Yakınsan ben buyur edeyim seni :)Benim hiç öyle komşularım yok,kıskandım şimdiYa cidden ama eğlenceli geliyor burası bazen de mi
Korkuyorum siz böyle enerjik çocuklardan bahsedinceKızım box eldıvenlerımızı bulmuş ellerınde bıze vuruyor evın halini düşün
Biz evde mini yaptik kizim icin ole buyuk birsey degil ama atayim sana : )Nasıl yaptın özel olmayan bir kare var mı :)
Ayyy etrafımda bin tane de Ali olsa vazgecmemYa kızlar 4 saattir bakamadım ne çok sayfa birikmiş alıntı yap yap:) uğraşıyorum . Bende renkli ultrason sırası için ümraniye devlete randevu aldım 2 haftaya hem gider kontrol olurum hemde cinsiyetini sorarım inşallah artık söyler ler.
@mirkett hosgeldin bu ara canim eskilerden tanıdık birilerini görmek güzel. Hamileliğin Hamileligin ıyi gidiyordur inşallah. Senin cinsiyet bellimiydi belki yazmissindir ama kaçırdım sanirim
Canım geçmiş olsun acil şifalar. Insallah hrmrn atlatir .Sende kendine çok dikkat et hamilelikte hastalık zor .
Canim hayirli olsum ne guzel kizin oluyor maşallah. Sağlıkla sıhhatle al kucağına yaa bende artık cinsiyeti öğrenmek istiyorum
Canım dikkat et bol bol dinlen evdeysen de iş yapma bir süre. Insallah bir daha olmaz bebisin sağlıcakla gelir
Hayırlı olsun artık kız haberleri de çoğalmaya başladı maşallah . Sağlıkla gelsin inşallah
Benimde kaç senelik hayalimdi alı koymak abimler laf arasında benden duydu onlar benden önce koydu ali ismini:)) kuzenim doğum yapacak ali arkadaşım dogum yaptı ali asaf:))) bu aralar aliler cogaldi:))
Ooo türkiyenin diğer ucundayım :) ne isterdim gelmekYakınsan ben buyur edeyim seni :)
Partenin muhabbeti sarıyor beniben eğleniyorum açıkcası :)))
Hii zahmet etceksin canım teşekkür ederimBiz evde mini yaptik kizim icin ole buyuk birsey degil ama atayim sana : )
Çok güzel ve samimi olmuş ama ben çok beğendimMini cinsiyet partimizi paylastim bugun slayt halinde cok sirin oldu
Hayırlı olsunKızlarrrr kızııımmmmmm oluyorrrrrrr
Çenem ağrıdı gülmekten
Keşke yakın otursaydık görüşürdükkYakınsan ben buyur edeyim seni :)
Partenin muhabbeti sarıyor beniben eğleniyorum açıkcası :)))
vallahı ben usta oldum artık eskıden de Yarısma topıgınde kaptandım yetişiyorum:)) burda görsen sadece oturup yazdıgımı dusunuyorsun bılıyorumKorkuyorum siz böyle enerjik çocuklardan bahsedincegerci mesleğim gereği sadece yürüsün diyen bir sürü anne suyunca bana çook eğlenceli geliyor minikler
Bilen bir kac arkadas dogum gunu mesaji yazarken yeni bebisinle diye ekledi yani ben daha bir yerde paylasmadim etmedim.bende slayt yapip paylasayim dedim.Çok güzel ve samimi olmuş ama ben çok beğendim
Anne ve kız şıklığınız da süperdi , Allah mutluluğunuzu daim kılsın
Evet aksini yapıyorsan bir kez daha şaşırtırsın beni sürprizlerle dolusun hahahKeşke yakın otursaydık görüşürdükk
vallahı ben usta oldum artık eskıden de Yarısma topıgınde kaptandım yetişiyorum:)) burda görsen sadece oturup yazdıgımı dusunuyorsun bılıyorum
Allah herkese nasip etsın ınsallahh
kuzum cok geçmiş olsun eşine şifa diliyorummm... benım kızım hasta bıraz hapsırıyor bana geçerse hiç şaşmam :/ Çok dıkkat et kendıne
İnşâAllah sende sağlıkla kucağına alırsın canım. Bursa'da oturuyorlar :)Aa çok sevindirdin beni normal doğum diyince :) nerde oturuyor ablan ankarada ise doktor önerebilirmisin :)
Ben biliyordum ki zaten iste kizim icin.bilmiyormus gibi davranip ya eğlenceli oluyor : )freyahel en de balon patlatıp patlatmamak da kararsızım ama ben dayanamam sanırım hemen öğrenmek istiyorum:)
Yaa bana da atar mısın canım çok merak ettimm biz de ctesi yapacağız inşallah :)Ben biliyordum ki zaten iste kizim icin.bilmiyormus gibi davranip ya eğlenceli oluyor : )
Eşim dalga geçer öyle emeklerim boşa giderBen biliyordum ki zaten iste kizim icin.bilmiyormus gibi davranip ya eğlenceli oluyor : )
Doktor bir tahminim var aslında ama erken dedi ben de ısrar etmedim ama tahminim var demesi bile erkek ihtimali getirdi aklımaErkek mi acaba
Valla süper olurdu ama belki bir gün arabayı alır gelirim senin tarafa bir yerde buluşuruz , kızlarda tanışırKeşke yakın otursaydık görüşürdükk
vallahı ben usta oldum artık eskıden de Yarısma topıgınde kaptandım yetişiyorum:)) burda görsen sadece oturup yazdıgımı dusunuyorsun bılıyorum
Allah herkese nasip etsın ınsallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?