Uğraştırıyor anne babasını kerataArası bende çok beğeniyorum ama çevremde çok aras isminde bebeği olan. Valla kız olsaydı hiç isim düşünmeye gerek yoktu belliydi ama bizim bebiş ters köşe yaptı :))
Yavaaaaaş yürüüüğüü hızlı geldıınnSize gülüyorum eşim de diyor neye gülüyorsun zamanında dalga gectiğim kkulübünün müptelası oldum. Bi de sizlerle daha eğlenceli oldu yalnız yine yürüdüm
Valla sen çekiyorsun tatlım
Sordum belli değil 16 haftada bakalım dedi :)DNA testlerinde belli oluyor diye biliyordum canım. Ben yaptırmadım. Sordun mu cinsiyeti belli mi diye druna?
Ah canım benim kıyamam sanabaşın sağolsun. Allahım sabır versin sana ve ailene. Babana da rahmet diliyorum. Bu kadar acıya rağmen bu kadar yapıcı bir mesaj yazdığın içinde kendi adıma çok teşekkür ediyorum canım
Bu ne özgüven yiğidimmmm seni tanımak ıstıyorymValla sen çekiyorsun tatlımkimsenin suçu yok
Bana rakip çıkıyor habire
Yaaa koşmak varkenYavaaaaaş yürüüüğüü hızlı geldıınnBenim eşim alıştı artık oda alıssın
Komşu kahveye çağırdı , sırf muhabbetinizden gitmedimYavaaaaaş yürüüüğüü hızlı geldıınnBenim eşim alıştı artık oda alıssın
Benim hiç öyle komşularım yok,kıskandım şimdi
Beyler demek öyle mantıklı bir anlamı yok sadece isim hoş geliyor banaİkisi de hoş canım miran ne demek
Annemle kardesım geldı kızım esım ben size laf yetıstırıyorum bır yandan onlara
Ben de farklı geldiği için sordum anlama çok takılmıyorum zaten güzel geldiBeyler demek öyle mantıklı bir anlamı yok sadece isim hoş geliyor bana
Evet geldii nihayet cok tesekkur ederim : ))Aaa geldi mi sonuç ben okuyamadım öğleden sonra yazılanları henüz. Gözün aydın çok sevindim :))
Ben gayet müsaitim ohhAnnemle kardesım geldı kızım esım ben size laf yetıstırıyorum bır yandan onlaraisteklerim havada ucusuyor
Kıymetını mı bılelımmmm
Yaa bul beni tabi kiHah buldum senimutlu yıllar
Bu ne özgüven yiğidimmmm seni tanımak ıstıyorym
Kızım box eldıvenlerımızı bulmuş ellerınde bıze vuruyor evın halini düşünBen gayet müsaitim ohh
Nasıl yaptın özel olmayan bir kare var mı :)Mini cinsiyet partimizi paylastim bugun slayt halinde cok sirin oldu
Erkek mi acabaKızlaaaar sürpriz bir şekilde bebeğimi gördüm:)) 12. haftadayız biz de tahmin alabilir miyiz :))
Eki Görüntüle 2212805
Canım geçmiş olsun acil şifalar. Insallah hrmrn atlatir .Sende kendine çok dikkat et hamilelikte hastalık zor .Merhaba kızlar nasılsınız ?
Bugün hastanedeydim epeydir..
Eşim ust solunum yolu enfeksiyonu geçirdi.
Öksürük hapşırık ağrılar..Onlarla uğraşıyoruz..
İnşallah kısa sürede atlatır.Bana da geçmez çok korkuyoruz bulaşır diye maske ile geziyoruz evde.
Canim hayirli olsum ne guzel kizin oluyor maşallah. Sağlıkla sıhhatle al kucağına yaa bende artık cinsiyeti öğrenmek istiyorumSelam kızlar ben hala uzun süre biryere odaklanamadığım için takip edemiyorum dolayısıyla yorum da yazamıyorum, ama bugün dr kontrolü vardı mutluluğumu sizle paylaşmak istedim
Bugün itibariyle 13+0 ım cinsiyeti kızbenim hep içime erkek doğuyordu ama bir yanım seçim yapamasada bir yanım hep kızım olmasını istiyordu 10 taşında bir oğlum var birde kızım olacak kısmetse
Bu aradafreyahel yeni yaşın zaten sana mucizeyle geliyor nice nice yıllar mutlulukla yaşa
Canım dikkat et bol bol dinlen evdeysen de iş yapma bir süre. Insallah bir daha olmaz bebisin sağlıcakla gelirKanamam geldiilk kez oldu koşa koşa doktora gittik ultrasonda bi sıkıntı görmedi çok şükür kanama alanı yok gece falan artar rengi açık olursa diye progestan verdi . Elleri kolları oynuyordu içim rahatladı
Hayırlı olsun artık kız haberleri de çoğalmaya başladı maşallah . Sağlıkla gelsin inşallahKızlarrrr kızııımmmmmm oluyorrrrrrr
Benimde kaç senelik hayalimdi alı koymak abimler laf arasında benden duydu onlar benden önce koydu ali ismini:)) kuzenim doğum yapacak ali arkadaşım dogum yaptı ali asaf:))) bu aralar aliler cogaldi:))Rüyada görülen isimler konulsa iyi olur denilir ne güzel isim görmüşsün düşünsene başka isim gördüğünüOğlum olursa inş ben de Ali ve ikinci isim düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?