2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok geçmiş olsun canım bol bol dua edicem

İsyer istemez insan korkuyor ama allah büyük hep aynı olcak değil yaaa inşallh kucagına sağ salim alırsın canım

Hepimiz o pitpiti duyup rahatlamak icin gun sayiyoruz ama bence ondan sonrada 2li 3 lu test vs diye baslicaz:))

Cinsiyet dönemi de çok heyecanlı geçiyor :)
Sonra ilk hareketleri hissetmeler, bir süre tekmesini hissedemeyince acaba birşey mi oldu diye endişelenmeler. Böyle böyle geçicek aylar, mayıs olunca da başlayacak teker teker doğumlar :)

Rabbime cok sukur bebeklerimin amniyon zarlari varmis bugun cok kotu gittim hastaneye detayli flimler cekildi. İkizler burcunda ikiz bebislerim olacak insaAllah . dua eden herkestwn Allah razi olsun

Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim de yarın kontrolüm bana da dua edin :)

Benim 6+1 iken kesem görüldü ama minicik bir keseydi..Kalbide duymadık henüz..şu anda 6+5 im cuma günü tekrar gideceğim..Neden bu kadar yavaş ilerliyor ki
Canım 7. Haftada net duyarsın insallah. Ben kızımda da öyleydi 5de kese görüldü 7de kalp...
Bu gebelıkte 5+5de keseyı gördüm kalp ıcın bır hafta beklıycem.. geç döllendi tabi oda var bizde...

Canım 7. Haftada net duyarsın insallah. Ben kızımda da öyleydi 5de kese görüldü 7de kalp...
Bu gebelıkte 5+5de keseyı gördüm kalp ıcın bır hafta beklıycem.. geç döllendi tabi oda var bizde...

O geç döllenme nasil anlaşılıyor ki canım yani benim de öyle olabilir mi acaba ondan yavaş ilerleyebilir mi ?

O geç döllenme nasil anlaşılıyor ki canım yani benim de öyle olabilir mi acaba ondan yavaş ilerleyebilir mi ?
Mesela benım 26agustos son regl ama bır hafta geride şuan.. ben doktora gitmeden önce kan verdiğimde değerimden anlamıştım.
Geçen perşembe keseyi gördüğümde kagıtta yazan tahmınım dogru çıktı. Zaten doktor ölçtü ama bu net degıl kalp atısında daha net anlarız dedi. Bunlar onemli degıl canım takılma. Benım kızımda geç dollenmıştı mesela yanı ama sonradan buyudukce gelısım surecı one geçmışti... bunlar genelde olan seyler. Senın ultrosnda kenarında yazıyordur ben göremedım burdan

kızlar benim kasık ağrım var 4+6 oldum bugun korkmaya başladım yaşıyan varmı aranızda
Canım bende 6+0 haftadayım 2 haftadır kasık ağrılarım var yerleşme rahim büyümesinden kaynaklı ağrılardır sırt üstü uzanıp ayaklarının altına yastık koy ve ayaklarını sıcak tut

Az önce otururken bacağımdan sıvı aktığını hissettim. Baya akışkan hafif kaygan ılık bir su.. Böyle birşey yaşayan oldu mu? Normalde hiç akıntım da yoktu sizce neden olur.

Öyle tabi erkegin adi var demişler bu bebeğim kiz da olsa erkek te olsa kordon baglatacam çok yiprandim bu yasta üst üste doğumlar Hayirlisiyla doğum sezeryanla yapip baglatacam

Yaşın daha çok küçük degil mi bağlatmak için başka yöntem düşünsen bağlamanın geri dönüşü yok Rabbim zamanla ne cikarır insanın önüne bilinmez

Az önce otururken bacağımdan sıvı aktığını hissettim. Baya akışkan hafif kaygan ılık bir su.. Böyle birşey yaşayan oldu mu? Normalde hiç akıntım da yoktu sizce neden olur.
Wala daha önce öyle biş olmadı duymadımda inş önemli bişey değildir doktorunu arama imkanın varsa bi ara istersen

Aynısı bende oldu bir ara hatta altıma kaçırdım sandım biraz.Ama korkulacak bir şey çıkmadı normal akıntıdir dedi doktor

Wala daha önce öyle biş olmadı duymadımda inş önemli bişey değildir doktorunu arama imkanın varsa bi ara istersen
Malesef doktorumun numaraydı yok. Düzenli gittiğim Bi doktor da yok henüz. Sağlık ocağındaki hemşireyi aradım yarın doktora git dedi.. Ama endişeliyim. Acile gitsem kadın doğum doktoru yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…