2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hayirli olsun arkadasim sana arkadas geliyor ne harika : ))
Ve cook tesekkur ederim

[/QUOTE]
Ay inş öyledir ya beklemek çok zor 1 aydır zor dayandım inş daha fazla beklemem

Tesekkur ederim cok naziksiniz

Benim ki de t hcg 123.5 çıkmış canım.. Doktorum kız dedi cinsiyet için
Bak seninki doğruluyor :)
Evet ben medical parkta kısmetse doğum yapacağım doktorumu da çok çok sevdim :) ya ikisi birden seni zorlar canım bence eğer memnunsan hacettepeyi değerlendir derim ben
Benimki bu durumda kız mı yani? Ama doktor erkek dedi
Aaa bak yine teori çürüdü :)
Arkadaslar sonuclarim geldi.0 risk.cok cok sevindim
Oh hadi gözün aydın canım

Şu saat oldu uyandığımdan beri iki dilim ekmek ve 1 bardak süt içebildim. Fena bir iştahsızlık var bende su icsem dahi midem tutuyor ya. Zorlada yiyemedim. Nereye kadar böyle gidecek acaba

benimki maşallah çok yaramazdı ya hoplamaktan zıplamaktan doğru düzgün bakamadı doktorumuz çok hareketli dedi

Buarada burda da kar başladı yavaştan
benimki maşallah çok yaramazdı ya hoplamaktan zıplamaktan doğru düzgün bakamadı doktorumuz çok hareketli dedi
Yaa ne güzel maşallah

O raporda yazmaz Kİ yazar Mİ
DNA testlerinde belli oluyor diye biliyordum canım. Ben yaptırmadım. Sordun mu cinsiyeti belli mi diye druna?
Ah canım benim kıyamam sana başın sağolsun. Allahım sabır versin sana ve ailene. Babana da rahmet diliyorum. Bu kadar acıya rağmen bu kadar yapıcı bir mesaj yazdığın içinde kendi adıma çok teşekkür ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…