Hayirli olsun arkadasim sana arkadas geliyor ne harika : ))Selam kızlar ben hala uzun süre biryere odaklanamadığım için takip edemiyorum dolayısıyla yorum da yazamıyorum, ama bugün dr kontrolü vardı mutluluğumu sizle paylaşmak istedim
Bugün itibariyle 13+0 ım cinsiyeti kızbenim hep içime erkek doğuyordu ama bir yanım seçim yapamasada bir yanım hep kızım olmasını istiyordu 10 taşında bir oğlum var birde kızım olacak kısmetse
Bu aradafreyahel yeni yaşın zaten sana mucizeyle geliyor nice nice yıllar mutlulukla yaşa
[/QUOTE]açı önemliymiş cinsiyet belirlemede , 12+0da açı pozisyonunu yakalayamadı bir çıkıntı var erkek gibi ama açı daha net fikir verir demişti
Bu hafta açıyı yakaladı ( neyse artık bu açı bilmiyorum tamamen Dr un dediğini paylaşıyorum :) ) büyük ihtimalle kız değişeceğini sanmıyorum ama haftaya teyit edelim dedi
Hareket eder pozisyon verirse minikler doktorlar yakalayabiliyor umarım seninde netleşir canım çok çok heyecanli
Çok şükür canım gözün aydınArkadaslar sonuclarim geldi.0 risk.cok cok sevindim
Tesekkur ederim cok naziksinizfreyahel doğum gününüz kutlu olsun, sağlık, huzurlu upuzun güzel bir ömrünüz olsun
Merhaba hanımlar,
kiminizin ilk bebeği ilk heyecanı, kiminizin 2. belki 3. bebeği, hepiniz yavrularınıza sağlıkla kavuşmak için heyecanla bekliyorsunuz, burada tabii ki aklınıza takılan, endişe duyduğunuz şeyleri de paylaşacaksınız ama bunu yaparken birbirinizi korkutmadan yapmalısınız.
Okuduğu yorumlarla endişelenen hanımlar, sizde korktuğunuzu dile getirirken kırmayın olur mu?
Sizin bedenleriniz bebeklerinizi koruyor, annem bana hamileyken ayağı takılıp 7-8 basamaklı merdivenlerden karnının üzerine düşmüş, doğum sırasında bir sürü olumsuz şeyler yaşanmış ama bakın sapasağlam ve sağlıklı bir şekilde aranızdayım, doktorlarınıza merak ettiğiniz, endişe ettiğiniz herşeyi sorun ama kendi kendinizi çok da panikletmeyin olur mu
Hepinizin heyecanı da bebekleri için telaşı da aynı, inanıyorum ve diliyorum ki her biriniz mis kokulu meleklerinize sağlıkla kavuşacaksınız, içinizi ferah tutun, olumsuz düşünceleri kafanızdan atıp pozitif düşünün.
Sağlıklı hamilelikler diliyorum, kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
Bak seninki doğruluyor :)Benim ki de t hcg 123.5 çıkmış canım.. Doktorum kız dedi cinsiyet için
Evet ben medical parkta kısmetse doğum yapacağım doktorumu da çok çok sevdim :) ya ikisi birden seni zorlar canım bence eğer memnunsan hacettepeyi değerlendir derim benMedikal park ile mi devam edeceksin ?Ben de Medicana ile Hacettepe Hastanesi arasında kaldım biliyomusun.Hacettepe’deki doktorum çok iyi ,orda yaparsam çocukta da orda devam etmek istiyorum.Çocuk doktorunu da buldum.Şimdi bir de Hacettepe’deki doktorumdan hiç kimse sıra alamıyor,dışarıdan hasta kolay kolay kabul etmiyor.Orda yaparsam özel odayı da ayarlarım(kardeşimden dolayı)ama diğer tarafta da sadece Medicanın konforu cazip geliyor.Kafam çok karışık.Bir de iki yere de aylık 300 lira para veriyorum,nasıl karar vericem bilmiyorum.Bu arada yılın ilk karı hayırlı olsun,sizin oralarda da varmı ?
