2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnşallah canım çok korktuğum için söyledim yanlış anlama. Ben ev kedileri ve sokak kedileri arasında fark olmadığını sanıyodum ondan öyle dedim. İnşallah bişey olmaz genede dikkat et sen :) bizimde bahçemizde köpeğimiz var ama ben doğuma kadar çok yaklaşmıcam artık olcağı varsa olurda işte.

Reactions: BYV

O zaman çocuklarım tüm annişlere sevgilerini ve öpücükleri versin ve biz yatalım. Herkese iyi geceler

Eklentiler

• a8deefdb-2421-48c2-8ad2-769b6d2697fc.webp
    24 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_1243.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_1313.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_3247.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 49
Yok canım yanlış anlamam:) Ben elimden geleni yapıyorum gerisi kısmet diyorum artık. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Kızlar gece koltukta uyuyakalmışım biraz gerindim farkında olmadan, o bölgemde Bi sancı oldu.
Tuvalete gittiğimde peçeteye pembe kan geldiğini gördüm. Biraz önce de baktım kahveye dönüşmüş. Arkası gelecek mi bilmiyorum.
Sanırım kanı görünce üzüldüm o an bayılacak gibi ve kusacak gibi oldum. Şimdi yatıyorum. Korkmamaya çalışsam da Bi korku var içimde

Benim de negatif çıkmıştı. Ki ben de kedilerle büyüdüm. Eskiden aşı bile yaptırmazdık ki.. Hatta öperek severim hep kedilerimi..
Yine evimde 2 kedi var. Kumlarını eşime temizletiyorum. Diğer türlü aynı tas aynı hamam. Öpe koklaşa yaşayıp gidiyoruz. Gerginliğimi aldıkları kesin

Canim gunaydin seninkisi tek bi kordon ve bos kese kismi ile 2tane goruluyor. Evet dedigin tu m belirtileri yasiyorum kusma halsizlik cok zor geciyor gunlerim bebislerim saglikli olsun raziyim bu agri sizilara. Zor gunler beni bekliyormus doktorum ve ebe oyle soyledi . Allah buyuktur.

Merhaba canim tdavi olmadim dogal olarak ikizlerim oldu cok saskiniz. Ben pko hastasiydim yeri geldi adet goremeyenlerden . esjmle evlenirken kisir olabilecegimi bile soylemistim . simdi benle kafa buluyor ikiz olacagini soyleyip. Allah yardimcimiz olsun benim cok zor gecoyor bulanti kusma halsizlik vs .

Günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlar var yine hoş geldiniz diyorum onlara büyüyor haziran anneleri masallah

B BYV evet ben ilk gittiğimde yaptı doktorum o testleri yaptırmakta fayda var canım

Günaydın arkadaşlar
yesil_87 maşallah ne güzel canım tebrik ediyorum seni ikiz bekliyorsun hem de tek yumurta ikizi sağlıkla kucakla inşallah.
Feeling07 geçen hafta ben de senin ultrason kağıdını görünce içimden ikiz yorumunda bulunmuştum arkadaşlar benden önce davranıp sormuşlardı :) ama bana hala ikiz gibi geliyor ultrason görüntüsü.hayirlisi Allah tan

allah butun bebişlerimizi korusun onları bize bagıslasın

Geçmiş olsun canım gerinmeyle bişi olcanı sanmıyorum ben ama doktora görün kesinlikle Alah ın izniyle bişi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…