Kişiye göre degisiyo ozaman benim cevremdekilerden örnek verdim bizimki oğlan yandım ozaman ben

Tabi aldıysan ziyan olacak değil bi denersin içeriğine kendin de bakabilirsin neler var diye. Çokta zararliysa ziyan edersin gider :) her urun içeriği farkli ama kesinlikle eski sebamed degil gozu kapali alabilcegimiz
Doğru tabi simdi herşeyi değiştiriyorlar valla gelsin kargoda şuan bakicam

Dr kabızlık için kan ilacını değiştirdi benim bende ölüyodum sancidan şuan kabızlık yok cok şükür arada gaz oluyo o kadar

Şekeri mi az olsun gaz yapmaması için hangisi iyiyse ondan yapim bende

Bencede gecelik daha rahat sabahlikli iyi olur ama yedek olarak ta pijama takimi koyucam yanima

Badger’in acaba sampuani var midir diye internette dolasirken Burt’s bees diye bir sampuan buldum , bilginiz var mi? icerigi gayet masum gibi ama yine de bilene danismakta fayda var
Bilgim yok bu ürün hakkinda saglik bakanligi onaylı ilac bilgim var. Her eczane maalesef itriyat yani bebek yada cilt bakimi satmiyor maalesf dolayisiyla da bu konuda gelistiremiyor insan kendini. Ama ben muhendisinoglu insta hesabina gore karar vericem sizde ordan bakıp tercih edebilirsiniz

Evet canım.ben baktım MHRS den doğrudan randevu alamiyosin kadın doğum uzmanı yonlenrirince alabiliniuor. Ama beni gönderdiği yer raduologtu oda doluydu zaten perinatoloji bölümü herkese bakmıyor sanırım ben doktora soramadan fakülteye gittim sen bı Sor ısrar et yönlendirir insallah umarım işlerin yolunda gider bebeginide en sağlıklı şekilde görürsün

N nitenite canım düzenli tuvalet ihtiyacını görünce gaz da azalıyor. Akşamdan 5 kayısıyı bir su bardağına koyup sabah kayısılarla beraber iç suyunu. Kahvaltıda da bol yeşillik biraz zeytinyağlı. Inşallah iyi gelir sana da.

Takip ediyordum ama reklam falan yapmaya baslayinca acaba dedim acikcasi mühendisinoglu icin

T tuboz M Mimicikk kızlarr sıcak diyordunuz ya Rabbim sesinizi duymus olacakki alın size kış yağmur soğuk bol bol serinleyin dedi :)
hmm evet bi sangirti bi gürültü uyandım ortalık yıkılıyodu
işin garibi ben yaz ayı hastasiyim kışa soğuğa dayanamam hele yağmur sinirlerimi bozar karanlık karanlik
ama hamilelikte sıcak lar zorluyor

işin garibi ben yaz ayı hastasiyim kışa soğuğa dayanamam hele yağmur sinirlerimi bozar karanlık karanlik
Ayy sicakta dun pistim. Eve de yuruyerek gitmem gerekti. Yagmur sicagiydi sanirim acayip yakti. Ama bu sabah serinledi tekrar. Agustosu nasil gecirecegiz hep onu dusundum dun. Ben sicakta piserken bebis de kendini kasti mi ne yapti karnim tas gibiydi. Eve gidip uzaninca da tepisti durdu. Esim sen nasil dayanacaksin cok hizli vuruyor bu diyor. Kipirdasa dert kipirdamasa dert. Analik zor. Yazik tavuklar ne hissediyor acaba birsuru civcivle.

Yer gök yarıldı desek yeridir gece bende gök gürültüsüyle uyandım dahada yatamadım
Sıcaklar icinde gecen ay klima aldık sırf korkumuzdan
Bana 3-4.aylar cok bastı sıcak evimizde yazın sıcak oluyor gecen yıllar pırpırla idare ettik ama bu sene kurtarmaz beni diye düşündük :)

Badger’in acaba sampuani var midir diye internette dolasirken Burt’s bees diye bir sampuan buldum , bilginiz var mi? icerigi gayet masum gibi ama yine de bilene danismakta fayda var

İkisi de çok güzel ve %99 organik temiz içerikli ürünler :) ama hangi ürününü aldığınıza dikkat edin tabi.

Ben de gaz çıkaramıyorum bugün ise gidemedim ağrıdan 2 büklüm kaldım evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…