Doktorum sabah 7de kahvalti yap 10da burda ol dedi 50 gram içerecek hemşiresi. Sonuçlar akşam 9da doktorum görecek hem kontrol hem sonuc gösterme benim durumum yarın akşam 9dan sonra belli olur bakalım
Aaa öyle mi
Benimkide 8-10saat ac gel sabah 8 gibi
İlk kan alınıcak sonra 75mg iciceksin bir saat sonra ve iki saat sonra olmak üzere iki kere daha kan alınacak dedi
Cok enteresan

Şeker yüklemesi için benim doktorum da laboratuvar da 10saat açlık ile sabah 8.30 da gel dedi. Saat 10a kalma ozaman kendini kötü hissedebilirsin dedi. Bu arada benim ilk gebeliğimde 50likte şeker çıktığı için 75lik içicem. Doktorum yine de sende şeker çıkacağını sanmıyorum zayıf olduğun için ama belli de olmuyor bu dedi. Alternatif olarak İnsülin ölçüm cihazı kullanabilirsin dedi ama teferruat disiplin vs zorsundum

Bir de kızlar yakın tarihler arasında ultrasona girdiğiniz oldu mu. Yani şu haftalar günde ortalama kaç gram almışsa normal acaba bebiş için. Aynı ultrasonda ardı ardına ölçüm yapılsa bile farklı çıkabilir deniyor ama kafam takıldı.

Plm123 senin kaç çıktı canım? Sınır kaç oluyor acaba.
@huriye048 siyete başlayalı bebeğim eskisi kadar hareketli değil, tatlı yemediğim için mi acaba.
Canim benim 50 gr seker yuklendi 139 cikti yukleme sonrasi. Domtor sinir 140 sen sinirdan yirtmissin dedi. Benim bebegi hareket saatleri var sanirim. Sabah kahvaltidan sonra, oglen gibi, ikindi vakti ve aksam yemeginden sonra hareketlerinde artis oluyor. Ikindi ve aksam dinlenirme hareketleniyor ve gece yataga yatinca hareketleniyor.

Selamlar anneler.. son 1 haftadır şiddetli kol ve bacak ağrısı yasıyorum. Varmi aynı sıkıntıyı yaşıyan magnezyum alıyorum.. kalsiyum da tüketmeye çalışıyorum ama ağrılarımı geçiremiyorum..

2 hurma tatlı ihtiyacımı gideriyor ama coşmak istiyorsam dondurma meyve kesiyor beni

Benim bi ara bayağa elim ayağım şişti o zaman çok ağrıdı, şişkinlik var mı bi dikkat et bakalım. Bi de sağ el bileğim karpal tunel sendromu olmuş devamlı hafif bi ağrısı var ve ona yapacak bişey de yokmuş hamilelikten olurmuş.

Tahin pekmez, 1 - 2 kaşık tatlı ihtiyacına birebir. Tavsiye ederim. Hem faydalı
Onu da sabahlari gömüyorum hic merak etme tereyagi bal pekmez aksama cikolatali seylere gecis
Çok tatlı istediğinde bir iki yaprak nane ye canım tatlı ihtiyacını kesiyormuş. Ben tatlı konusunda çok huzursuzum normalde de çok severim ama hamilelikte acayip düştüm tatlıya ve 8 kilo aldım.

Ben o kadar degildim ama ilk canimin istedigi bile sutlu tatli oldu hala devam ediyo o istek..eksi hicbir sey yemedim..o yuzden persembe seker testi var hafif tirsiyorum
ay aynı durum biz de de var canim eşim için güllaç yapiyoruz az da değil bi tepsi akşam baya baya yiyorum ben oruç tutmasam da onunla iftar yapiyorum birden çok kilo aldım 9 ayı nasıl bitircem böyle
Ben isten geliyorum (Allahtan okullar kapaniyo) bir acikiyorum yiyorum birde iftar yapiyorum bende 8 kilo oldum ne yazik ki..10la tamamlayamicam gibi duruyo gerci dert ettigim yok huzurla yiyorum esime saydim gecen bir kizdi bana ciddi ilk kez gormustum onu hala ne var yaaa falan diyorum hahahah.

