2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sordum belli değil 16 haftada bakalım dedi :)

Ya kızlar 4 saattir bakamadım ne çok sayfa birikmiş alıntı yap yap:) uğraşıyorum . Bende renkli ultrason sırası için ümraniye devlete randevu aldım 2 haftaya hem gider kontrol olurum hemde cinsiyetini sorarım inşallah artık söyler ler.

mirkett hosgeldin bu ara canim eskilerden tanıdık birilerini görmek güzel. Hamileliğin Hamileligin ıyi gidiyordur inşallah. Senin cinsiyet bellimiydi belki yazmissindir ama kaçırdım sanirim

Canım geçmiş olsun acil şifalar. Insallah hrmrn atlatir .Sende kendine çok dikkat et hamilelikte hastalık zor .
Canim hayirli olsum ne guzel kizin oluyor maşallah. Sağlıkla sıhhatle al kucağına yaa bende artık cinsiyeti öğrenmek istiyorum
Canım dikkat et bol bol dinlen evdeysen de iş yapma bir süre. Insallah bir daha olmaz bebisin sağlıcakla gelir
Kızlarrrr kızııımmmmmm oluyorrrrrrr
Hayırlı olsun artık kız haberleri de çoğalmaya başladı maşallah . Sağlıkla gelsin inşallah
Rüyada görülen isimler konulsa iyi olur denilir ne güzel isim görmüşsün düşünsene başka isim gördüğünü Oğlum olursa inş ben de Ali ve ikinci isim düşünüyorum
Benimde kaç senelik hayalimdi alı koymak abimler laf arasında benden duydu onlar benden önce koydu ali ismini:)) kuzenim doğum yapacak ali arkadaşım dogum yaptı ali asaf:))) bu aralar aliler cogaldi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…