- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
Hayırlı olsunnnnnFeeling07 canım kan testi sonuclaırm geldi . Listeye eklermiisn 56.4 kiloyum . Tahmini doğum tarihi 24 haziran İstanbul dayım ilk çocuğum olucak :) başka ne vardı
İnşallah canım çok korktuğum için söyledim yanlış anlama. Ben ev kedileri ve sokak kedileri arasında fark olmadığını sanıyodum ondan öyle dedim. İnşallah bişey olmaz genede dikkat et sen :) bizimde bahçemizde köpeğimiz var ama ben doğuma kadar çok yaklaşmıcam artık olcağı varsa olurda işte.Canım onlardan asla ve asla vazgeçmem. Şöyle benim 4 evladımda 15 günde bir tırnakları kesiliyor ve vet kontrolünden geçiyor. Tüm aşıları tamamen düzenlidir ve hepsinin maşallahı var ayrıca değişmediyse toxoplazma yok testini yaptırmıştım daha önce evden dışarı çıkmazlar ve mamalarıda kaliteli. Tek uzak durmam gereken şu aşamadı sokaktaki canlar. Ben sebzeleri sirke ile yıkıyorum ve etide zaten çok pişmiş yiyebiliyorum:) Allahın izni ile sorunsuz geçiririm inşallah.
Ah keşke ama eşim tam bir temizlik hastası hem annemde tek başına ona arkadaş oluyor diyelim sen içini ferah tut evet küçük bi ihtimal var ama enfekte kedilerden geçiyor onları çiğ etlerle filan beslemezsen şu saatten sonra hastalık kapacaklarini düşünmüyorum ama yinede çok dikkat et kum olayına özellikle diskidan bulasiyormus çünkü tabi dediğim gibi enfekte hayvanlarin diskisindan :)
Yok canım yanlış anlamam:) Ben elimden geleni yapıyorum gerisi kısmet diyorum artık. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.İnşallah canım çok korktuğum için söyledim yanlış anlama. Ben ev kedileri ve sokak kedileri arasında fark olmadığını sanıyodum ondan öyle dedim. İnşallah bişey olmaz genede dikkat et sen :) bizimde bahçemizde köpeğimiz var ama ben doğuma kadar çok yaklaşmıcam artık olcağı varsa olurda işte.
Eklicem canım ama en azından bir 7 hafta falan var daha cinsiyet öğrenmemize. Yaklaştığında ekliyim diyorum :) Bakalım kız erkekmi ağır basıcakFeeling07 acaba bir anket mi ekleseniz, bebeklerin cinsiyetleriyle ilgili:))
Ay o koltukta oturan yaramaz ne tatlı öyleO zaman çocuklarım tüm annişlere sevgilerini ve öpücükleri versin ve biz yatalım. Herkese iyi geceler
Zaten kalp atışını görmesi yeterli canım. Doktor öyle bişi demedi banaBana dinletmedi zararlı dedi 8. Haftadan önce
Karından canım.Kızlar kalp atışını dinledikleri muayene karından mi oluyor? Alttan mi?
Benim de negatif çıkmıştı. Ki ben de kedilerle büyüdüm. Eskiden aşı bile yaptırmazdık ki.. Hatta öperek severim hep kedilerimi..Su serpildi içime :) Tek negatif beklemediğim ise toxoplazma idi o nasıl öyle çıktı şaşırdım. çocukluğumdan beri hep kedi köpek vardı evde. Hatta şuanda 4 tane kedi evladım var. Şuanda onların kumlarını maske ve eldivenle temizliyorum. Aşıları zaten düzenli oluyor. İnşallah sorun yaşamadan atlatırım şu dönemi
Canim gunaydin seninkisi tek bi kordon ve bos kese kismi ile 2tane goruluyor. Evet dedigin tu m belirtileri yasiyorum kusma halsizlik cok zor geciyor gunlerim bebislerim saglikli olsun raziyim bu agri sizilara. Zor gunler beni bekliyormus doktorum ve ebe oyle soyledi . Allah buyuktur.Canım doktor bunu görünce ikiz dedimi? Benimki hiç birşey söylemedi neden acaba ya gayet iyi gözüküyor dedi sadece 3 hafta sonra tekrar çağırdı. Benimkide mi ikiz acaba ya. Bide bende hiç belirti yok ikizde çok belirti oluyomuş bulantı halsizlik vs sende nasıl
Merhaba canim tdavi olmadim dogal olarak ikizlerim oldu cok saskiniz. Ben pko hastasiydim yeri geldi adet goremeyenlerden . esjmle evlenirken kisir olabilecegimi bile soylemistim . simdi benle kafa buluyor ikiz olacagini soyleyip. Allah yardimcimiz olsun benim cok zor gecoyor bulanti kusma halsizlik vs .33 yaşındayım canım. 3 yaşında bir oğlum var. Şuanda öyle şiddetli batma yaşamıyorum. Ama ağrı oluyor günde bir kaç sefer. Boş gebeliğin belirli bir sebebi yokmuş. Sağlıksız bir embriyo ise gelişmiyormuş. Doğal döngü işte. Ama psikolojik olarak zor bir dönemdi benim için. Allah bebek bekleyen herkesin yüzünü güldürsün. Boş gebelik tekrarlatan bişey değil demişti drum ama yüne de korku oluyor.
yesil_87 hayırlı olsun bebeklerin. Tedavi ile mi oldu gebeliğin, doğal yolla mı ikiz oldu? İlk gebeliğin mi bir de
Çook teşekkür ederim . Allah razı olsun . Hepimizin bebeği sağlıkla sıhhatle tutunsun inşallahHayırlı olsunnnnn
allah butun bebişlerimizi korusun onları bize bagıslasın33 yaşındayım canım. 3 yaşında bir oğlum var. Şuanda öyle şiddetli batma yaşamıyorum. Ama ağrı oluyor günde bir kaç sefer. Boş gebeliğin belirli bir sebebi yokmuş. Sağlıksız bir embriyo ise gelişmiyormuş. Doğal döngü işte. Ama psikolojik olarak zor bir dönemdi benim için. Allah bebek bekleyen herkesin yüzünü güldürsün. Boş gebelik tekrarlatan bişey değil demişti drum ama yüne de korku oluyor.
yesil_87 hayırlı olsun bebeklerin. Tedavi ile mi oldu gebeliğin, doğal yolla mı ikiz oldu? İlk gebeliğin mi bir de
Geçmiş olsun canım gerinmeyle bişi olcanı sanmıyorum ben ama doktora görün kesinlikle Alah ın izniyle bişi olmazKızlar gece koltukta uyuyakalmışım biraz gerindim farkında olmadan, o bölgemde Bi sancı oldu.
Tuvalete gittiğimde peçeteye pembe kan geldiğini gördüm. Biraz önce de baktım kahveye dönüşmüş. Arkası gelecek mi bilmiyorum.
Sanırım kanı görünce üzüldüm o an bayılacak gibi ve kusacak gibi oldum. Şimdi yatıyorum. Korkmamaya çalışsam da Bi korku var içimde
Bi gidicem bakalım hastaneye. İçim rahat etsinGeçmiş olsun canım gerinmeyle bişi olcanı sanmıyorum ben ama doktora görün kesinlikle Alah ın izniyle bişi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?