Aaa bak yine teori çürüdü :)Benimki bu durumda kız mı yani? Ama doktor erkek dedi
Oh hadi gözün aydın canımArkadaslar sonuclarim geldi.0 risk.cok cok sevindim
HahaSenin yine cinsiyet belli ,benim ki cinsiyetsiz çıktı 50
Sen bugün yine doktora mi gittin kuzubenimki maşallah çok yaramazdı ya hoplamaktan zıplamaktan doğru düzgün bakamadı doktorumuz çok hareketli dedi
Eşimle evlenmeden önce bile belliydi canım Allah nasip ederse Ata koymayı çok istiyorum,yanına ikinci bir isim de olabilirHahaerkekti demi seninde canımm? İsim düşündünüzmü eşim hiç bir ismi beğenmiyor
Buarada burda da kar başladı yavaştanMedikal park ile mi devam edeceksin ?Ben de Medicana ile Hacettepe Hastanesi arasında kaldım biliyomusun.Hacettepe’deki doktorum çok iyi ,orda yaparsam çocukta da orda devam etmek istiyorum.Çocuk doktorunu da buldum.Şimdi bir de Hacettepe’deki doktorumdan hiç kimse sıra alamıyor,dışarıdan hasta kolay kolay kabul etmiyor.Orda yaparsam özel odayı da ayarlarım(kardeşimden dolayı)ama diğer tarafta da sadece Medicanın konforu cazip geliyor.Kafam çok karışık.Bir de iki yere de aylık 300 lira para veriyorum,nasıl karar vericem bilmiyorum.Bu arada yılın ilk karı hayırlı olsun,sizin oralarda da varmı ?
Yaa ne güzel maşallahbenimki maşallah çok yaramazdı ya hoplamaktan zıplamaktan doğru düzgün bakamadı doktorumuz çok hareketli dedi
Yok kızım 45lı bısey olması lazım.50 nin altı erkek üstü kız diyorlar seninki tam sınır
Gözün aydın HarikaArkadaslar sonuclarim geldi.0 risk.cok cok sevindim
Demekki bu da doğru değilYok kızım 45lı bısey olması lazım.
Buda 50li bisey bakmam lazımDemekki bu da doğru değil
Saoll canim doğru soyluyorsunBaşın sağolsun canım, bebeğin en büyük moral kaynağın olur eminimki sende onun için olabildiğince kendini çok yıpratmamaya çalış lütfen..
DNA testlerinde belli oluyor diye biliyordum canım. Ben yaptırmadım. Sordun mu cinsiyeti belli mi diye druna?O raporda yazmaz Kİ yazar Mİ
Ah canım benim kıyamam sanaKızlarrr ben ikincinin rahatlığıyla mı artık hala yüz üstü yatıyorum bi süre sonra yatamıcam zatenİnanın ağır kaldırmak dışında öyle çok dikkat de edemiyorum ilk hamileliğime göre hiç hamile gibi değilim çünkü mecburum küçük, yaramaz ve hareketli bir oğlan var ben de karnımdaki Allah a emanet. Dr. Kağan Kocatepenin videolarını izlerdim önceden de şimdi yine bakıyorum sizi rahatlatacak bir cümle kurdu "12. haftaya gelmiş bir bebek %99 sağlıklı bir bebektir ve sağlıklı bir şekilde doğar" .
Ayrıca ben tam bir ay önce ani ve beklenmedik bir şekilde babamı kaybettim.Kötü bir haber olduğu için burda da yazmadım. Zor günler geçirdim hala daha üzülüyorum ama karnımdaki öyle bir döneme denk gelmiş ki beni ayakta tutan tek şey o oldu. Onun atan kalbi oldu herşeye rağmen en tehlikeli dönemlerde üzüntüme rağmen beni bırakmadı bebeğim. Gönlünüzü ferah tutun. Bebeklerimizi doğurucaz inşallah
Evet arkadasim allah kimseye belirsizlik yasatmasin.Gözün aydın Harika
Gözün aydın canımArkadaslar sonuclarim geldi.0 risk.cok cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?