2 hurma tatlı ihtiyacımı gideriyor ama coşmak istiyorsam dondurma meyve kesiyor beni
Dondurma ustune dolapta duran cikolatayi parca parca agzima atiyorum geecen puding piserken buskuvi batirdim dayaanamayip gerisini dusun ibrahim tatlisesin yasamak bu degildeki ekmek yiyisi gibi tatliya saldiriyorum

Kizlar ben sutumde sorun olursa elektrikli pompa alirim diyorum ama manuel is goruyor mu var mi bilgisi olan ? Hangisini alicaz manuel bulundurun yaninizda diyorlar her ihtimale karsi

Bugun giricem nasipse ultrasona ama senin haftanla bir değiliz birde cok takılmayın diyorlar kilosuna sonucta dogumda bile söyledikleri kilo yüzlerce gram farkedebiliyor birebir ölcüm yapamazlar

Kizlar ben sutumde sorun olursa elektrikli pompa alirim diyorum ama manuel is goruyor mu var mi bilgisi olan ? Hangisini alicaz manuel bulundurun yaninizda diyorlar her ihtimale karsi
Ben elektrikli/pilli çift taraflı pompa aldım Medela nın
Çalışmayı planladıgım icin ve benim gözümde yüksek maliyetli masraflardan oldugu icin hallettim o işi
Avent i de önermişlerdi

Kacıncı haftandasın ?
Agrılar aslında normal mesela yan yattıgım icin sol tarafım komple tutuluyor bi yarım saat ama siddetli agrı normal değil
Belki atıyorum baska bi vitamin vucudunda eksiktir

Ben elektrikli/pilli çift taraflı pompa aldım Medela nın
Çalışmayı planladıgım icin ve benim gözümde yüksek maliyetli masraflardan oldugu icin hallettim o işi
Avent i de önermişlerdi
Ben evde olacagim icin elektrikliyi ilk etapta almayim ihtiyac olursa alirim diyorumda insallah gelir sutler

Bebiş doğunca tuvalete gitmek bile lüks oluyor o yüzden bana manuel kullanmak imkansız geliyor. Ben hep iyiki elektrikli almışım demiştim. Uyuklayarak sağım yapıyordum. Hastane çantama da koymuştum dediğin gibi ama hemşire kullandırmadı. Bir çay kaşığı gelse bebeğine yeter, çok da gelmez zaten o da biberonun bulaşığına gider . Bebeğin ondan daha güçlü dedi bana.
Ortamın kalabalıklığından gerildim sinirlendim haliyle hemen gelmedi zaten hiç bilmediğim birşey, ama sık sık girişimde bulunup memeye koydum bebeğimi ve geldi.

Marka olarak benimki avent. Başlığı silikon olduğu için özellikle tercih ettim. Acıtmasın diye. Çekimi iyi ben çok memnun kaldım. Daha güçlü motora sahip olan medela ve ameda var ama hem fiyatı çok yüksek hem de başı silikon değil acıtır diye korktum. Daha önce yıllarca bunların satışını yaptım ve 200den fazla annenin göğsüne koyup bizzat denediğim için de biliyordum Aynı kişide farklı markaların avantaj ve dezavantajını.
Haaa şu da var tabii. Meme ucu yapısından dolayı bir marka birinde en iyi performansı gösterirken başka birinde başka marka daha iyi oldu. Bu yüzden bu kadar model tipi çeşitliliği var zaten

Evett şeker yüklememi yaptım diğer kan vermeler icin bekliyorum bugun full hastanedeyim belliki :)
Yavrum 34cm 811gr olmus haftasıyla günüyle uyumlu cok sükür
Osteocare kullanıyordum onu solgar ile değiştirdik
Yüzünüde göstermedi kızım iki elini birden agzına koymus bi ara birini cekti yüzünden parmak emiyordu ama yinede dönmedi
Gelecek aya kaldı bizim kime benziyor muhabbetleri

Maşaallah yavruna ölçümler çok iyi.
Şeker Sonuçların da güzel çıkar insallah . Başını öne çok eğme.
Neden değiştirdi magnezyum markasını. Daha mı etkiliymiş acaba.

En son detaylida sırtı dönüktü cok uğraştık ama inatla dönmedi renkli resim alcaktım ne güzel ama malesef hayallerim yıkılmıştı bi yüz resmi bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…