Onu çürüteyim canım arkadaşımın bebeği neredeyse hiç kıpırdamazdı karnında çok çok sakindi ama doğduğundan beri gazlı bebek 5 aylık oldu hala düzelmedi
Ben çok gazlıyım şu an diye dün doktora sordum bunu çocuğa geçer mi gaz dedim güldü bana öyle bir şey olması mümkün değil sadece emzirirken gaz yapan yiyecekler yerseniz sütünüz bebeğe gaz yapabilir dedi dikkat ederseniz sorun olmaz dedi.
Banada erkek bebekler çok gazlı olur kızlarda çok gaz şikayeti olmaz çok şanslısın kız olcak gaz derdi çekmezsin dediler ama bu ne kdr doğru bilmiyorum :)
Tabi aldıysan ziyan olacak değil bi denersin içeriğine kendin de bakabilirsin neler var diye. Çokta zararliysa ziyan edersin gider :) her urun içeriği farkli ama kesinlikle eski sebamed degil gozu kapali alabilcegimiz
Kızlar valla ben yazıcakken siz yazmışsınız şu gaz ve şişkinlik olayına bir çözüm bulabilen var mı? Ztn başından beri gaz şikayetim vardı demir ilacına başlayınca kabızlıkta eklendi özellikle akşamları çile çekiyorum resmen kasıklarıma sancı yapıyor öyle bir gaz. İlaç vs bişey kullanan tavsiye edebilicek olan var mı özellikle kabızlık için?
Kayısı hoşafı veriyorlar bazı hastanelerde ilk gece gaz çıksın diye sezeryan sonrası ama lohusalik ta çok tüketme bebeğe de gaz yapıyor bana öyle oldu kuru üzüm hoşafı falan yaptı annem şekeri çok az yapıyordu ilkinde çok kg aldım şekerli hosaflardan lohusalik ta şekeri çok az koydu annem diğerlerinde sutumde iyiydi çok sukur
Gecelik kesinlikle daha rahat özellikle sezeryan sonrası tuvalette kontrolde ilkgun üstüne sabahlik alın ama çünkü yürüyüşe çıkınca araya iç gözükebiliyor zaten ilk kalktığında iki büklüm kalıyorsun sezeryan da bir de benim kan bosalmamisti bayagi elleriyle muayene ediyolar bastırıyor fln rahat oluyo gecelik
Badger’in acaba sampuani var midir diye internette dolasirken Burt’s bees diye bir sampuan buldum , bilginiz var mi? icerigi gayet masum gibi ama yine de bilene danismakta fayda var
Bilgim yok bu ürün hakkinda saglik bakanligi onaylı ilac bilgim var. Her eczane maalesef itriyat yani bebek yada cilt bakimi satmiyor maalesf dolayisiyla da bu konuda gelistiremiyor insan kendini. Ama ben muhendisinoglu insta hesabina gore karar vericem sizde ordan bakıp tercih edebilirsiniz
Anladım bende sordum hem devlette hem özelde gidiyorum kontrole. Devlette gittiğim hastanede aynı binadaymış perinatoloji ama kadın doğumcu yönlendirebiliyormuş sadece senin dediğin gibi bugün konuşacam göndermesi için bakalım randevu işleri flnda nasıl olcak
Evet canım.ben baktım MHRS den doğrudan randevu alamiyosin kadın doğum uzmanı yonlenrirince alabiliniuor. Ama beni gönderdiği yer raduologtu oda doluydu zaten perinatoloji bölümü herkese bakmıyor sanırım ben doktora soramadan fakülteye gittim sen bı Sor ısrar et yönlendirir insallah umarım işlerin yolunda gider bebeginide en sağlıklı şekilde görürsün
Nnitenite
canım düzenli tuvalet ihtiyacını görünce gaz da azalıyor. Akşamdan 5 kayısıyı bir su bardağına koyup sabah kayısılarla beraber iç suyunu. Kahvaltıda da bol yeşillik biraz zeytinyağlı. Inşallah iyi gelir sana da.
Bilgim yok bu ürün hakkinda saglik bakanligi onaylı ilac bilgim var. Her eczane maalesef itriyat yani bebek yada cilt bakimi satmiyor maalesf dolayisiyla da bu konuda gelistiremiyor insan kendini. Ama ben muhendisinoglu insta hesabina gore karar vericem sizde ordan bakıp tercih edebilirsiniz
hmm evet bi sangirti bi gürültü uyandım ortalık yıkılıyodu
işin garibi ben yaz ayı hastasiyim kışa soğuğa dayanamam hele yağmur sinirlerimi bozar karanlık karanlik
ama hamilelikte sıcak lar zorluyor
işin garibi ben yaz ayı hastasiyim kışa soğuğa dayanamam hele yağmur sinirlerimi bozar karanlık karanlik
Ayy sicakta dun pistim. Eve de yuruyerek gitmem gerekti. Yagmur sicagiydi sanirim acayip yakti. Ama bu sabah serinledi tekrar. Agustosu nasil gecirecegiz hep onu dusundum dun. Ben sicakta piserken bebis de kendini kasti mi ne yapti karnim tas gibiydi. Eve gidip uzaninca da tepisti durdu. Esim sen nasil dayanacaksin cok hizli vuruyor bu diyor. Kipirdasa dert kipirdamasa dert. Analik zor. Yazik tavuklar ne hissediyor acaba birsuru civcivle.
Yer gök yarıldı desek yeridir gece bende gök gürültüsüyle uyandım dahada yatamadım
Sıcaklar icinde gecen ay klima aldık sırf korkumuzdan
Bana 3-4.aylar cok bastı sıcak evimizde yazın sıcak oluyor gecen yıllar pırpırla idare ettik ama bu sene kurtarmaz beni diye düşündük :)
Badger’in acaba sampuani var midir diye internette dolasirken Burt’s bees diye bir sampuan buldum , bilginiz var mi? icerigi gayet masum gibi ama yine de bilene danismakta fayda var
Ya çıkartabilsem ztn hiç dert etmicem ki eşime gazım var sancı yapıo fln diorum çıkartsana ne tutuosun delimisin dio ama bende sıkıntı ztn çıkmaması rahatlayamıorum off benim mide bulantılarımda böyleydi başta midem bulanırdı bulanırdı öğürürdüm ama hiç kusmadım kusup rahatlayamadım. Resmen hamileliğin sıkıntılarını hep yarım yaşıyorum