- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Olabilir aslında benim bir oğlum var ona hamileyken hiç bulantı kusma olmamıştıGebelikte çok mide bulantısı kusması olanların kızı oluyormuş diye bir şey duydum kızlar :)) daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Benim hiç bulantım kusmam yok o yüzden merak ediyorum
İstanbuldaysan hastane cihazları ile bilgi verebilirim :)Cihazin kalitesini bilemiyorum canım ama bölgenin en iyi hastanelerinden birisi..
Cihazları umarim iyidir..
Benim olmustu canim. 5. haftaya gecince agrilar da gecti. 5+3 oldum. Şu an hic agrim yok. Sadece gogus hassasiyetim basladi.kızlar benim kasık ağrım var 4+6 oldum bugun korkmaya başladım yaşıyan varmı aranızda
İstanbuldaysan hastane cihazları ile bilgi verebilirim :)
hangı hastane grup hastaneleri ise eşim yıne bilir buyuk ıhtımalle ?İzmir de yaşıyorum canım.
Ultrason görüntüsünü göstersem bir yerinden anlaşılır mı ?
Bebisler hep geriden geldi sanki. Zamanla ara kapanir canim. Kalp atisi icin ne zaman gideceksin?Kızlar selam doktora gittk sat a göre 7+5 olmasına rağmen ultrasonda 5+1 çıktı tahmini 29 mayısken 17 haziranda doğum olur dedi doktor o yüzden sadece keseyi görebildik.
Çok sevindim dinletti mi doktor yoksa sadece gördünüz müBenim de sata göre 6+0 ultrasonda 5+5 dedi. Biz de bugün duyduk kalp atışını
hangı hastane grup hastaneleri ise eşim yıne bilir buyuk ıhtımalle ?
İstanbuldaysan hastane cihazları ile bilgi verebilirim :)
Eve giidnce eşime sorayım buyuk ıhtımalle biliyodur . Ultrasonla ilgili hiçbirşey bılmıyorum . Çünkü benımde ilk gebeliğim ve bir ultrason kağıdım bile yokKent Hastanesi ..
Birde kese çapı nerede yazıyor onuda bulamadım
anım eşim daha çok buyuk özel hastanelere hizmet veriyor. Ama akşam yınede sorarım. Biliyorsa sana bilgi veririm .. Mesela medipol hastanesıne cihaz satıyorlar onu bılıyorumBen iki doğumumu da medipol bağcılarda yaptım canım, onların cihazlar iyiydi sanki. Randevu almak çok zor olduğu için şimdilik başakşehir tıp merkezine gidiyorum bizim sitedeki küçük bir hastane. Bilir misin acaba onların cihazları da?
Gs dediği kese çapı sanırım.Kent Hastanesi ..
Yukarıda orta kısımda yazıyor foto çok et değil ama 14 diye okudum ben canım. Umarım doğru yerdir :)Kent Hastanesi ..
Kent hastanesinden memnun musunuz doktorunuz kim?Kent Hastanesi ..
Zencefil ile bal karistirip ye canim gecmis olsun korkma bebek icin zarari yok:)
Geçmiş olsun canım , bal karabiber fln denesen ?
Bir bardak ılık suya az limon az bal katıp içtim öksürüğüm geçti baya
zencefil bal limon
Geçmiş olsun
Sıcak suyun içine çok az toz zencefil,bir tatlı kaşığı bal birkaç damla limon sık ve karıştıra karıştıra iç,çünkü dibine çöküyor,geçmiş olsun
Ben oğluma hamileyken aşırı bulantım olurdu. 7. Aya kadar acillerde geçirdim. Kız bebek erkek bebek farketmiyor bence.Gebelikte çok mide bulantısı kusması olanların kızı oluyormuş diye bir şey duydum kızlar :)) daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Benim hiç bulantım kusmam yok o yüzden merak ediyorum
Amiiinİnşallah allah büyük o günde gelir
Çok teşekkür ederim. Deneyeceğim.Bir havluyu ütüyle ısıtıp sürekli goğüs kafesine koy soğuduğunda tekrar ısıt koy bak hemen nasıl geçicek çok işe yarıyor gerçekten eşin akşam ısıtıp sırtınada bir tane havlu koysun sabah bişeyin kalmaz inşallah çok geçmiş olsun canım
Kent hastanesinden memnun musunuz doktorunuz kim?
Fiyatlar nasıl? Ben daha doktora karar veremedim arayıştayım. Aklımda kent hastanesi de var
Çok şükürEvet hatirladim canim konusmustuk hamdolsun bugunlerimize
Hepimiz o pitpiti duyup rahatlamak icin gun sayiyoruz ama bence ondan sonrada 2li 3 lu test vs diye baslicaz:))Allah razi olsun canim. Evet karından göründü sat a göre geç döllenme olmuş o yüzden ultrason a uyucaz artik haftaya tekrar gel dedi kalp atışı için hayırlısıyla pıt pıtı duyarsam rahatlayacagim ilk bebeğim değil ama insan bi heyecan yapıyor yinede
Ayyy bende sürekli kese fotografına bakıp duruyom sanki çok bişey varmış gibi çok mutlu oluyorum bakıncaÇok şükür.. O sinirle hastanede pek anlamadım ama şimdi izleyip duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?