bende ordan baktım mustela yenidoğan alıcam

Gaz için metsil şurup kullanan var mı? Ebe tavsiye etti de

Bende görüş günü diyorum benim randevum 2 de , şeker yüklemesini yapmayabilir , belkide 15 gün içindeki kontrol randevusunda yapar
Hastaneyle konustumda saat 11e kadar yapıyorlarmıs yüklemeyi daha gec yapmıyorlarmıs yani senin saatin uymuyo zaten :)

Günaydın kızlar nasılsınız minnaklarınız nasıl neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor zaman benimde dün detaylı randevum vardı herşey yolunda bir sıkıntı yok çok şükür organlarının gelişimi gayet güzel dedi sadece baş aşağı dönmüş bebek istirahat et ev işi yapma dedi doktor pazartesi günü büyük oğlumla camları silmiştik yordum sanırım kendimi gece sancılandım acile gittik tahlillerime bakıldı şükür bişey çıkmadı sanırım bebek aşağıya çok baskı yapınca sancımda çoğaldı nts te bağladılar iki saat acildeki doktor da kızdı ev işi yok yatıp dinkeneceksin dedi bu haftalarda bu sancılar tehlikeli dedi erken doğum riski oluşur dikkat etmezsen dedi şimdi evde Dinleniyorum inşallah bebeğim normal pozisyona döner bizden haberler böyle teyzeleri

Bende catlama henüz yok şükür ama kilo aldım(68 ile hamile kaldım şu an 75im son 1 ayda iştahım öyle bir arttıki.yürürken bile nefes nefeseyim:)ilerleyen aylarda yuvarlanıp durcam heralde:))))

Bende catlama henüz yok şükür ama kilo aldım(68 ile hamile kaldım şu an 75im son 1 ayda iştahım öyle bir arttıki.yürürken bile nefes nefeseyim:)ilerleyen aylarda yuvarlanıp durcam heralde:))))
üstelik ben 4 kilo aldım sadece. napalım ya çocuğa jübile yaptıktan sonra gider sildiririm

Cok gecmiş olsun
Sancı oldugunu nasıl anlıyorsun nasıl bi his tam olarak

üstelik ben 4 kilo aldım sadece. napalım ya çocuğa jübile yaptıktan sonra gider sildiririm
Genetik bencede lierac ı öneriyorlardı ama onu kullanıp hemde gece gündüz catlayan tanıdıgım var
Kayısı yagı sürüp catlamayan var
Yalnız yinede sürmeye devam et daha üc ay var en azından bi noktaya kadar devam etsin

aman dikkat edin bencede eziyet etmeyin kendinize, bebişi de şimdiden işe alıştırmayın geçmş olsun

kızlar ağlıcam o kadar yağ sürdüm bilmem ne yaptım çatlamaya başladım ben. valla genetik bu iş onu anladım. sizlerde varmı? çok erken geldi bana ya
eyvah, evet genetik olacağı varsa önüne geçilemiyor ancak beslenme yani birden bire kilo almak yerine yavaş yavaş kilo alımı ve nemlendirmeyle bir tık önüne geçebilir veya erteleyebiliriz

kızlar ağlıcam o kadar yağ sürdüm bilmem ne yaptım çatlamaya başladım ben. valla genetik bu iş onu anladım. sizlerde varmı? çok erken geldi bana ya
Hindistan cevizi yagi sur canim. O cok yumusatti benim göbeği. Yakinda benim de baslar diyorum ama sertlesip gerginlesse bile derim yumusak tavsiye ederim

lierac kullanıyorum görümce verdi, hindistan cevizi yağı da çok yağlı adı üstünde onu nadir sürebiliyorum ve sıcaklarda sanmıyorum

ben sabah baktım toplamda 5 kilo almış görünüyorum , şimdiye kadar aldığım en yüksek kilo 53 tü, şimdi 52 yim. içeriği Güçlü sağlıklı ve hafif gıdalar yeme konusunda elimden geldiğince dikkat ediyorum, fakat alacağım varsa alacağım. vücutta kendini hamileliği ve doğum sonrasına hazırlıyor enerji ve yağ topluyor, kızımla birlikte büyüyoruz neyseki öne doğru birde geçen gün baktım kalçam genişlemiş biraz büyümüş buda hamileliğin bir parçası neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…