2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın canım bencede gerinme ile ılgisi yoktur biraz sinirli bir gün geçirdiğin için dün o etkilemiştir umarım birşey olmaz sen yinede git dediğin gibi doktora

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bugün kesemi gördüm bende 4+4 hamileyim hepimiz güzel haberlerler buraları renklendiririz inşallah
Sat:08/09/2018
Tahmini doğum:15/06/2019
Hamile kalınan kilo:58
Hayırlı olsun canım yakınız inşallah biz de bugün görürüz keseyi

Ben 6+2 günlük hamileyim
Geçen hafta doktora gittim kesenin altında kanama duvarı oluşmuş dedi.Hafta sonu çok yoruldum ve leke geldi doktora söyledim gel dedi dün gittim kanama alanı çoğalmış hemen progeston kullacaksın her gece 2 tane dedi dün başladım ama dogru mu yaptım bilmiyorum ilk kez kullandım nasıl desem ki bilemedim ilacı tam ileri itemedim ayrıca 5 günde bir düşük iğnesi vurulacağım..

Tesekkur ederim iyi dileklerin icin Allah hepimizin bebeklerini annelerini korusun saglukla kucaklarimizq almayi nasip etsin . Benim bunyem cok guclu degil Allah buyuktur iki can verdiyse o gucu de insaAllah verir

Allah yardımcın olsun canım arkadaşımda ikiz doğum yaptı oda zorlandı hamilelikte ama şimdi iyiki ikiz diyor bıcır bıcırlar ve çok iyi anlaşıyolar :) sen benim için ne düşünüyorsun tek mi ikizmi sence? Belirtim yok bide benim hiç.

Reactions: H E
Sağol canım yorumun için :) ben hiç ikiz hissetmiyorum ama bakalım 2 kasımda gidicem doktora o zaman kesin öğreniriz hayırlısı olsun :)

Seninkisi tek canim bos gorulen kisim embriyo degil kese boslugu diye dusunuyorum. Ama ikiz olamasini isterim topikte tekim (

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…