lierac kullanıyorum görümce verdi, hindistan cevizi yağı da çok yağlı adı üstünde onu nadir sürebiliyorum ve sıcaklarda sanmıyorum
Hindistan cevizi yagı bende sivilce yaptı cok yaglı ki fındık kadar sürmeme ragmen
Lierac almadım hic vaselin sprey sabah cıkmadan sürüyorum bakalım amaç zaten nemli tutmak nemlimi nemli işte :)

ne kadar az kilo almışsın boyun kaç acaba?

Cok gecmiş olsun
Sancı oldugunu nasıl anlıyorsun nasıl bi his tam olarak
Canım hem beline hem de aynı anda kasıklarıma karnıma aynı anda sancı giriyor sonra geçiyor 10 15 dakika sonra tekrar sancı giriyor baya ter boşaltoiıracak bir sancı canım adet sancısının biraz daha şiddetlisi çok sağol canım

Benim de mem8slerin alti pisik gibi oldu canim yanmiyor eve gidince hemen sutyen cikarip yikiyorum ama degisik birsey oldu derileri soyuluyor gibi ve kasiniyor. Ne yapacagimi bilemedim. Cildiyeye mi gitsem ne yapsam.

evet evet devam edicem ne kadar az çatlarsa o kadar iyi. salıp gidersem boydan boya çatlar heralde
eyvah, evet genetik olacağı varsa önüne geçilemiyor ancak beslenme yani birden bire kilo almak yerine yavaş yavaş kilo alımı ve nemlendirmeyle bir tık önüne geçebilir veya erteleyebiliriz
kesinlikle. devam edicem ben yine insallah daha fazla olmaz.
Hindistan cevizi yagi sur canim. O cok yumusatti benim göbeği. Yakinda benim de baslar diyorum ama sertlesip gerginlesse bile derim yumusak tavsiye ederim
kantaron yağı ve hindistan cevizi yağı sürüyorum zaten. en erken benim oldu galiba

Benim de mem8slerin alti pisik gibi oldu canim yanmiyor eve gidince hemen sutyen cikarip yikiyorum ama degisik birsey oldu derileri soyuluyor gibi ve kasiniyor. Ne yapacagimi bilemedim. Cildiyeye mi gitsem ne yapsam.
ayyy bende de var o. tek tarafımda var sadece. kaşınmıyor yanma hissi de yok sadece var yani derisi soyuluyor gibi. neyden olur ki acaba bende cildiyeye gitmeyi düsünüyodum

Benim eski catlaklar da gerildi gibi oldu. Beyaz beyaz belirginlesti.

Uf kötüymüş Rabbim doguma kadar bidaha yasatmasın
Benim regl oldugumda agrım sızım olmazdı hic ondan cok bagdastıramıyorum ama gecen gün kasıklarım agrıdı böyle damar damar cekilme gibi acaba öyle bişey mi diye süphe etmiştim değilmiş cok sagol :)

Yok kız aramızda gecen ay göbek deliği fırtlayan vardı kimdi hatırlamıyorum ama her vücut ayrı tepki veriyor

Dün gittim cnm doktor kendiside baya inceledi bi sorun görmüyorum dedi ben ısrarla perinotoloğa yönlendirin yinede gideyim herşeyine bakılsın içim rahat etsin dedim tmm dedi ama 20 gün sonraya randevu verdiler o zaman girecem mecbur

Yok kız aramızda gecen ay göbek deliği fırtlayan vardı kimdi hatırlamıyorum ama her vücut ayrı tepki veriyor
yok o ben değilim valla yavaş yavaş başlıyor bu dertlerimiz. ödemdi şişlikti çatlaktı derken bi bakmışsın doğurmuşuz

yok o ben değilim valla yavaş yavaş başlıyor bu dertlerimiz. ödemdi şişlikti çatlaktı derken bi bakmışsın doğurmuşuz
Benim de göğüslerimin alt kısmı hafif çatladı hemde 4.ayda benim göğüsler küçüktü bi anda büyüdü sanırım ondan oldu. Kantaron yağı yeni oluşan çatlaklara iyi geliyormuş ben düzenli kullanamadım sen bi dene istersen

ben düzenli olarak kantaron ve hindistan cevizi yağı kullanıyordum. devam ediyorum bakalım insallah daha fazla çatlamaz

Amin inşallah canım aynen baya zorladı beni artık uslu durmam lazım bebeğim iyi olsun da ev kirli olsun yapacak bişey yok artık ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…