Kızlar herşeyi konuşuyoruz. Ayıptır söylemesi ama yardımcı olmak adına yazayım dedim benim popom sıkıdır ve gaz olunca bende de sıkıntı oluyor. Ya tuvalete oturucam o an yada elimle popoyu az aralıyorum çok işe yarıyor yoksa çıkmıyor
Ay bunu yazdım ama gülmeyin. Doğum sonrası da öyle oldum. Yürüdüm yürüdüm merdiven çıktım indim tuvalete koştum yoksa çıkmıyor nalet

Ciddi anlamda tatli yiyorum sonra bir pismanlik cikartmak istiyorum baya boyle serbetli tatlilardan en sonunda esime kızdım daha alma eve diye bari gullac alayim diyo oruc tutunca aksam araniyo kendisi tabii ama eve girince bende tutamiyorum pis bogazimi..off ya cidden pismanim seker cikacak bende kesin surekli aklim tatlida saglikli ne yapabilirizki muzu buzluga atip bisiler yapan vardi.muhallebi belki daha masum olur..var mi aklina gelen

Tahin pekmez, 1 - 2 kaşık tatlı ihtiyacına birebir. Tavsiye ederim. Hem faydalı

Çok tatlı istediğinde bir iki yaprak nane ye canım tatlı ihtiyacını kesiyormuş. Ben tatlı konusunda çok huzursuzum normalde de çok severim ama hamilelikte acayip düştüm tatlıya ve 8 kilo aldım.

ay aynı durum biz de de var canim eşim için güllaç yapiyoruz az da değil bi tepsi akşam baya baya yiyorum ben oruç tutmasam da onunla iftar yapiyorum birden çok kilo aldım 9 ayı nasıl bitircem böyle

T tuboz M Mimicikk kızlarr sıcak diyordunuz ya Rabbim sesinizi duymus olacakki alın size kış yağmur soğuk bol bol serinleyin dedi :)
Şey biraz abartmış olabilir mi acaba sabah gok gürültüsünden kedim ben ve kızım ödümüz koptu bütün ışıklar evime vuruyordu ama çook şükür ki serin en sevdiğim duygu serin hissetmek

Bildigin kabız oluyorsun ondan sanırım totonu sıkıstırıyorsunda cıkıyor :)
Bende ucuna kadar gelse bende yaparımda yok o kadar bile gelmiyor direk gaz bulutu içersi

Şey biraz abartmış olabilir mi acaba sabah gok gürültüsünden kedim ben ve kızım ödümüz koptu bütün ışıklar evime vuruyordu ama çook şükür ki serin en sevdiğim duygu serin hissetmek
Klima aldık biz valla bende gebe kaldıgımdan beri sıcaga gelemiyorum ki yaz kıs corapla ve yorganla yatan biriyimdir :)

Benim de öyle tatlı sevmeyen ben şerbeti baya ağzımda tutup sindiriyorm o derece bi ara dondurmaydi sonra çikolata oldu şimdi tatlı sütlü tatlı muhallebi de kesmiyor ama 3 gündür kendimi frenliyorum evden çıkmıyorum yemiyorum ☺ ramazan geleli bende bi anda kilo aldığımı hissetmeye başladım iftarlar davetler derken abarttım biraz. Sabahları pekmezle idare edecegim bakalım bi süre ne zamana kadar dayanabilirsem

Klima aldık biz valla bende gebe kaldıgımdan beri sıcaga gelemiyorum ki yaz kıs corapla ve yorganla yatan biriyimdir :)
Ay cok ihi yapmışsın baska türlü tam ferahlayamszsin ben fenalarda oluyorum hep Allah son günlerimizi kolay gecirmeyi nasp etsin. Bu arada benimde yarın şeker yüklemem var sabah ama sonucu aksam 9 ds doktoruma göstericem insallah şekerimiz yoktur tatlıyla hic aram yok ama kilomdan dolayı olabilir belki

Haberleşelim mutlaka kaçta gideceksin benim kontrolumde yarın
Bende de kilo yok yani 7kg aldım ama kilolu değilim ama ama işte deli gibi tatlı cikolata meyve vs yeme istegi var ve yiyorumda

Olsun canım 20 gün çok geç degil inşallah o zamana hiç bı seyide kalmaz en sağlıklı şekilde görürsün bebeğini

Haberleşelim mutlaka kaçta gideceksin benim kontrolumde yarın
Bende de kilo yok yani 7kg aldım ama kilolu değilim ama ama işte deli gibi tatlı cikolata meyve vs yeme istegi var ve yiyorumda
Doktorum sabah 7de kahvalti yap 10da burda ol dedi 50 gram içerecek hemşiresi. Sonuçlar akşam 9da doktorum görecek hem kontrol hem sonuc gösterme benim durumum yarın akşam 9dan sonra belli olur bakalım

Bende aynı sayfayı takipteyim çok yararlı saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…