En iyisini yapmışsın, bende paylaşırım o şekil haberleri olur :) Bir kaç arkadaşım biliyor sadece.Bilen bir kac arkadas dogum gunu mesaji yazarken yeni bebisinle diye ekledi yani ben daha bir yerde paylasmadim etmedim.bende slayt yapip paylasayim dedim.
Anne enerjisi diye birşey var bana ondan gelıyorEvet aksini yapıyorsan bir kez daha şaşırtırsın beni sürprizlerle dolusun hahah
aaa süper olur canımm cok sevınırım ozellıkle yazın dusunsene 4cocuk ve bızValla süper olurdu ama belki bir gün arabayı alır gelirim senin tarafa bir yerde buluşuruz , kızlarda tanışır
Geçmiş olsun antiKuzum çok sağol bugün hiç keyfim yok.
Mide bulantısı geldi ne zamandır rahattım sabahtan beri bir eşimin peşinde bir kendi derdimde dolanıp duruyorum
Elim ağzımda midem mahvetti
Geçmiş olsun anti
Bizde kızımla eşimden kaptık gribi ben atlattım ama kızım hala kötü, sabah ve akşam nebülizatörle ventolin veriyorum.
Eşin iyi ki, hasta olunca doktorun yolunu tutuyor , benim eşim ancak ölecek gibi olsun öyle gider doktorasinir bozucu bir durum.
Arkadaşımın senin sarı şeker yaşında bir kızı var, bir de 3 aylık oğlu arada benim kızı da alıp çıkıyoruz iki kelime edemiyoruz belki 6-7 saat boyuncaAnne enerjisi diye birşey var bana ondan gelıyor
aaa süper olur canımm cok sevınırım ozellıkle yazın dusunsene 4cocuk ve bızwuu
Bana da enerji please :) bu aralar uyku mode onAnne enerjisi diye birşey var bana ondan gelıyor
aaa süper olur canımm cok sevınırım ozellıkle yazın dusunsene 4cocuk ve bızwuu
Ben anlamam bakinca sadece ole hissettim: ).saglikla gelsin : )Doktor bir tahminim var aslında ama erken dedi ben de ısrar etmedim ama tahminim var demesi bile erkek ihtimali getirdi aklıma
Benimde bir kac diyordum onlarda patavatsiz cikti ne yaziyonuz hemen bebis diye bir guzelde azarladim : ))En iyisini yapmışsın, bende paylaşırım o şekil haberleri olur :) Bir kaç arkadaşım biliyor sadece.
Valla hiç şikayet etme en iyisi o :))Çok geçmiş olsun kuzum benim.Esim sağolsun sivilce çıksa koşarak gider doktora pimpiriklidir
Şimdi ne oldu nereden çıktı tekrar anlamadım bir mide bulantısı oeydah oldu ya hem ağrıyor hem bulanıyor
Ogrendigin gunun aksami yapsin arkadaslarin cok beklemek zorunda kalma : )Eşim dalga geçer öyle emeklerim boşa gidersürpriz olması lazım arkadaşlarım çok ısrar ediyor yapalım diye
Bız annelerle arkadaslarla genelde oyun parkı olan mekanları secıyoruz bız sohbet yemek vs :)))Arkadaşımın senin sarı şeker yaşında bir kızı var, bir de 3 aylık oğlu arada benim kızı da alıp çıkıyoruz iki kelime edemiyoruz belki 6-7 saat boyuncakafamız bir dünya gün son buluyor :)))
Yazın kolay ama ya sal çimene sende geç otur :))
aman bende her zaman süper kalkmıyorum kış ayını hıc sevmiyorumBana da enerji please :) bu aralar uyku mode on
Öylesi bende de var ama fazla ortak arkadaş yok diye ses çıkartmadım :) kötü niyetle yapmamışlardır ya .Benimde bir kac diyordum onlarda patavatsiz cikti ne yaziyonuz hemen bebis diye bir guzelde azarladim : ))
Ee ne var sana mi soracagiz dediler zaten : ))Öylesi bende de var ama fazla ortak arkadaş yok diye ses çıkartmadım :) kötü niyetle yapmamışlardır ya .
Hıı bu mantıklı geldi o balonlardan hemen bulabilirlerseOgrendigin gunun aksami yapsin arkadaslarin cok beklemek zorunda kalma : )
Kışı ben de sevmiyorum ilkbahar doğumluyum ben bahar kadınıyımBız annelerle arkadaslarla genelde oyun parkı olan mekanları secıyoruz bız sohbet yemek vs :)))
Ne yapalım onada alışırızzzz
aman bende her zaman süper kalkmıyorum kış ayını hıc sevmiyorum
Cok sükür bazen daha iyiyim bazen daha kötü bulanti hapini birakmaya ugrasiyorum. Bir gün icip birgün icmiyorum simdilik bakalim ne olcak sende bir düzelme yok mu ? Kiyamam ya senin de baya zor gecti midem beni süründürecek o belli oldu bulanmasa agri var falan ama eskiye göre daha iyiyim yemek yiyebiliyorum cok sükürBence güzel ilaçlar vermiş canım. Bulantı hapı işe yarıyosa yine iyi bence ben içtiğim gibi çıkarıyorum. Daha iyisin ama geçen haftaya göre dimi
Parti malzemesi satan yerlerde var benim evimin yanindaydi hemen 10 dakikada sisirip verdiler bulurlar yaHıı bu mantıklı geldi o balonlardan hemen bulabilirlerse
Ayyyy masallah insallah benim bebisde satla uyumlu olur bu gittigimde 1 haftalik bir farkimiz var şuan o degilde benim bagirsaklar zaten calismiyor kesin bende görememCanım,doktorum o gün bağırsaklarımda şişkinlik olduğunu bununda Ultrason görüntü kalitesini düşürdüğünü söyledi.Gerçekten de bişey anlaşılmıyordu.Bir de pozisyonu uygun değildi.Fakat aynı doktor benden sonra giren Kadına %80 kız demiş.Yani görebilirse bi tahminde bulunur diye düşünüyorum.Ben sonucu almaya gittiğimde yani 1 hafta sonra öğrendim.Hatta bebeğimin haftası 13+2 olması gerekirken 14 haftalık çıkmıştı.
Ben cok kilo verdim hamilelikten onceki kilomun da asagisina indim bu sebepten doktorum al artik su ilaci dedi resmen yaklasik 1 haftadir falan duzenli kullaniyorum onun dısında ilac olarak vitamin verdi icinde d vitamini ve folik asit var falan da oldugundan onlari biraktirdi. Sadece kan ilaci vermedi ona sasirdim baya nerdeyse herkes kullaniyor cunkuBen şuan 11+6 dayım folik asite devam ediyorum, haftaya ikili sonucumu aldıgımda ilaç verirlerse yine söylerim sağlık ocağındaki dr. 16. haftadan sonra kan ilacı, d vitamini ve 1 ilaç dha vardı onları başlatıcaz demişti.
Benimde bulantı şikayetim var sürekli ama doğal yollarla bastır dedi çok kusma olan kişilere ilaç veriyorum ama benim 2 günde bir gbi şuan için çıkarmam oyuzden normal idare edebildiğin kadar et fazlalaşırsa ilaç takviyesi yaparız demişti.
Bi zararı oldugunu düşünmüyorum o ilacın sonuçta sürekli çıkarmak da zararlı doğru düzgün vitamin alamıyor olucaksın o durumda ilaç kullanmak dha mantıklı zaten.
Benim şehrim küçük de bakalım artık :)Parti malzemesi satan yerlerde var benim evimin yanindaydi hemen 10 dakikada sisirip verdiler bulurlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?