Benim de damarlandı 1 beden kadar büyüdü. Ama çok gergin ve hassastı o gerginlik ve hassaslık gitti. Azcık evham yapmıştım ama bugünün belirtilerinde happy momda da bu ay göğüs hassasiyeti azalır yazıyor.
Ben evhamdan ölmeden şu bebişlerin hareketlerini net şekilde hissetmeye başlasak artık
Inşallah bi an önce hissetsek o heyecani yaşasak ne güzel olucak bende o uygulamayı kullanıyorum oyle yazıyı hatirladim azalabilir diodu Allah'a emanetler bebislerimiz
Kocam banaaaa yanaasmiyiiiiiiii sinir ediyo bu adam beni ya 3 aydir bir sey yok kizim hadi bir dog artik diyo..kendi kendine iskence ediyosun diyorum kizim ordayken olmaz diyo halaaa riskli falan diyende yok kendi kendine pimpirikleniyo adam ya
Kocam banaaaa yanaasmiyiiiiiiii sinir ediyo bu adam beni ya 3 aydir bir sey yok kizim hadi bir dog artik diyo..kendi kendine iskence ediyosun diyorum kizim ordayken olmaz diyo halaaa riskli falan diyende yok kendi kendine pimpirikleniyo adam ya
Benim cesaretlendirmemi mi bekliyo acaba o oyle yapinca bende korkuyorum manyakmidir nedir bak diyorum millet normal devam ediyomus bisey olmuyomus aciyorum cocugun oldugu yeri gosteriyorum fotolardan ama yok
Benim de azalıyor 3-4 gün sonra geri geliyor böyle bi gidip gelmeli normaldir böyle geçmesi
Ama ben de kaşıntı başladı çok fena göğüs ucunda oluyor napmalı bilemedim
Benim cesaretlendirmemi mi bekliyo acaba o oyle yapinca bende korkuyorum manyakmidir nedir bak diyorum millet normal devam ediyomus bisey olmuyomus aciyorum cocugun oldugu yeri gosteriyorum fotolardan ama yok
Bana günde 9 damla yazmış doktor ama eczacı 6 damladan fazlası zararlı olabilir dedi 6 damla kullanıyorum ben de üşütmüş gibi karın ağrısı oluyo onu farkettim ilaçtan sonra oluyo normalde yok yani bu ilaçlardan ne zaman kurtulcaz yaa
Benim de azalıyor 3-4 gün sonra geri geliyor böyle bi gidip gelmeli normaldir böyle geçmesi
Ama ben de kaşıntı başladı çok fena göğüs ucunda oluyor napmalı bilemedim
Bana günde 9 damla yazmış doktor ama eczacı 6 damladan fazlası zararlı olabilir dedi 6 damla kullanıyorum ben de üşütmüş gibi karın ağrısı oluyo onu farkettim ilaçtan sonra oluyo normalde yok yani bu ilaçlardan ne zaman kurtulcaz yaa
Tiroid ilacını yeterli dozda verdiyse doktorun 1-2 hafta sonra tsh ın normal değere gelmesi lazım. Ama tiroid ilacını sana uyanır uyanmaz aç karnına iç ve yarım saat hiç bişey yitip içme (su hariç). Bir de demir ilacı içiyorsan onu akşam iç, tiroid ilacının etkisini azaltıyor yoksa. Ben yıllardır kullanıyorum tiroid ilacını eğer düzenli kullanmana rağmen tsh düşmezse doktoruna söyle ilaç dozunu arttırır
Öyle tabi sgk baktıgında daha avantajlı oluyor fiyat acısından muayeneleri özelde ol dogumu sgk dan veya tam tersini yaptır daha mantıklı geliyor
Holter pazartesi belli olucak ama calıstıgım icin cumartesi gidicem kontrole bişey cıkmaz inşallah