2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gozunaydin canim ben de kese icin 5+5 te gitmeyi dusunuyorum karindan mi göründü
Allah razi olsun canim. Evet karından göründü sat a göre geç döllenme olmuş o yüzden ultrason a uyucaz artik haftaya tekrar gel dedi kalp atışı için hayırlısıyla pıt pıtı duyarsam rahatlayacagim ilk bebeğim değil ama insan bi heyecan yapıyor yinede

Bende aynı durumdayım ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum yemek malzemesi hatta lokanta görünce bile midem bulanıyor çerez meyve falan yiyorum nasıl olacak böyle bilmiyorum
Bende ayni durumdaydim canim hayatim felc oldu resmen mide yanmasi bulantisj ard arda gecmiyordu. Hamilelikte rennie yada gaviston kullanilabiliyormus bence almalisin bende cok direndi m ama olmuyor . simdi rahatladim. Bu arada doktor verdi

Tek yumurta ikizi sahaneKucagina aldigin gunleri de gor insallah canim
Sagol canim . cok korkuyorum hamilikleri zor geciyormus ve cogu erken dogum . hayirlisiyla sagliklariyla kucagimiza aliriz insaAllah . ben sarisinim esimde ben gibi bi de rekli gozluyuz bugun espri yapiyoduk bizim ikizlercok dikkat cekecekler

Bende ayni durumdaydim canim hayatim felc oldu resmen mide yanmasi bulantisj ard arda gecmiyordu. Hamilelikte rennie yada gaviston kullanilabiliyormus bence almalisin bende cok direndi m ama olmuyor . simdi rahatladim. Bu arada doktor verdi

Geçen perşembe gittim doktora ozaman yoktu rahattım cumadan sonra başladı önümüzdeki pazartesi gidecektim doktora tekrar ama sanırım erken gitmem gerekecek bulantı nedeniyle gidince yazdırırım artık yeterki iyi olsun ben razıyım ilk gebeliğim düşük oldu bundada korkuyorum aynısı olacak diye

Sagol canim . cok korkuyorum hamilikleri zor geciyormus ve cogu erken dogum . hayirlisiyla sagliklariyla kucagimiza aliriz insaAllah . ben sarisinim esimde ben gibi bi de rekli gozluyuz bugun espri yapiyoduk bizim ikizlercok dikkat cekecekler
Canim her hamilelik bir degil. Hic karsilastirma yapma. Insallah bundan sonra cok rahat ve huzurlu bir hamilelik yaşarsin.
Sarışın bebişler geliyor desene. Maşallah onlara

Reactions: H E

En samimi arkadaşımın hamileliği bu şekilde geçti kızlar, şakır şakır kanaması vardı ilk aylarda her kontrolde bebeğin iyi olduğunu öğrenip döndü evine ve sağlıkla da kucağına aldı Allaha şükür.
Siz de moralinizi bozmayın, sadece çok dikkat edin kendinize, fırsat buldukça yatın dinlenin, bırakın evler pis kalsın yemek olmasın.

Nekadar canım scaba doğum ücreti sezeryan ? Bende orayı ve o doktoru duydum daha öncede adnan bey koru hastanesinde görev yapmış

Bebegi gorduyseler tektir canim. Cogul gebelikte kesin karari ultrason gorjntusu belirliyor. Benim iki kucuk embriyom goruldu. Tek kesedelr hemde teyzesi tek yumurta ikizleriymis
Görüldü canım ama doktor bişey demedi. Ultrason görüntüsünü atabilirmisin bak benimki böyle.

Eklentiler

• 33CC49DB-77B2-4037-A5EB-E5ED6F07CE21.webp
    12 KB · Görüntüleme: 79
Bir kız ve bir erkek hamileliği geçirdiğim için karşılaştırma yapabiliyorum. İkisinde de ciddi şekilde midem bulanmadı, kokulara hassaslık oldu, et yiyemedim vs. Ama mesela oğlumda bir kere istifra ettim çay hiç içemedim ilk 3 ay, tadı kötü geldi niyeyse.

Canımın çektiklerini karşılaştırınca da aynı oğlumdaki gibi ekşi şeyler istiyorum yine. Bu da mı erkek acaba diye düşünüyorum o yüzden.

Ama kalbimden geçen kız, Allahın takdiri tabiki, önce sağlık ama kızıma bir kız kardeş çok istiyorum.

Bir de çin takvimi ben de hep tuttu, bu sefer de kız diyor, merakla bekliyoruz bakalım.

Benim 6+1 iken kesem görüldü ama minicik bir keseydi..Kalbide duymadık henüz..şu anda 6+5 im cuma günü tekrar gideceğim..Neden bu kadar yavaş ilerliyor ki

Benim 6+1 iken kesem görüldü ama minicik bir keseydi..Kalbide duymadık henüz..şu anda 6+5 im cuma günü tekrar gideceğim..Neden bu kadar yavaş ilerliyor ki

Ben de aynıyım canım, 6+1 iken kese görüldü ama bebeği göremedik. Bu hafta çarşamba gidicem tekrar. Ultrason cihazı mı iyi değil acaba bilemiyorum.

Cihazin kalitesini bilemiyorum canım ama bölgenin en iyi hastanelerinden birisi..
Cihazları umarim iyidir..

Ben de aynıyım canım, 6+1 iken kese görüldü ama bebeği göremedik. Bu hafta çarşamba gidicem tekrar. Ultrason cihazı mı iyi değil acaba bilemiyorum.
Erken haftalarda karından görmek zor oluyor. Vajinal ultrason daha net sonuç veriyor ama ondan da çekiniyoruz zarar verirse diye.
Ben de yarın 6+3 te gidicem inşallah görürüm kalp atışını. Stres bastı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…