Kızlar gece koltukta uyuyakalmışım biraz gerindim farkında olmadan, o bölgemde Bi sancı oldu.
Tuvalete gittiğimde peçeteye pembe kan geldiğini gördüm. Biraz önce de baktım kahveye dönüşmüş. Arkası gelecek mi bilmiyorum.
Sanırım kanı görünce üzüldüm o an bayılacak gibi ve kusacak gibi oldum. Şimdi yatıyorum. Korkmamaya çalışsam da Bi korku var içimde
Günaydın canım bencede gerinme ile ılgisi yoktur biraz sinirli bir gün geçirdiğin için dün o etkilemiştir umarım birşey olmaz sen yinede git dediğin gibi doktora
Ben 6+2 günlük hamileyim
Geçen hafta doktora gittim kesenin altında kanama duvarı oluşmuş dedi.Hafta sonu çok yoruldum ve leke geldi doktora söyledim gel dedi dün gittim kanama alanı çoğalmış hemen progeston kullacaksın her gece 2 tane dedi dün başladım ama dogru mu yaptım bilmiyorum ilk kez kullandım nasıl desem ki bilemedim ilacı tam ileri itemedim ayrıca 5 günde bir düşük iğnesi vurulacağım..
Günaydın arkadaşlar yesil_87
maşallah ne güzel canım tebrik ediyorum seni ikiz bekliyorsun hem de tek yumurta ikizi sağlıkla kucakla inşallah. Feeling07
geçen hafta ben de senin ultrason kağıdını görünce içimden ikiz yorumunda bulunmuştum arkadaşlar benden önce davranıp sormuşlardı :) ama bana hala ikiz gibi geliyor ultrason görüntüsü.hayirlisi Allah tan
Tesekkur ederim iyi dileklerin icin Allah hepimizin bebeklerini annelerini korusun saglukla kucaklarimizq almayi nasip etsin . Benim bunyem cok guclu degil Allah buyuktur iki can verdiyse o gucu de insaAllah verir
Canim gunaydin seninkisi tek bi kordon ve bos kese kismi ile 2tane goruluyor. Evet dedigin tu m belirtileri yasiyorum kusma halsizlik cok zor geciyor gunlerim bebislerim saglikli olsun raziyim bu agri sizilara. Zor gunler beni bekliyormus doktorum ve ebe oyle soyledi . Allah buyuktur.
Allah yardımcın olsun canım arkadaşımda ikiz doğum yaptı oda zorlandı hamilelikte ama şimdi iyiki ikiz diyor bıcır bıcırlar ve çok iyi anlaşıyolar :) sen benim için ne düşünüyorsun tek mi ikizmi sence? Belirtim yok bide benim hiç.
Günaydın arkadaşlar yesil_87
maşallah ne güzel canım tebrik ediyorum seni ikiz bekliyorsun hem de tek yumurta ikizi sağlıkla kucakla inşallah. Feeling07
geçen hafta ben de senin ultrason kağıdını görünce içimden ikiz yorumunda bulunmuştum arkadaşlar benden önce davranıp sormuşlardı :) ama bana hala ikiz gibi geliyor ultrason görüntüsü.hayirlisi Allah tan
Allah yardımcın olsun canım arkadaşımda ikiz doğum yaptı oda zorlandı hamilelikte ama şimdi iyiki ikiz diyor bıcır bıcırlar ve çok iyi anlaşıyolar :) sen benim için ne düşünüyorsun tek mi ikizmi sence? Belirtim yok bide benim hiç.