2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Olabilir aslında benim bir oğlum var ona hamileyken hiç bulantı kusma olmamıştı

Reactions: H E
Kızlar selam doktora gittk sat a göre 7+5 olmasına rağmen ultrasonda 5+1 çıktı tahmini 29 mayısken 17 haziranda doğum olur dedi doktor o yüzden sadece keseyi görebildik.
Bebisler hep geriden geldi sanki. Zamanla ara kapanir canim. Kalp atisi icin ne zaman gideceksin?

İstanbuldaysan hastane cihazları ile bilgi verebilirim :)

Ben iki doğumumu da medipol bağcılarda yaptım canım, onların cihazlar iyiydi sanki. Randevu almak çok zor olduğu için şimdilik başakşehir tıp merkezine gidiyorum bizim sitedeki küçük bir hastane. Bilir misin acaba onların cihazları da?

Reactions: H E
Kent Hastanesi ..
Birde kese çapı nerede yazıyor onuda bulamadım
Eve giidnce eşime sorayım buyuk ıhtımalle biliyodur . Ultrasonla ilgili hiçbirşey bılmıyorum . Çünkü benımde ilk gebeliğim ve bir ultrason kağıdım bile yok 4 Haftalık benım ufaklık daha
anım eşim daha çok buyuk özel hastanelere hizmet veriyor. Ama akşam yınede sorarım. Biliyorsa sana bilgi veririm .. Mesela medipol hastanesıne cihaz satıyorlar onu bılıyorum

Zencefil ile bal karistirip ye canim gecmis olsun korkma bebek icin zarari yok:)

Geçmiş olsun canım , bal karabiber fln denesen ?

Bir bardak ılık suya az limon az bal katıp içtim öksürüğüm geçti baya

zencefil bal limon
Geçmiş olsun

Sıcak suyun içine çok az toz zencefil,bir tatlı kaşığı bal birkaç damla limon sık ve karıştıra karıştıra iç,çünkü dibine çöküyor,geçmiş olsun

Sağolun hanımlar. Tek tek deneyeceğim. Sesimde kısıldı. Bugün ders işkence gibi geçti. Bir an önce toparlanırım inş. Teşekkür ederim tekrar.
Ben oğluma hamileyken aşırı bulantım olurdu. 7. Aya kadar acillerde geçirdim. Kız bebek erkek bebek farketmiyor bence.
İnşallah allah büyük o günde gelir
Amiiin
Çok teşekkür ederim. Deneyeceğim.

Kent hastanesinden memnun musunuz doktorunuz kim?
Fiyatlar nasıl? Ben daha doktora karar veremedim arayıştayım. Aklımda kent hastanesi de var

Ben çok memnunum canım ama SGK anlaşmalı değil..
Allianz Sigortaliyim fakat doğum paketi yaptirmadigim için ücretli gidiyorum muayenelere.

Doktorum Orçun Sezer müthiş bir doktor çok bilgili.

Muayene ücreti 350 TL

Hepimiz o pitpiti duyup rahatlamak icin gun sayiyoruz ama bence ondan sonrada 2li 3 lu test vs diye baslicaz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…