2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızım box eldıvenlerımızı bulmuş ellerınde bıze vuruyor evın halini düşün
Korkuyorum siz böyle enerjik çocuklardan bahsedince gerci mesleğim gereği sadece yürüsün diyen bir sürü anne suyunca bana çook eğlenceli geliyor minikler

Ayyy etrafımda bin tane de Ali olsa vazgecmem

Çenem ağrıdı gülmekten

Yakınsan ben buyur edeyim seni :)
Partenin muhabbeti sarıyor beni ben eğleniyorum açıkcası :)))
Keşke yakın otursaydık görüşürdükk
Korkuyorum siz böyle enerjik çocuklardan bahsedince gerci mesleğim gereği sadece yürüsün diyen bir sürü anne suyunca bana çook eğlenceli geliyor minikler
vallahı ben usta oldum artık eskıden de Yarısma topıgınde kaptandım yetişiyorum:)) burda görsen sadece oturup yazdıgımı dusunuyorsun bılıyorum
Allah herkese nasip etsın ınsallahh

Çok güzel ve samimi olmuş ama ben çok beğendim
Anne ve kız şıklığınız da süperdi , Allah mutluluğunuzu daim kılsın
Bilen bir kac arkadas dogum gunu mesaji yazarken yeni bebisinle diye ekledi yani ben daha bir yerde paylasmadim etmedim.bende slayt yapip paylasayim dedim.

Evet aksini yapıyorsan bir kez daha şaşırtırsın beni sürprizlerle dolusun hahah

kuzum cok geçmiş olsun eşine şifa diliyorummm... benım kızım hasta bıraz hapsırıyor bana geçerse hiç şaşmam :/ Çok dıkkat et kendıne

Kuzum çok sağol bugün hiç keyfim yok.
Mide bulantısı geldi ne zamandır rahattım sabahtan beri bir eşimin peşinde bir kendi derdimde dolanıp duruyorum
Elim ağzımda midem mahvetti

freyahel en de balon patlatıp patlatmamak da kararsızım ama ben dayanamam sanırım hemen öğrenmek istiyorum:)

Valla süper olurdu ama belki bir gün arabayı alır gelirim senin tarafa bir yerde buluşuruz , kızlarda tanışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…