Kizlar ben sutumde sorun olursa elektrikli pompa alirim diyorum ama manuel is goruyor mu var mi bilgisi olan ? Hangisini alicaz manuel bulundurun yaninizda diyorlar her ihtimale karsi
Evett şeker yüklememi yaptım diğer kan vermeler icin bekliyorum bugun full hastanedeyim belliki :)
Yavrum 34cm 811gr olmus haftasıyla günüyle uyumlu cok sükür
Osteocare kullanıyordum onu solgar ile değiştirdik
Yüzünüde göstermedi kızım iki elini birden agzına koymus bi ara birini cekti yüzünden parmak emiyordu ama yinede dönmedi
Gelecek aya kaldı bizim kime benziyor muhabbetleri
Günaydınlar herkese
Bugün şeker yüklemesi olan anneler inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz buraya da yazın EElwing6
ben de aventin elektriklisini aldım işe geri döneceğim için o da
Günaydın kızlar. Gece beni yatakta zıplatan bir alt baldır krampıyla uyandım. Şimdi seke seke yürüyorum son günler her gün yeni bir şişkinlik ya da ağrıyla kalkıyorum yataktan, Allah hepimize şifa versin
Kizlar ben sutumde sorun olursa elektrikli pompa alirim diyorum ama manuel is goruyor mu var mi bilgisi olan ? Hangisini alicaz manuel bulundurun yaninizda diyorlar her ihtimale karsi
Bence de elektrikli al. Lansinoh kullananlar var cevremde fiyat performans acısından memnunlar. Ben doğum sonrası alırım diye düşünüyorum, bir sürü alınacak şey var zaten onu erteledim
Maşaallah yavruna ölçümler çok iyi.
Şeker Sonuçların da güzel çıkar insallah . Başını öne çok eğme.
Neden değiştirdi magnezyum markasını. Daha mı etkiliymiş acaba.
Ah kıyamam ya bizim yüzünün resmi var ama değişmiş gene yanakları tombik tombik olmus :)
Buarada coraspin sende kullanıyordun sanırım 34.haftaya kadar devam edicem ben
Canim benim 50 gr seker yuklendi 139 cikti yukleme sonrasi. Domtor sinir 140 sen sinirdan yirtmissin dedi. Benim bebegi hareket saatleri var sanirim. Sabah kahvaltidan sonra, oglen gibi, ikindi vakti ve aksam yemeginden sonra hareketlerinde artis oluyor. Ikindi ve aksam dinlenirme hareketleniyor ve gece yataga yatinca hareketleniyor.
Manuel ben kullandim cok uzun suruyor sagmasi. O nedenle bu kez elektrikli dusunuyorum. Ozellikle catlak vs olursa pompa gerekli. Benim kiz emmeyi biraktigi icin manuel pompa surekli kullanmam gerekti ve uzun surdu. Ustelik iyi bir manueldi. Eskiler gibi degildi.
Ah kıyamam ya bizim yüzünün resmi var ama değişmiş gene yanakları tombik tombik olmus :)
Buarada coraspin sende kullanıyordun sanırım 34.haftaya kadar devam edicem ben
Günaydın kızlar. Gece beni yatakta zıplatan bir alt baldır krampıyla uyandım. Şimdi seke seke yürüyorum son günler her gün yeni bir şişkinlik ya da ağrıyla kalkıyorum yataktan, Allah hepimize şifa versin
Aaa öyle mi
Benimkide 8-10saat ac gel sabah 8 gibi
İlk kan alınıcak sonra 75mg iciceksin bir saat sonra ve iki saat sonra olmak üzere iki kere daha kan alınacak dedi
Cok enteresan
Sana bisey söyliyim mi ben gittim şimdi kan almadan glikozu içirdi kan ve idrar aldı o kadar. Bi kere kan verdim açlık kani almadı ve gerizekalı kan alan adama sordum cevap bile vermedi akşam doktoruma sorucam daha önce açlık şekeri baktırmistim ondan mı diye düşünüyorum bakalım şaşırdım bi kere kan almasına
Sana bisey söyliyim mi ben gittim şimdi kan almadan glikozu içirdi kan ve idrar aldı o kadar. Bi kere kan verdim açlık kani almadı ve gerizekalı kan alan adama sordum cevap bile vermedi akşam doktoruma sorucam daha önce açlık şekeri baktırmistim ondan mı diye düşünüyorum bakalım şaşırdım bi kere kan almasına
Cok değişik uygulamalar gercekten
Belkide dediğin gibi önceden yapıldıgı icindir
Bana bi tane aldı sonra icirdi meyvesuyunu bi saat sonra bidaha aldı sonra bi saat sonra bi daha aldı
Bendede idrar almadı mesela
Selamlar anneler.. son 1 haftadır şiddetli kol ve bacak ağrısı yasıyorum. Varmi aynı sıkıntıyı yaşıyan magnezyum alıyorum.. kalsiyum da tüketmeye çalışıyorum ama ağrılarımı geçiremiyorum..
Bende de gebeliğin ilk haftalarında huzursuz bacak sendromu gibi kol ve bacak ağrılarım vardı doktorum d vitamini ve demir ölçümü yapmıştı düşük çıkınca takviye vermişti bir süre sonra düzelmişti. Bence doktorunuza bildirin tetkik isteyebilir geçmiş olsun
Kızlar şekerim cıkmadı cok sükür
Demekki gün icinde yedigim aburcuburlar tatlılar meyveler etkilemiyormus korktugum kadar
Darısı şeker ölcümü sonucu bekleyen ve veya yeni yaptıracak olanların basına
Osteocare bendede işe yaramıyor sanki ya. Sabah akşam içiyorum ama popom ve bacağım çok ağrıyor şu sıra.
Ağrım var dedim, magnezyum kalsiyum başlamadık mı dedi. Çok oldu başlayalı ama Sonra başka bi konu girdi araya kaldı öyle . Bir sonrakine ben de sorup değiştireyim.
İlk oğlumda haftada iki gün calsimax içiyordum (içinde 1000ml kalsiyum ve D vitamini var). belki ek yaparım yine