Canım aynen bebeğin yeri bol olduğu için çok fazla hareket halinde zaten amma ve lakin bendeki durum farklı pazartesiden beri sancım oluyor ve kanala baskı yapıyor bebek o yüzden de erken doğum olmaması için Yatmam gerekliymiş pozisyonunu değiştirmesini bekliyorum yani bebek kanala baskı yapmadıktan sonra baş aşağı olsa da sıkıntı olmuyor yani

Valla buda olmasın ya hemoroid e kadar gider bu böyle Allah muhafaza
Ay ne bileyim ya etraftan öyle sorunlar duyuyorumki hemoroid olacaksa en kötüsü bari o olsun diyorum. Canım sen bu ilaçı bence o seviyeye gelmesine izin vermeyecek kadar düzenli kullan bir şekilde geçecek bu günler. Benimde hamilelik öncesi ciddi kabızlık problemlerim vardı, hatta bu yüzden kolonoskopi bile oldum acaba başka bir sorun mu var diye. Çok şükür yokmuş, bununla yaşamayı öğrenmiştim artıkki bu sefer hamilelikle daha da kötü bir süreç başladı. Yani seni çok iyi anlıyorum çünkü inan bende dertliyim bu konuda. Sadece bunun başa çıkabileceğimiz bir sorun olduğunu düşüp pozitif olmaya çalışıyorum:)

..
İyileri örnek alalım bosver kötüleri :)
Alıcam bu aksam kalsın dolabımda yalnız geceden icin demişler ekside falan baya ishal yapıyor belliki :)

..

İyileri örnek alalım bosver kötüleri :)
Alıcam bu aksam kalsın dolabımda yalnız geceden icin demişler ekside falan baya ishal yapıyor belliki :)

Kabızlık durumu bende de var tatlım, bazen karnım afedersin arka tarafım öyle sancıyor ki anlatamam. Benim sezeryanlardan önce böyle bir problemim hiç yoktu, sezeryandan sonra böyle oldu. Mecbur buda sezeryan olacak, valla korkuyorum doğum sonu gazımı çıkaramassam diye

Aaa sezeryanda öyle bi durum var dimi gün sonuna kadar gaz cıkarmanı bekliyorlar
Bağırsak dügümlenmesi olmasın diyeydi sanırım
Hosaf falan mı iciyordun ?
Bende hosafta işe yaramaz gerci ama

Aaa sezeryanda öyle bi durum var dimi gün sonuna kadar gaz cıkarmanı bekliyorlar
Bağırsak dügümlenmesi olmasın diyeydi sanırım
Hosaf falan mı iciyordun ?
Bende hosafta işe yaramaz gerci ama

Valla canım ilk iki sezeryan da pek zorlanmadım ama bunda zorlanacağım gibime geliyor, çünkü bunda kabızlık var gaz var, doğum sonunu düşünemiyorum. İnşallah öyle ağrı sancı çekipte günüm zehir olmaz, şimdi bile bi sancı girince oturamıyorum ayakta duramıyorum lavaboda çok acı çekiyorum. Hoşaf içiyorum canım kayısı, üzüm, vişne

Bebek dedigin gib8 dönüp dolasiyor ama son ay dogum pozisyonu olan başaşağı dönüyor. Başaşağı olmadigi durumda bebek donmedi veya ters geliyor deniyor. Yani dogumda once bebegin kafasinin cikmasi lazim.

Cok cok yuruyunce o dogum sonrasi gaz cikkyor. Benim cikmamisti ve deli gibi yurutmuslerdi herkes beni normal dogum yaptim zannetmisti nazar olmustum.

İnşallah olmaz dedigin gibi rahat rahat pırtlatırsın :)

Anladim canim, o zaman tabi hic riske atma, bol bol dinlen, keyfini cikar...

Göbek deliği neye göre fırlıyor acaba çok zayıflardamı fırlıyor? Benim göbek deliğim iyice çukur oldu sanki derinleşti
Derinleştiyse seninki fırlamaz . Göbek deliğinin yapısıyla alakalı. Kilo cinsiyet vs değil. Normal zamanda delik iç kısmı çıkıntılıysa gebelikte dışa çıkıyor iyice. Benimki de büyüdü sadece
Ben basasagı denmesini kanala dogru geliyor gibi algıladım ama hani dogum poziyonu olan basasagı gibi
Rahim içinde pozisyon değiştiriyor. 24.haftadan sonra beklenen durum bu. Yerçekimsiz ortam olduğu için bebek hep rahat merak etmeyin. Tek sıkıntı daha çok çişe çıkarsınız. Benimki doğuma kadar 3kez döndü. Kimininki hiç dönmez makat geliş diye tabir ederler ve mecburi sezaryen olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…