2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bilen bir kac arkadas dogum gunu mesaji yazarken yeni bebisinle diye ekledi yani ben daha bir yerde paylasmadim etmedim.bende slayt yapip paylasayim dedim.
En iyisini yapmışsın, bende paylaşırım o şekil haberleri olur :) Bir kaç arkadaşım biliyor sadece.

Evet aksini yapıyorsan bir kez daha şaşırtırsın beni sürprizlerle dolusun hahah
Anne enerjisi diye birşey var bana ondan gelıyor
Valla süper olurdu ama belki bir gün arabayı alır gelirim senin tarafa bir yerde buluşuruz , kızlarda tanışır
aaa süper olur canımm cok sevınırım ozellıkle yazın dusunsene 4cocuk ve bızwuu

Kuzum çok sağol bugün hiç keyfim yok.
Mide bulantısı geldi ne zamandır rahattım sabahtan beri bir eşimin peşinde bir kendi derdimde dolanıp duruyorum
Elim ağzımda midem mahvetti
Geçmiş olsun anti
Bizde kızımla eşimden kaptık gribi ben atlattım ama kızım hala kötü, sabah ve akşam nebülizatörle ventolin veriyorum.
Eşin iyi ki, hasta olunca doktorun yolunu tutuyor , benim eşim ancak ölecek gibi olsun öyle gider doktora sinir bozucu bir durum.

Çok geçmiş olsun kuzum benim.Esim sağolsun sivilce çıksa koşarak gider doktora pimpiriklidir
Şimdi ne oldu nereden çıktı tekrar anlamadım bir mide bulantısı oeydah oldu ya hem ağrıyor hem bulanıyor

Anne enerjisi diye birşey var bana ondan gelıyor
aaa süper olur canımm cok sevınırım ozellıkle yazın dusunsene 4cocuk ve bızwuu
Arkadaşımın senin sarı şeker yaşında bir kızı var, bir de 3 aylık oğlu arada benim kızı da alıp çıkıyoruz iki kelime edemiyoruz belki 6-7 saat boyunca kafamız bir dünya gün son buluyor :)))
Yazın kolay ama ya sal çimene sende geç otur :))

Çok geçmiş olsun kuzum benim.Esim sağolsun sivilce çıksa koşarak gider doktora pimpiriklidir
Şimdi ne oldu nereden çıktı tekrar anlamadım bir mide bulantısı oeydah oldu ya hem ağrıyor hem bulanıyor
Valla hiç şikayet etme en iyisi o :))
Sen bugün kaç kez yemek yedin, öğün atladıysan mide bulantını tetiklemiştir.
Bir de hastane kokusu cidden insanın psikolojisini bozuyor ondan da olabilir.

Bız annelerle arkadaslarla genelde oyun parkı olan mekanları secıyoruz bız sohbet yemek vs :)))
Ne yapalım onada alışırızzzz
Bana da enerji please :) bu aralar uyku mode on
aman bende her zaman süper kalkmıyorum kış ayını hıc sevmiyorum

Bence güzel ilaçlar vermiş canım. Bulantı hapı işe yarıyosa yine iyi bence ben içtiğim gibi çıkarıyorum. Daha iyisin ama geçen haftaya göre dimi
Cok sükür bazen daha iyiyim bazen daha kötü bulanti hapini birakmaya ugrasiyorum. Bir gün icip birgün icmiyorum simdilik bakalim ne olcak sende bir düzelme yok mu ? Kiyamam ya senin de baya zor gecti midem beni süründürecek o belli oldu bulanmasa agri var falan ama eskiye göre daha iyiyim yemek yiyebiliyorum cok sükür

Ayyyy masallah insallah benim bebisde satla uyumlu olur bu gittigimde 1 haftalik bir farkimiz var şuan o degilde benim bagirsaklar zaten calismiyor kesin bende göremem

Ben cok kilo verdim hamilelikten onceki kilomun da asagisina indim bu sebepten doktorum al artik su ilaci dedi resmen yaklasik 1 haftadir falan duzenli kullaniyorum onun dısında ilac olarak vitamin verdi icinde d vitamini ve folik asit var falan da oldugundan onlari biraktirdi. Sadece kan ilaci vermedi ona sasirdim baya nerdeyse herkes kullaniyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…