2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar merhaba. Malum bugün dr.a gittim karından görmedi ve alttan baktı biraz uğraştı gördü keseyi ve 6+0 birsürü test istedi ve 2 hafta sonra gel dedi. Bu testleri sizde yaptınız mı? Yarın sabahtan şehir dışına gideceğim annemi hastaneye götüreceğim Sakaryada yarın hızlıca bir dr. bulup sormaya çalışacağım olmadı Çarşamba başka bir dr. gideceğim. Benim bebişimin bir resmi bile yokAcil bir dr. seçmem lazım sanırım.

Eklentiler

• 1.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 95
  • 2.webp
    20 KB · Görüntüleme: 65
  • 3.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 65
  • 4.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 84
Benden istemedi canım bi kan testi yaptı okadar

Reactions: BYV
Benden de aldılar canım bunları merak etme benimde toxoplazma negatif çıktı şuan tek sorun olan o onada biraz dikkat edersen hiç bir sıkıntı olmaz dedi şeker biraz yüksek çıkmış ama senin ona bi baktır gebelikte şeker önemli çocuğun ve senin sağlığın için sağlıkla kucağına alırsın umarım :)

Benim 6 yaşında bir kızım var evlendigim ay hamile kalmıştım iki ay önce kimyasal dusuk yasadim 30 yaşındayım şimdi kese falan göründü ama batmalar ve ağrılar öle uykudan uyandıracak kadar dııl ama batma var bende de anlamadım çok korkuyorum bu arada sen kaç yaşındasın bide bu batmalar şiddetli miydi canım şimdide oluyor mu

Son düzenleme:
Su serpildi içime :) Tek negatif beklemediğim ise toxoplazma idi o nasıl öyle çıktı şaşırdım. çocukluğumdan beri hep kedi köpek vardı evde. Hatta şuanda 4 tane kedi evladım var. Şuanda onların kumlarını maske ve eldivenle temizliyorum. Aşıları zaten düzenli oluyor. İnşallah sorun yaşamadan atlatırım şu dönemi

Valla aynen bende saskinim o toxoplazma olayına hep kedim vardı evde hep sokak hayvanlariyla filan haşır neşir bi insandım son 8 yıldır da bir kızım var tabi annemde kalmak zorunda kaldı o ayrı :)

Birde sanırım kum temizleme işini bir kaç aylığına eşine devretsen daha iyi olur gerçi aşili ve dışardan yemek yemeyen dışarı çıkmayan hayvanlarda sorun olmuyormuş ama olsun :)

Valla aynen bende saskinim o toxoplazma olayına hep kedim vardı evde hep sokak hayvanlariyla filan haşır neşir bi insandım son 8 yıldır da bir kızım var tabi annemde kalmak zorunda kaldı o ayrı :)
Kedi candır Yanınıza alma ihtimaliniz yok mu? Bir bebeğin bir patili ile büyümesi muhteşem ve onun için çok faydalı birşey. İnşallah benim bebeğimin 3 abisi 1 ablası ile büyüyecek.

Birde sanırım kum temizleme işini bir kaç aylığına eşine devretsen daha iyi olur gerçi aşili ve dışardan yemek yemeyen dışarı çıkmayan hayvanlarda sorun olmuyormuş ama olsun :)
Valla bu halimle birde onun istifrasını temizlemeyeyim. Onun midesi çok hassas kendi şeyine bile öğürmeye başlar Günlük temizliği ben maske eldiven yapıyorum. Ama komple değiştirme işini haftada bir kadın geliyor ona yaptıracağım bundan sonra.

Canım benimde bağışıklığım yok toksoplazmaya ve doktor asla kedi köpeğe yaklaşmamı söyledi eti çok iyi pişirmemi ve yeşillikleri iyi yıkamamı istedi. Gebelikte bu çok tehlikeliymiş canım zor biliyorum ama yerinde olsam doğuma kadar kedileri birine verirdim eğer verme şansın varsa :/ Allah korusun bebeğin sakat doğma olasılığı bile var bulaşırsa.

Canım onlardan asla ve asla vazgeçmem. Şöyle benim 4 evladımda 15 günde bir tırnakları kesiliyor ve vet kontrolünden geçiyor. Tüm aşıları tamamen düzenlidir ve hepsinin maşallahı var ayrıca değişmediyse toxoplazma yok testini yaptırmıştım daha önce evden dışarı çıkmazlar ve mamalarıda kaliteli. Tek uzak durmam gereken şu aşamadı sokaktaki canlar. Ben sebzeleri sirke ile yıkıyorum ve etide zaten çok pişmiş yiyebiliyorum:) Allahın izni ile sorunsuz geçiririm inşallah.

Rabbime cok sukur bebeklerimin amniyon zarlari varmis bugun cok kotu gittim hastaneye detayli flimler cekildi. İkizler burcunda ikiz bebislerim olacak insaAllah . dua eden herkestwn Allah razi olsun
Canım çok sevindim ama zaten ben böyle olacağını biliyordum okadar erken herşey daha yemi yeni oluşurken yok nedemek hiç birşey söyleme birkaç hafta takip et emin olunca söyle benim bu dr lardan sıtkım sıyrıldı ama sana rabbim ikinci bir sürpriz yapmış hemde ikiz çok çok tebrik ediyorum belki bende ikinci bir bebek haberi alırım umuduyla darısı başıma diyorum

Kedi candır Yanınıza alma ihtimaliniz yok mu? Bir bebeğin bir patili ile büyümesi muhteşem ve onun için çok faydalı birşey. İnşallah benim bebeğimin 3 abisi 1 ablası ile büyüyecek.
Ah keşke ama eşim tam bir temizlik hastası hem annemde tek başına ona arkadaş oluyor diyelim sen içini ferah tut evet küçük bi ihtimal var ama enfekte kedilerden geçiyor onları çiğ etlerle filan beslemezsen şu saatten sonra hastalık kapacaklarini düşünmüyorum ama yinede çok dikkat et kum olayına özellikle diskidan bulasiyormus çünkü tabi dediğim gibi enfekte hayvanlarin diskisindan :)

Reactions: BYV
33 yaşındayım canım. 3 yaşında bir oğlum var. Şuanda öyle şiddetli batma yaşamıyorum. Ama ağrı oluyor günde bir kaç sefer. Boş gebeliğin belirli bir sebebi yokmuş. Sağlıksız bir embriyo ise gelişmiyormuş. Doğal döngü işte. Ama psikolojik olarak zor bir dönemdi benim için. Allah bebek bekleyen herkesin yüzünü güldürsün. Boş gebelik tekrarlatan bişey değil demişti drum ama yüne de korku oluyor.

yesil_87 hayırlı olsun bebeklerin. Tedavi ile mi oldu gebeliğin, doğal yolla mı ikiz oldu? İlk gebeliğin mi bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…