Kızlar d vitamini kullanan var mı damla şeklinde yan etkisini yaşayan var mı karın ağrısı falan yazıyodu prospektüste
Devit 3 kullanıyorum herhangi bi yan etki gormedim benimde ara ara karnım agriyo ama bağırsakların ve sindirimin bozulmasından dolayı oluyo benim

Hamile kalmama da engel olan oymuş demek ki doktor gebelikten 1 ay önce başlattı ama şu an kaç ay oldu çok az bi düşüş var bu kontrolde dozunu 2 ye çıkarttı aynen aç karna kullanıyorum ama ne olacak böyle bilmiyorum

Devit 3 kullanıyorum herhangi bi yan etki gormedim benimde ara ara karnım agriyo ama bağırsakların ve sindirimin bozulmasından dolayı oluyo benim
Benim metabolizma çok iyiydi ama işte bu damlayı kullanmaya başladıktan sonra sıkıntı başladı yan etkisine baktım ondan oluyomuş bitince kurtulurum artık napalım katlancaz

Endokrin doktorları bu konuda daha bilgili, tecrübeli direk onların alanı. Daha fazla sorun olursa bir endokrine gidin derim.

Canım ben daha önce günde 10 damla kullanıyordum. Zeytinyağına, ekmeğe veya meyvesuyuna damlatıp içmeyi sene bakalım. Bir de yemekten sonra iç
Eczacı da öyle söylemişti tadı kötü bişeylere kat demişti ama tadı güzel geldi öyle damlatıyorum direk

Zararı yoktur o zaman ben de doktorun yazdığı şekilde 9 damla kullanayım herşeye kulak asıyorum yaa kafayı yemezsem iyidir
Bence doktorun nasil derse oyle kullan biraz pimpirikli olduğumuz için böyle oluyo zaten valla bende kendimden gına geldi artik herşeyi sorguluyorum

Kızlar 3 gündür mantar illeti ile uğraşıyorum ne bekarken ne gebelik öncesi daha önce böyle bişey yaşamadım. Üstelik eczacı olmama rağmen hastalar ne kadar zor olduğunu söylese de tam idrak edememişim bu nedir böyle ya. Allah hic birinize yaşatmasın inanılmaz bi kaşıntı batma akıntı. Meğer gebelikte çok sık olurmuş. Insallah bidaha yaşamam doktoru aradım bu saatte atlatırım sandım ama yok. Fitil söyledi hemen kullan çok rahatlarsın dedi. Eşim gitti şimdi nöbetçi eczaneden temin etmeye içinde 3 tane olan ketoral supp. Kullanıcam yangın var gibi yolladım adamı cok fenayım kaşımaktan kanattım öyle böyle değil yani. Insaalllaah yaşamazsınız rezil birşey

Endokrin doktorları bu konuda daha bilgili, tecrübeli direk onların alanı. Daha fazla sorun olursa bir endokrine gidin derim.
Bi gitmem gerek evet dozu yükselttik tekrar kan tahlili verdikten sonra inşallah gerek kalmaz ama bakalım

Geçmiş olsun bi an önce geçer inşallah bi ara benimde vardi önceden fitille geçmişti gerçekten çok kötü kasiniyo ve insanı deli ediyo hakikaten Allah kimsenin başına vermesin

Ben de daha önceden bilmezdim ama geçen haftalarda ben de yaşadım aynı şeyi doktora söyledim içinde iki tane olan fitil ve krem verdi kullandım geçti hemen çok şükür Allah kimseye göstermesin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…