Hastane çantamıza hoşaf yapıp koymamız mi gerekir kayısı hoşafı mi
Kayısı hoşafı veriyorlar bazı hastanelerde ilk gece gaz çıksın diye sezeryan sonrası ama lohusalik ta çok tüketme bebeğe de gaz yapıyor bana öyle oldu kuru üzüm hoşafı falan yaptı annem şekeri çok az yapıyordu ilkinde çok kg aldım şekerli hosaflardan lohusalik ta şekeri çok az koydu annem diğerlerinde sutumde iyiydi çok sukur

Yani 6 kilo aldm ama zaten obez hamile kaldım oda etkiliyor olabilir ben yine baktırayim içim rahat etsin. Zaten bu sıcaklarda biz son aylarımıza kadar nasil gidicez hic bilmiyorum bana büyük imtihan
Allah kolaylık versin, zor olacak evet ama kucağınıza alınca bebişinizi unutursunuz hepsini,

evet bazen bende onu düşünüyorum, bide dikkat etmesek ne olacak hormonlar ve organlara baskı sebebiyle zorlanıyoruz herşeye etki edemiyoruz malesef

eh orası öyle olacak pijama daha zor olur bence kontrol ederken indir çıkar tuvalete gir çık daha rahat olur gecelik
Gecelik kesinlikle daha rahat özellikle sezeryan sonrası tuvalette kontrolde ilkgun üstüne sabahlik alın ama çünkü yürüyüşe çıkınca araya iç gözükebiliyor zaten ilk kalktığında iki büklüm kalıyorsun sezeryan da bir de benim kan bosalmamisti bayagi elleriyle muayene ediyolar bastırıyor fln rahat oluyo gecelik

maalesef destekliycem

Benim doktorun cihazında ben bile gördüm her şeyini. gerçi anlattı da burası söyle böyle diye. Ama devlette normal canım
Ayrıca usg ile ancak o kadar riski ekarte ediyorlar. Yüzde yüzlük bi sonuç kimse söyleyemez. O yüzden öyle demiştir.

Benim doktorum bana takviye olarak vinalac ve maltofer fol verdi. Ikisinin icinde de folik asit+ demir oldugu icin biraz cekindim kullanmaya ama "ben ne veriyosam kullan" dedi ben pek duzenli kullanmadim, ferritin(demir depom) baya dusuk cikti. Bugunden itibaren ikisini de duzenli kullanmaya baslayacagim. Bunlari neden yazdim, cunku vinalac in icinde probiyotik var, belki kabizliga iyi gelebilir.

Benim kızım maşallah acayip hareketli o zaman biz yandık

Kizlar persembe benimde randevum var seker testini yapacakmsiniz ac mi geleyim dedim yapicam ac olmana gerek yok dedi herkes aç diyor

Kizlar persembe benimde randevum var seker testini yapacakmsiniz ac mi geleyim dedim yapicam ac olmana gerek yok dedi herkes aç diyor

Bnmkide sabah aç gel dedi ama 3 gün önceden karbonhidrat ağırlıklı beslen dedi 3 gün öle yiyince ztn yüksek çıkmaz mı ki yada max ne kdr yükselir onu mu görmek istio acaba

Bana duphalac iyi geliyor bi arastır istersen

Bnmkide sabah aç gel dedi ama 3 gün önceden karbonhidrat ağırlıklı beslen dedi 3 gün öle yiyince ztn yüksek çıkmaz mı ki yada max ne kdr yükselir onu mu görmek istio acaba
Nette de illa ac olmaya gerek yok hatta anne icin kahvaltidan 2 saat sonrasi idealdir falan yaziyor demekki tokta oluyormus hepsinin uygulamasi farklu farkli demekki vardir bir bildikleri

Daha önce çürütüldü o tez burda. Kimininki doğru çıktı kimininki tersi çıktı.
Sakin yaşam, düzenli programlı bir hayatın getirisi olacaktır diye düşünüyorum
İlk gebeliğim öyleydi benim. Her sabah aç karna kayısı ve suyunu içiyordum. Az ve acısız yemek yiyordum. Hazır mevsimi gelmişken çağla ve erik çok iyi geliyor. Ara öğün olarak da yulaflı süt kuru incir.
Gaz için çözüm ise eşime, kusura bakma içimde tutup çocuğu sıkıştıramam dedim en baştan, mesele çözüldü.

Ya çıkartabilsem ztn hiç dert etmicem ki eşime gazım var sancı yapıo fln diorum çıkartsana ne tutuosun delimisin dio ama bende sıkıntı ztn çıkmaması rahatlayamıorum off benim mide bulantılarımda böyleydi başta midem bulanırdı bulanırdı öğürürdüm ama hiç kusmadım kusup rahatlayamadım. Resmen hamileliğin sıkıntılarını hep yarım yaşıyorum

Selamlar. Bugün cerrahpaşada ayrıntılıya girdim. Bakırköydeki perinatoloğun aksine buradaki profesör bi sorun yok bebek gayet normal dedi. Uzun uzun inceledi. Sanırım biraz olsun rahatladım.
Ordan çıkınca da eminönüne havuzlu han'a gittim. Gecelikler vs. Hiç de ucuz değildi. Bebek için dışarda serilmiş olanlardan güzel ince uzun kollu kruvaze çıtçıtlı atletler ve alt aldım. Üstüne zaten kundak yapmak niyetindeyim. Üşümez diye düşünüyorum.
Benden haberler bu :)

Tabi aldıysan ziyan olacak değil bi denersin içeriğine kendin de bakabilirsin neler var diye. Çokta zararliysa ziyan edersin gider :) her urun içeriği farkli ama kesinlikle eski sebamed degil gozu kapali alabilcegimiz
Badger’in acaba sampuani var midir diye internette dolasirken Burt’s bees diye bir sampuan buldum , bilginiz var mi? icerigi gayet masum gibi ama yine de bilene danismakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…