrısı falan yazıyodu prospektüste

Kocam banaaaa yanaasmiyiiiiiiii sinir ediyo bu adam beni ya 3 aydir bir sey yok kizim hadi bir dog artik diyo..kendi kendine iskence ediyosun diyorum kizim ordayken olmaz diyo halaaa riskli falan diyende yok kendi kendine pimpirikleniyo adam ya

Kocam banaaaa yanaasmiyiiiiiiii sinir ediyo bu adam beni ya 3 aydir bir sey yok kizim hadi bir dog artik diyo..kendi kendine iskence ediyosun diyorum kizim ordayken olmaz diyo halaaa riskli falan diyende yok kendi kendine pimpirikleniyo adam ya
Ay doğunca da sen istemeyeceksin şimdi oldu oldu doğduktan sonra anayım ben ana diye gezineceksin. Söyle kocana fırsatı değerlendirsin sonra üzülür

Ay doğunca da sen istemeyeceksin şimdi oldu oldu doğduktan sonra anayım ben ana diye gezineceksin. Söyle kocana fırsatı değerlendirsin sonra üzülür
Benim cesaretlendirmemi mi bekliyo acaba o oyle yapinca bende korkuyorum manyakmidir nedir bak diyorum millet normal devam ediyomus bisey olmuyomus aciyorum cocugun oldugu yeri gosteriyorum fotolardan ama yok

Kızlar benim 2 gündür göğüs hassasiyetim bayağa bayağa azaldı. 2.trimesterde azalır yazıyor 14.haftayı yarıladık. Normaldir herhalde değil mi? Siz de durumlar nasıl?
Benim de azalıyor 3-4 gün sonra geri geliyor böyle bi gidip gelmeli normaldir böyle geçmesi
Ama ben de kaşıntı başladı çok fena göğüs ucunda oluyor napmalı bilemedim

Benim cesaretlendirmemi mi bekliyo acaba o oyle yapinca bende korkuyorum manyakmidir nedir bak diyorum millet normal devam ediyomus bisey olmuyomus aciyorum cocugun oldugu yeri gosteriyorum fotolardan ama yok
Bi şekilde yola getirirsin sen onu

Ben haftada 1 kullanıyorum bi yan etki yapmadı ama...
Bana günde 9 damla yazmış doktor ama eczacı 6 damladan fazlası zararlı olabilir dedi 6 damla kullanıyorum ben de üşütmüş gibi karın ağrısı oluyo onu farkettim ilaçtan sonra oluyo normalde yok yani bu ilaçlardan ne zaman kurtulcaz yaa

Tiroid ilacı kullananlar var mı faydası oldu mu benimki çok az az düşüyo bitkisel çözümler arıyorum ama bulamadım

Canım ben daha önce günde 10 damla kullanıyordum. Zeytinyağına, ekmeğe veya meyvesuyuna damlatıp içmeyi sene bakalım. Bir de yemekten sonra iç

Tiroid ilacı kullananlar var mı faydası oldu mu benimki çok az az düşüyo bitkisel çözümler arıyorum ama bulamadım
Tiroid ilacını yeterli dozda verdiyse doktorun 1-2 hafta sonra tsh ın normal değere gelmesi lazım. Ama tiroid ilacını sana uyanır uyanmaz aç karnına iç ve yarım saat hiç bişey yitip içme (su hariç). Bir de demir ilacı içiyorsan onu akşam iç, tiroid ilacının etkisini azaltıyor yoksa. Ben yıllardır kullanıyorum tiroid ilacını eğer düzenli kullanmana rağmen tsh düşmezse doktoruna söyle ilaç dozunu arttırır

Insallah canım temiz çıkacağını düşünüyorum ama için rahat etmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…