Çok geçmiş olsun canımBugun doktora gttik hanimlar dun kanamakanamam ostu acilde igne olmustum bugun de doktorum 10 gun rapor verdi calismiycam hatta yataktan hic kalmiycam haftaya da ilaca basliycaz haftaya kalp atimini duyabiliriz ama Allaha emanet dedi yani kanama durmazsa yapacak bi sey yok Rabbm herkesn bebegini korusun insallah
Her hali her ufacık bir bilgi nasılda mutlu ediyor bizleri çok şükürSağol canım amin inşallah duyarsın sen de için rahat olsun :) Ama dinletmedi bebeğe zararı olur 8. Haftada dinletebilirim anca dedi
Merhaba, geç döllenme mi olmuş sizde de? Drunuz ne dedi?Kızlar selam doktora gittk sat a göre 7+5 olmasına rağmen ultrasonda 5+1 çıktı tahmini 29 mayısken 17 haziranda doğum olur dedi doktor o yüzden sadece keseyi görebildik.
İsyer istemez insan korkuyor ama allah büyük hep aynı olcak değil yaaa inşallh kucagına sağ salim alırsın canımGeçen perşembe gittim doktora ozaman yoktu rahattım cumadan sonra başladı önümüzdeki pazartesi gidecektim doktora tekrar ama sanırım erken gitmem gerekecek bulantı nedeniyle gidince yazdırırım artık yeterki iyi olsun ben razıyım ilk gebeliğim düşük oldu bundada korkuyorum aynısı olacak diye
Hepimiz o pitpiti duyup rahatlamak icin gun sayiyoruz ama bence ondan sonrada 2li 3 lu test vs diye baslicaz:))
Benimde ara ara oluyor dr normal olur demişti çok fazlaysa dr a görün hafifse ve geçiyorsa sorun değil canımkızlar benim kasık ağrım var 4+6 oldum bugun korkmaya başladım yaşıyan varmı aranızda
Ay ne güzel söyledin :))Cinsiyet dönemi de çok heyecanlı geçiyor :)
Sonra ilk hareketleri hissetmeler, bir süre tekmesini hissedemeyince acaba birşey mi oldu diye endişelenmeler. Böyle böyle geçicek aylar, mayıs olunca da başlayacak teker teker doğumlar :)
Alttan baktı mı peki ?Kızlar selam doktora gittk sat a göre 7+5 olmasına rağmen ultrasonda 5+1 çıktı tahmini 29 mayısken 17 haziranda doğum olur dedi doktor o yüzden sadece keseyi görebildik.
3 hafta sonraya randevu verdi canımBebisler hep geriden geldi sanki. Zamanla ara kapanir canim. Kalp atisi icin ne zaman gideceksin?
Aynen ben zaten tahmin ediyordum reglim 5 gün geçince 27 ile öğrendim gebeliğiMerhaba, geç döllenme mi olmuş sizde de? Drunuz ne dedi?
Yok canım bakmadı karından baktıAlttan baktı mı peki ?
Rabbime cok sukur bebeklerimin amniyon zarlari varmis bugun cok kotu gittim hastaneye detayli flimler cekildi. İkizler burcunda ikiz bebislerim olacak insaAllah . dua eden herkestwn Allah razi olsun
Canım 7. Haftada net duyarsın insallah. Ben kızımda da öyleydi 5de kese görüldü 7de kalp...Benim 6+1 iken kesem görüldü ama minicik bir keseydi..Kalbide duymadık henüz..şu anda 6+5 im cuma günü tekrar gideceğim..Neden bu kadar yavaş ilerliyor ki
Canım 7. Haftada net duyarsın insallah. Ben kızımda da öyleydi 5de kese görüldü 7de kalp...
Bu gebelıkte 5+5de keseyı gördüm kalp ıcın bır hafta beklıycem.. geç döllendi tabi oda var bizde...
Mesela benım 26agustos son regl ama bır hafta geride şuan.. ben doktora gitmeden önce kan verdiğimde değerimden anlamıştım.O geç döllenme nasil anlaşılıyor ki canım yani benim de öyle olabilir mi acaba ondan yavaş ilerleyebilir mi ?
Canım bende 6+0 haftadayım 2 haftadır kasık ağrılarım var yerleşme rahim büyümesinden kaynaklı ağrılardır sırt üstü uzanıp ayaklarının altına yastık koy ve ayaklarını sıcak tutkızlar benim kasık ağrım var 4+6 oldum bugun korkmaya başladım yaşıyan varmı aranızda
Mesela hesap yapılınca benım 7+1 olmam gerekıyor ama ben 6+2 m ve bu hıc onemli degılO geç döllenme nasil anlaşılıyor ki canım yani benim de öyle olabilir mi acaba ondan yavaş ilerleyebilir mi ?
Öyle tabi erkegin adi var demişler bu bebeğim kiz da olsa erkek te olsa kordon baglatacam çok yiprandim bu yasta üst üste doğumlar Hayirlisiyla doğum sezeryanla yapip baglatacam
Wala daha önce öyle biş olmadı duymadımda inş önemli bişey değildir doktorunu arama imkanın varsa bi ara istersenAz önce otururken bacağımdan sıvı aktığını hissettim. Baya akışkan hafif kaygan ılık bir su.. Böyle birşey yaşayan oldu mu? Normalde hiç akıntım da yoktu sizce neden olur.
Az önce otururken bacağımdan sıvı aktığını hissettim. Baya akışkan hafif kaygan ılık bir su.. Böyle birşey yaşayan oldu mu? Normalde hiç akıntım da yoktu sizce neden olur.
Malesef doktorumun numaraydı yok. Düzenli gittiğim Bi doktor da yok henüz. Sağlık ocağındaki hemşireyi aradım yarın doktora git dedi.. Ama endişeliyim. Acile gitsem kadın doğum doktoru yokturWala daha önce öyle biş olmadı duymadımda inş önemli bişey değildir doktorunu arama imkanın varsa bi ara istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?